2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante fermante yok canim kulak iltihabi dusurmezmis / nette dusurebilir yaziyor ama kac dr gezdik onla alakadi degil dediler

Dun baska sehre iki doktora daha gorunduk, biri dalga gecercesine konustu . 20 yildir bu isin icindeymis boyle seu duymamis vs..
biri oturdu insan gibi anlatti
olabilir belki bir enfeksiyona karsi boyledir, veya gecirdigi havaleyle alakali olabilir dedi.
Bence normal ama nedenini merak ederseniz damar yoluyla alinan kan ornekleriyle vs tahlil yapilmali herseyine iyice bakilmali o zaman belli olur dedi

bu ara cok kan verdik o yuzden simdilik erteledik biraz .

nette tam buna benzer sorunlari olanlar var . Hepside onca hastane,dr gezmis kimse birsey bilmiyor.Hatta profesor bile demis bir gun birseu ogrenirseniz banada soyleyin nedenini diye.

Anlayacin bir cikmazin icinde hissediyorum kendimi cok paraliyorum.

tum gece isitmak icin bazen uyandirip isitiyoruz, dun gece uyumusum artik yaklasik 12 saat uyumusum dusun

Canlari sag olsun Rabbim beterinden korusun, onlar iyise herkes iyi
İçini ferah tut inşallah sadece senin evhamındır keşke bi kan testi yaptırsaydın

Kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
İnanın akşamları sırtım ikiye ayrılıyor
tubaa1 tubaa1 @efira @Mavisu27 canım benim kız bezi çıkarmıyor .çıkarsa da ilk ciste kirleniyor diyip taktırıyor.doktora sordum üç ay lafını bile etme unutsun dedi kuzenimle aynı şeyi yaşadı üç ay sonra çocuk unuttu ve rahatça tuvalete yaptılar. Sanırım biz resetlenmelerini bekliycez :)))
Canım biz lafını etmesekte maşallah etrafında ki insanları susturmuyorsun kocaman oldun daha bez mi bağlıyorsun çişim gelde de parkta ki teyzelere bile yorum yapma hakkını kendinde buluyor bizimki de her seferinde istemiyolum dio

DonukPudra DonukPudra Efira38 Efira38 Amin insaAllah

evet hala oyle ama dun gece ve bugun hic olcmedim. Olctukce geriliyorum
Biz dr ogleden sonra gittik, kan sekeri vs icin ac olmasi gerekliymis o yuzden pek uymadi, zaten cokta kan verdigimiz icin bi tereddut ettik.

M Mavisu27 onuda cok duydum.cevremden, evet genelde usutunce insan terler, terle hastaligi atar ama persembe gecesi basladi 1 hafta olacak nerdeyse ciksa cikardi sogugu herhalde.

onuda dusundum hadi ilac kullansaydik anlardim onlar dusurmustur / cunki birkere dusmustu oyle ates dusuruculerle ama isitinca duzelmisti/ ama simdi durum farkli

cok sagol bu arada girip yazdigin icin :KK68:

Havalar soğudu wc kaçaklarimiz arttı. Ne zormuş cidden . tam oturuyor derken bile :duduk: dün zaten halılar kahverengi olanla bulandı .. Çok sabirsizim ve gerginim..

sen onun soylemesini bekleme canim, sık sık tut. Onlar genelde yok derler ama ..
bazen oyuna dalinca kaciriyorlar
O kadar cisle nasil rahat ediyorlar anlamiyorum, yap rahatla :)

sen onun soylemesini bekleme canim, sık sık tut. Onlar genelde yok derler ama ..
bazen oyuna dalinca kaciriyorlar
O kadar cisle nasil rahat ediyorlar anlamiyorum, yap rahatla :)
Canım öyle inat ki gece kaldırıp ben gotursem asla yapmıyor . kendi kalkarsa yapıyor. Ya da dünkü gibi gece salıyor üstüne.
Krizlik yemin ederim. El kadar çocuklar ama yok yani.

Havalar soğudu wc kaçaklarimiz arttı. Ne zormuş cidden . tam oturuyor derken bile :duduk: dün zaten halılar kahverengi olanla bulandı .. Çok sabirsizim ve gerginim..
Artik corapsiz esofmansiz dolasmak yok. Biz de koyde usuttuk ve hergecr kacirdi. Hep oyle gitcek sandim. Ama gelince duzeldi cok sukur. Ayak cok onemli. Corap ciktigi gun tutamiyor az da olsa kaciriyor. Tabi buyugunu kacirmasi korkunc olmus.

Artik corapsiz esofmansiz dolasmak yok. Biz de koyde usuttuk ve hergecr kacirdi. Hep oyle gitcek sandim. Ama gelince duzeldi cok sukur. Ayak cok onemli. Corap ciktigi gun tutamiyor az da olsa kaciriyor. Tabi buyugunu kacirmasi korkunc olmus.
Evet çorap giymediği ve betonlarda oturdugu zaman oluyor .
Inatlasiyor ,bazen ikna ediyorum bazen tehdit bile ediyorum :KK70: oyuncak ya da park yok gibi .

+
Günaydın arkadaşlar ,hayırlı cumalar

Sadece basindan asiri terliyor asiri dediysem cok asiri boncuk boncuk cok fazla.
Aklima D vitamini eksikligi geldi, tahlil yapmadan 2 gundur veriyorum nebileyim olabilir mi acaba

Siz kullaniyomusunuz D vitamini?
1 yasindan beri kullanmiyodum
D vitaminine ve tiroid bezine bi baktım bence canım.
Biz kullanmıyoruz ara ara kontrol ediliyor en son normal çıkmıştı.

Kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
İnanın akşamları sırtım ikiye ayrılıyor
tubaa1 tubaa1 @efira @Mavisu27 canım benim kız bezi çıkarmıyor .çıkarsa da ilk ciste kirleniyor diyip taktırıyor.doktora sordum üç ay lafını bile etme unutsun dedi kuzenimle aynı şeyi yaşadı üç ay sonra çocuk unuttu ve rahatça tuvalete yaptılar. Sanırım biz resetlenmelerini bekliycez :)))
Biz iki üç ay önce denemistik şimdi tekrar denedik ama olmayacak gibi.
Acele etmemin sebebi bebek doğmadan öğrensin istiyordum ama çok yipraniyorum.
Bu arada sana çok çok kolay gelsin canım okullar açıldı sizin maraton başladı.

Canlar göZünüz korkmasın her çocuk aynı olmaz olsa da bi şekilde üstesinden geliniyor anne olmak sonsuz güçlü olmak demekmiş
Sevgileri dünyaya bedel
Kanadalı canım kreşe vermek istemiyorum çünkü sürekli hasta olup geliyorlar benim oğlum zaten hassas birde duruya geçirmesinden korkarım
Yakında bir iki kreş baktım ilk başlarda ama hiç beğenmedim ortamlarını
Çocukların uyuduğu yeri görmek istedim ama görmez olaydım resmen çiş kokuyordu
Öyle böyle idare edicem evde artık

Canım alışacak merak etme
Kimi çocuk üç günde kimi çocuk bir ayda yada daha fazla öğrenir
Bazı günler çok iyi giderken bazı günlerde geri gitme normal hep yaşadık bunu
Bazen tam öğrendi diyorsun inadından da yapıyorlar bizi kızdırmak için
Belki banyoda yapmak istemez farklı ortamda dene
Oyuna çevirerek falan dene
Benim kayınvalide pet şişeye yaptırıyordu bak şimdi tırrrr diyecek falan deyince hoşuna giderdi
Bu bir süreç ve hiç öğrenemeyecek gibi gelse de öğreniyorlar sadece bol sabır
Sağolasın canım moral buldum yazdıklarnla.
WC yi önce seviyordu şimdi girmek istemiyor dun 6 saat gitmedi. Artık babası hadi ambulansı yikayalim dedi de öyle soktu.
Bir ayı gözden çıkardım ben de.
Kardeş olayında da ne zaman gelecek kardeşim diyip duruyor bakalım inşaallah korktuğum gibi olmaz.

Sağolasın canım moral buldum yazdıklarnla.
WC yi önce seviyordu şimdi girmek istemiyor dun 6 saat gitmedi. Artık babası hadi ambulansı yikayalim dedi de öyle soktu.
Bir ayı gözden çıkardım ben de.
Kardeş olayında da ne zaman gelecek kardeşim diyip duruyor bakalım inşaallah korktuğum gibi olmaz.
Bugun dedimki kerem cim gel artik bezi cikaralim,rahatlarsin abi olursun,ben cokkk sevinicem dedim "yok anne iyiyim ben boyle"dedi :halay:
Tamamen inat yapiyo.napicaz hic bir fikrim yok

X