- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.621
Neyden bikmis onu da diyo muSelam canimmm
Benim ergende tam formunda.biktimmm biktimm artik diye dolandi bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyden bikmis onu da diyo muSelam canimmm
Iyi olmaya calisiyoruz akrep inadi var fenayiz. Ust giyinmek uyumak ve wcye gitmek istemiyoruz aslaSlm herkese nasilsiniz,ergenler nasil
Isitici olarak ne sordun ev isiticisi ise hic bilmiyorum.Kizlar kullaniyorsaniz bana elektrikli isitici ve kati meyve sikacagi onerirmisiniz?
Turkiyeye gelecek gibiyiz, ordan almak istiyorum ama ne alsam hangisi iyi tam bilgim yok.
Kullanip memnun kaldiginiz varmi
Gecmis olsun cnmtubaa1 M Mavisu27 DonukPudra
var iste, haliyle kat kat endise ediyorum boyle zamanlarda.
antibiyotik vermediler, KBB yonlendirmis cocuk doktoru/ ben sinava girmistim esimle kv goturdu dun dr/
oda burun ve kulak damlasi vermis, kullaniyoruz bakalim.
Kulah iltihabida dusurebiliyormus vucut isisini, nette okumustum ne kadar dogru bilmem.
Burun akintisi haric buna sukur iyi simdilik bakalim
M Mavisu27 bende almistim ama cok kullanmadim, rahatsiz edici bir yapisi var sanki birde terletir diye pek kullanmadim.
insaAllah kolay olur.
Herseyden bikti galiba teyzesi..telefon istedi sarzim yok veremem dedim biktimmmm yaaa...ablasinin kitabini istedi alamadi bikti..cok sevdigi arabayi bulamadi koltugun altina kacmis biktimmm vs..Neyden bikmis onu da diyo mu
Selam canimmm
Ahahaha
Bu 'bıktım' benimki de diyor 1 haftadır . keremler fena
Bence de akışına bırak canım ben iki ay önceki gibi olsaydı ta gelecek yaz öğretmeye karar vermiştim.
Sağolasın canım.Ben almistim ilk zamanlar disari giderken giydirmek icin. Cok sıkı lastikleri vardi rahatsiz etti. Cift alez var bende biri islaninca digerini seriyorum. Ilk baslarda islatma cok olmustu. Islana islana ogrendi. Geceyi cozemedik hatta tam olarak ama normal diye dusunuyorum. Evet zor hele suan senin icin epey zor ama ogrenecek annesi. Sabir..
Bu gece ben de kaldırdım hadi çise gidelim dedim. Cisim yok ki dedi vardır oğlum hadi gidelim dedim gittik. Yamadi cidden yokmuş çocuğun cisiBen kaldirdigimda yok deyip yapmıyor. İnadı tam inat ..
Artık kendisi kalkarsa kaç kere öyle 2-3 oluyor bu. Tabii altına kaçırdığı da oluyor yetişemediği için.
Bu dönem bireyselliklerini ve benim dediğim olmalı vurgusunu yaşadıkları dönem.ben de bağıran ve gergin anne olmak istemiyorum ama gene kendimi o halde buluyorum. Çok yıpratıcı
Sen çok iyi bir psikolog olursun biliyo musun.@tutkku geçmiş olsun Canım. Sende panik atak var ya burdan yazdıklarından bile o hissediliyor biliyor musun.
Lütfen sakın ol. 36 normal bir derece uyku anında vücut hareket etmediği için ısı sabitlenmiş .
Gönlünü ferah tut.. Şuan nasıl peki.
Bezi tamamen ortadan kaldırıp büyükler için bez uretilmiyormus artık diyip böyle bir yöntem deneyenler varmış canım.
Selam canım.Slm herkese nasilsiniz,ergenler nasil
Ay çok güldümYaa kendi kalkiyorsa ne iyi. Bizimki uyanmaz kesinlikle.
Ben uyuduktan 1saat sonra kendim kucagima alip tutuyorum yoksa kendisi kalkmiyor ve kaciriyor. Hatta o kaldirma sirasinda olur da bi laf bile cikarsa agzimdan hemen saliyor artik nereye denk gelirse. Hic konusmadan wcye oturunca da ciiis demezsem oylece bekliyor deyince hemen yapiyor. Degisik bi sistem oldu bizimki evet kabul.
1 2 kez kaldirmadim o gecelerde altini isladi. Bi sure daha kaldiricam artik mecbur. Iyice tutmayi ogrenene kadar.
Canım benim . ne güzel ki böyle bir dostluk yakaladık bebislerimiz yollarımızı kesistirdi. Sen de iyi ki varsın. güzellik .Sen çok iyi bir psikolog olursun biliyo musun.
Hastayken resmen beni terapi ettin.
Ve hala ne zaman daralsam yanımdasın rahatlatiyorsun
Of o laf Cinnetlik zaten
Havalar serinlendi, gece wc yetişememe durumu başladı , kaçırıyor altına. Nasıl napsam bilmiyorum.. gündüz de bilerek tutup üstüne yapma durumu var ,inatlasiyor istediği olmayınca
wakewake nerelerdesin canım ? Nasıl Göktuğ ve Duru?
@Ayaklarim3kilo sen nasılsın ?
Iyim canim sukur bende bulanti ,kusma yok,zaten katering isindeyim kiz neyapardim butun gun yemeklerle ugrasiyom seninde azkaldi mavisSelam canım.
İyiyiz ergenlerin başkaldırmalariyla uğraşıyoruz işte
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Bulantın oluyor mu?
Allah yardimcin olsun gozumu korkutuyosun,Allahtan Lisa krese gidiyo,Sende yarim gun felan ver biyere canim yipratma kendiniAhhh canım gelemedim bayadır bazen okudum yazamadım
Şimdi baya okudum da hep aynı şeyler yaşıyoruz ve ben birde küçük bebekle iyice tahammülsüzleşmişken yaşıyorum
Göktug beni mahvediyor krizler bitmiyor
Kardeşini çok üzüyor dövüyor uyutmuyor kendi gibi onunda düzenini bozdu
Sinirden dişlerimi sıkıyorum psikoloji falan kalmadı bende
İnanın tek çocuk daha kolaymış sadece ona odaklanıyorsun ama iki olunca
Onu memnun et küçüğü emzir uyut diğerini doyur giydir sana hiç vakit kalmıyor
Tam emziriyorum çişim geldi diyor götürmezsem oracığa yapıyor onu sil temizle tekrar emzirmeye başla bu seferde başka yaramazlık
Valla anlatmak bile istemiyorum çok yoruldum
Canları sağolsun
Hepinizi öpüyorum güzel günler göreceğiz güneşli günler
Çok geçmiş olsun nie düştüğünü bilmiyorum ama kulak enflasyonu olunca ateş kaçınılmazkizlar nasilsiniz
sanirim kulak enfeksiyonu olmusuz.
Aksam bogazina balik kilcigi takildi, her neyse cikardim elimlemi ekmek yedi onlami bilmem ama sonraya dogru keyfi kacti, agzimda su var diyip durdu yara yalti herhalde yerini.
Bugun dr goturduk bogazi kizarmis, kulago kizarik vs dendi.
ama benim asil korktugum gece hic atesi yukselmedi aksine 36 ya dustu normalde biraz sicaktir vucudu.
Allahim beni bir korku aldi..
normalmidir 36 ?
kac kat giyittik, orttuk ara ara soguk soguk terler doktu ki normalde cok cok terler ama dun geceden beri pek terlemiyor oyle nadir yani..
usuyordu dicem ama usume, titreme vs yoktu..
bugunde oglen atesi yukseldi zaten .
anlamadigim vucut sicakligi neden dusuyor, onca isitmamiza ragmen normale dnmedi tum gece. hala kalbim nasil hizli atiyor bilseniz cok korktum yine
dr net birsey soylemedi, usumustur vs ondandir dedi
Of bende cesaret edemiyorum çünkü inatlaştı istemiyorum büyünce tuvalete yapıcam dio daha ne kadar büyüyecekse bekliyoruz