2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar kullaniyorsaniz bana elektrikli isitici ve kati meyve sikacagi onerirmisiniz?

Turkiyeye gelecek gibiyiz, ordan almak istiyorum ama ne alsam hangisi iyi tam bilgim yok.
Kullanip memnun kaldiginiz varmi
Isitici olarak ne sordun ev isiticisi ise hic bilmiyorum.
Meyve sıkacagi da benimki moulinex xxl cok oldu alali. Hersene direniyorum ama sıkmak icin sıkmamak icin degil.. Cunku yika temizle zor geliyor. Tezgahta yerim yok indir kaldir sikinti. Ama herseyin cok guzel suyunu cikariyo haznesi de buyuk oldugu icin elmayi bile butun olarak at sıkiyo.

Gecmis olsun cnm

Neyden bikmis onu da diyo mu
Herseyden bikti galiba teyzesi..telefon istedi sarzim yok veremem dedim biktimmmm yaaa...ablasinin kitabini istedi alamadi bikti..cok sevdigi arabayi bulamadi koltugun altina kacmis biktimmm vs..
Akrep burcu gercekten zor inatciymis.ilerde duzelir insallah..

M Mavisu27 ben baslayamiyorum bile.cikartmiyo bezini.elleme diyo.kakayi soyluyo.tuvalete yapti bi kac kez simdi bezime yapcam diyo.intlasiyo.ustunede gitmek istemiyorum.elbet ogrencek.bekliyoruz bakalim
Bence de akışına bırak canım ben iki ay önceki gibi olsaydı ta gelecek yaz öğretmeye karar vermiştim.
Bu sefer bir nebze daha iyi. Ve ben daha sabırlı ve sakinim ilginç
Sinirlenip kendimi de çocuğu da uzecek gibi olsaydım bırakacaktım.

Bu sabah oynadık o odasına ben mutfağa gittim. 3 dakika sonra anneeee gel diye bağırdı. Hem çişini hem kakasını yapmış pacasindan yerlerde

Oğlum niye söylemedin diyorum
Ben de altimda bezim var zannettmistim anne diyor

Sağolasın canım.
Her süreç zorluymus çocuk büyütmede .
Bunu anlıyorum aylar geçip çocuklarımız büyüdükçe.
Allah başka sıkıntı, hastalık vermesin inşaallah..

Bu gece ben de kaldırdım hadi çise gidelim dedim. Cisim yok ki dedi vardır oğlum hadi gidelim dedim gittik. Yamadi cidden yokmuş çocuğun cisi
Bak gördün mü sana yok dedim diyor bilmiş bilmiş

Sen çok iyi bir psikolog olursun biliyo musun.
Hastayken resmen beni terapi ettin.
Ve hala ne zaman daralsam yanımdasın rahatlatiyorsun

M Mavisu27 ben baslayamiyorum bile.cikartmiyo bezini.elleme diyo.kakayi soyluyo.tuvalete yapti bi kac kez simdi bezime yapcam diyo.intlasiyo.ustunede gitmek istemiyorum.elbet ogrencek.bekliyoruz bakalim
Bezi tamamen ortadan kaldırıp büyükler için bez uretilmiyormus artık diyip böyle bir yöntem deneyenler varmış canım.
Ama bizimkiler daha öyle buyumedi bence
.
Her çocuğun hazirbulunusluk seviyesi farklı usteledikce ters tepoyor.
Yazın annemlerin yanında denediğimde herkes artık bezi çıkar WC ye git büyüdün vs diyordu gelen misafirler bile. Evdeyken bez takma tuvalete gidicem diyen çocuk gerilemişti resmen.

Ay çok güldüm
Ne güzel koşullanmis ama annesi.
Senden komut almadan yapmıyor baksana

Ahhh canım gelemedim bayadır bazen okudum yazamadım
Şimdi baya okudum da hep aynı şeyler yaşıyoruz ve ben birde küçük bebekle iyice tahammülsüzleşmişken yaşıyorum
Göktug beni mahvediyor krizler bitmiyor
Kardeşini çok üzüyor dövüyor uyutmuyor kendi gibi onunda düzenini bozdu
Sinirden dişlerimi sıkıyorum psikoloji falan kalmadı bende
İnanın tek çocuk daha kolaymış sadece ona odaklanıyorsun ama iki olunca
Onu memnun et küçüğü emzir uyut diğerini doyur giydir sana hiç vakit kalmıyor
Tam emziriyorum çişim geldi diyor götürmezsem oracığa yapıyor onu sil temizle tekrar emzirmeye başla bu seferde başka yaramazlık
Valla anlatmak bile istemiyorum çok yoruldum
Canları sağolsun
Hepinizi öpüyorum güzel günler göreceğiz güneşli günler

Allah yardimcin olsun gozumu korkutuyosun,Allahtan Lisa krese gidiyo,Sende yarim gun felan ver biyere canim yipratma kendini

Çok geçmiş olsun nie düştüğünü bilmiyorum ama kulak enflasyonu olunca ateş kaçınılmaz

Of bende cesaret edemiyorum çünkü inatlaştı istemiyorum büyünce tuvalete yapıcam dio daha ne kadar büyüyecekse bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…