- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.581
Bakıcılar durmuyo malesef.son bakıcı senin çenen çok ben sana bakamam demiş yarım gün parasınıda almadan gitmiş..şimdi akrabalara haber gönderdiler tanıdık biri olsun diye.ben bugun çıktım ama öğlenleri çıkamıcam.çocuğum perişan oldu.akşamları eşimle çıkarım.eşime söyledim tamam dedi.
Canim anlamazlar onlarda o kapasite yok..ben herkesi cok iyi tanidim artikhadi ya :) kadin parasini bile almadan gittiyse durum vahim :)
akrabalarida bu sekile gayet iyi anlarlar artik.. ozellkikle akil verenler gelip baksin, anlasin sana laf edenler varsa hani yani...
Bu da gecici bi surec heralde daha oncekiler gibi ama gercekten cok yorucu oluyor. Gecen hafta memlekete gitmeden once bizde oyleydik asiri tukenmis hissediyodum kendimi. Ve bagirip cagiriyodum tabi haliyle sonra da biliyosunuz iste vicdan!..Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
biz bu hafta Keremle birbirimizi çok tükettik. Aşırı vurdumduymaz, arkadaşlarını çimcikliyor ,2 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor. tamam deyip yine devam ediyor. artık ona yaklasım şeklim bile değişti. çok gerginim.
hayırlı şu oyun grubu olur da alışır ,biraz bana da mola olur evde olduğum günler.
Ay baktim da be cok yazmisimBu da gecici bi surec heralde daha oncekiler gibi ama gercekten cok yorucu oluyor. Gecen hafta memlekete gitmeden once bizde oyleydik asiri tukenmis hissediyodum kendimi. Ve bagirip cagiriyodum tabi haliyle sonra da biliyosunuz iste vicdan!..
Koye gittik orda aglamalar biraz daha azaldi farkli bi cevre dikkat dagildi. Eve donduk ya ertesi gunu yine birbirimize girdik. Sunu anladimki evde teke tek kaliyoruz ve haliyle cocuk da saricak bisiler ariyo ne bilim belki de oyle ilgi cekmeye calisiyodur. Biraktim isi gucu ben de cok az sey yapmaya calisiyorum. 1saat oynuyoruz mesela birlikte sonra yarim saat kendisumi oynayabiliyor o da acil islerimi yapmama yetiyo. Mutfak islerini birlikte yapiyoruz cogu zaman. Yoksa dedigin kriz kriz..
Tabi aglayar tutturmalara devam. Ancak dedigini agladigi surece yapmiyorum. Yaptigim zaman aglamaya devam ediyor cunku. Dun mesela komsuya indik. Orda 2yas buyuk kiz var. Onla guzel oynuyolar normalde. Fakat 2 seferdir beni de kendini de yoruyo artik kiz ne diyosa bilmiyorum oynamak istemiyor onunla bu sefer de gelip telefon diye tutturuyor. Ben de arkadasin varken tel yok (ztn kisitli sure izin veriyom oynamasina) arkadasinla oyna dedikce ikisi de birbiryle inatlasip oynamadi. Ben de mecbur kalktim eve geldim. O diger kiz cocugu da sanirim ben buyudum modunda yavrum o yzuden oynamak istemiyor. Cok komikler bu yavrular. Heryaslari ayri degisik ve guzel. Allah eksikligini gostermesin insallah. Dicegim o ki fazla germememiz lazim kendimizi kriz anlarinda karsilarina gecip susup beklemek lazim. O zaman biraz daha ilimli olabiliyorlar. Dikkat degistirmek lazim vs.
Tabi seninkinde erkek cocugu kani aktigini unutmamak lazim pudracimMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?
biz bu hafta Keremle birbirimizi çok tükettik. Aşırı vurdumduymaz, arkadaşlarını çimcikliyor ,2 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor. tamam deyip yine devam ediyor. artık ona yaklasım şeklim bile değişti. çok gerginim.
hayırlı şu oyun grubu olur da alışır ,biraz bana da mola olur evde olduğum günler.
Offf aynısı kızlar , zarar verdiğinde özür dilemen gerekir arkadaşın bak ağlıyor diyorum.banane ağlasın ,gitsin diyor.
Çok yorucu.
Dönemsel sanırım bende gece yatırırken hikaye istemiyorum dua okuma istemiyorum üstü örtme istemiyorum uyumak istemiyorum bu sadece yatarken ritim yaptığımız şeyler gün boyu böyle çarşı misali Ertuğrul herşeye karşıBaşlarım onun erkekliği ne , kan kaynamasına
Şuan 1 saat ağlama krizini atlattık sızdı sonunda. Uyumayacağım , yürümeyeceğim sen kucağına alıp beni taşıyacaksın modu. Bu krizi atlattık aştık sanıyordum ama arada yokluyor hala.istediği kadar ağlasın almıyorum.. Ağladı ağladı 1den beri sustu.yatağında yattık sonra uyudu şükür .
fermante anne yok. Başlarında eğitmen var.on alıştırma gibi kreşe . 3 gün -3er saat.ilk hafta kesin istemez.sonra alışır diye düşünüyorum.o arada da ben 3 saat hayallerim fena su an
Bizde de benzer şeyler oluyor eline geçeni üstümüze fırlatıyor her şeyi dağıtıyor vuruyor karşılık veriyor...Benim kerem de ayni caniim..huysuz memnun degil hicbirseyden..tabi bizim yasadgimiz sikintilara bagliyorum.daha tahammulsuz sabirsiz.dun ablasinin gozune oyuncak firlatti.gozunun alti morardi kizimin nasil agladi.esim sert cikti bir daha ablana vurmicaksin atmicaksin diye..nasil karsilik veriyo babasina hayiv yapicam yapicaam iste diye bagiriyo.
Canım seni okurken güldüm kendi kendime.Bu da gecici bi surec heralde daha oncekiler gibi ama gercekten cok yorucu oluyor. Gecen hafta memlekete gitmeden once bizde oyleydik asiri tukenmis hissediyodum kendimi. Ve bagirip cagiriyodum tabi haliyle sonra da biliyosunuz iste vicdan!..
Koye gittik orda aglamalar biraz daha azaldi farkli bi cevre dikkat dagildi. Eve donduk ya ertesi gunu yine birbirimize girdik. Sunu anladimki evde teke tek kaliyoruz ve haliyle cocuk da saricak bisiler ariyo ne bilim belki de oyle ilgi cekmeye calisiyodur. Biraktim isi gucu ben de cok az sey yapmaya calisiyorum. 1saat oynuyoruz mesela birlikte sonra yarim saat kendisumi oynayabiliyor o da acil islerimi yapmama yetiyo. Mutfak islerini birlikte yapiyoruz cogu zaman. Yoksa dedigin kriz kriz..
Tabi aglayar tutturmalara devam. Ancak dedigini agladigi surece yapmiyorum. Yaptigim zaman aglamaya devam ediyor cunku. Dun mesela komsuya indik. Orda 2yas buyuk kiz var. Onla guzel oynuyolar normalde. Fakat 2 seferdir beni de kendini de yoruyo artik kiz ne diyosa bilmiyorum oynamak istemiyor onunla bu sefer de gelip telefon diye tutturuyor. Ben de arkadasin varken tel yok (ztn kisitli sure izin veriyom oynamasina) arkadasinla oyna dedikce ikisi de birbiryle inatlasip oynamadi. Ben de mecbur kalktim eve geldim. O diger kiz cocugu da sanirim ben buyudum modunda yavrum o yzuden oynamak istemiyor. Cok komikler bu yavrular. Heryaslari ayri degisik ve guzel. Allah eksikligini gostermesin insallah. Dicegim o ki fazla germememiz lazim kendimizi kriz anlarinda karsilarina gecip susup beklemek lazim. O zaman biraz daha ilimli olabiliyorlar. Dikkat degistirmek lazim vs.
Dönemsel sanırım bende gece yatırırken hikaye istemiyorum dua okuma istemiyorum üstü örtme istemiyorum uyumak istemiyorum bu sadece yatarken ritim yaptığımız şeyler gün boyu böyle çarşı misali Ertuğrul herşeye karşı
Ya yerim seni alışmış annesi gelsinKizlar bu kendi kendine uyuma durumu ne zaman oturuyo acaba? Hep birlikte uyuyoruz cogu zaman yanina yatiyorum bazen de ayakta salliyorum. Gunduz uykusunda mutlaka sallayarak uyuyo. He bi de gece kalkip hic ses cikarmadan gelip yanima yatiyo. Ben duymuyorum bile cogu zamanbi ara bi bakiyorum girmis ortaya yatmis. Kalkip yerine goturunce de hemen uyaniyor. Sabah soruyorum gece gelmissin yine yanima niye diye. Sizin yatak cok serin diyo bazen de korkuyorum yanlizliktan diyo. Ayy oyle deyince de hic kiyamiyorum. Hee bi de dun sabah diyoki "bikere bebekken delmistim ya artik alistiim onun icin hep deliyoyuum"
Guler misin aglar misin mod.
BiZimkiler evlenince de karısını uyutmazlar benim uykum yok die. her gün “ uyumak istemiyolum” lafını duyuyorumBizimkiler evlenince alışırlar kendi kendine uyumaya
Bak sen Defne'ye çok akillilar .tam laf ebeleri.
Of o laf Cinnetlik zatenBiZimkiler evlenince de karısını uyutmazlar benim uykum yok die. her gün “ uyumak istemiyolum” lafını duyuyorum