- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.561
Hey Allahim ya gercekten bu insanlari anlamak zor, onuarayinca ne degisiyo acaba; tubis kafana takma kuzum sabir diliyorum Sana ,Kv carsamba gunu 7 saat ameliyatta kaldi.kol ve bacaga platin takildi.bugun odaya cikarmislar.gunduz kp gece bakici bakiyor.bu arada ben dinlendim biraz.kizimi okula goturup getiriyorum.kendime geldim ama eve cikinca onca akrabalar bastan gelcek hepsi aradi nerdeyse ne zaman cikacak diye..kusura bakmasinlar aksamlari 1 saat gidip ugrarim.iyilikten anlamazlar bunu cok iyi anladim.
Canim cok dertliyim ben ya.o kadar bunaldimki..kp le tartistim.kv ameliyattayken esimde hastanede kp le birlikteydi.yan yanalar yani.ben saat basi esimi arayip bilgi aldim.kp yaninda diye birliktwler diye onu aramak aklima gelmedi.karisi ameliyatta dusun,beni aradi ve "tuba senin kafani kiracam 80 kisi aradi bir sen aramadin "dedi.dengesiz..bende dedimki oglun yaninda degilmi merak etme haberini aliyorum soruyorum dedim kapattimo zamandan beri konusmuyorum.dun aksam gelmis hicbisey yokmus gibi davraniyo.durmadim yaninda suratim da gic gulmedi.esim anladi ama anlatmak istemedim zaten yillik izni bitirdi is hastane perisan oldu.napiyim ben yaa sizinde kafanizi sisiriyorum hakkinizi helal edin
Saolasin canim.boyle zamanlarda gercek yuzleri ortaya cikiyo iste.iyilik yapsan da bos yapmasan da.kp iyi derdim o daha betermis..fesatlar.Allaha havale ettim.cocuklarimi hiccc perisan etmem onlar icin.degmez cunku.Hey Allahim ya gercekten bu insanlari anlamak zor, onuarayinca ne degisiyo acaba; tubis kafana takma kuzum sabir diliyorum Sana ,
Insanlari boyle gunde taniyosun ,bencede cocuklari perisan etme, herseye kullagini Tika daha bunlar cok konusur,kv ye acil sifalar insallah biran once iylesir Sende kurtulursunSaolasin canim.boyle zamanlarda gercek yuzleri ortaya cikiyo iste.iyilik yapsan da bos yapmasan da.kp iyi derdim o daha betermis..fesatlar.Allaha havale ettim.cocuklarimi hiccc perisan etmem onlar icin.degmez cunku.
Soylicem canim ama zamanini bekliyorum.esim cok yiprandi soylesem tartisma cikar kesin..kv hastaneden ciksin bi o zaman konuscam..bu saatten sonra benim icin kp bitmistir asla muhattap olmam onla..dedigin gibi yipratmicam kendimi dw cocuklarimida oyle de konusuyolar boyle de..dengesiz olduklarini zaten biliyodum bu yuzden cok gorusmuyodum.gorusmicemde.Ne terbiyesiz bir adammış ya! Bu ne cüret ... Esin zaten konuştukça demiştir Tuba'nin selami var falan diye. Bazı şeyler eşi etkilemek adına söylenmemeli belki ama "kafanı kıracağım " sözü çok farklı . bence uygun bir zamanda eşine söylemelisin.herkes haddini ve yerini bilmeli. İnsanlar memnuniyetsiz hiç boşuna değmeyecek kişiler için strese girme. Dediğim gibi sen yardıma gitsen de konuşacaklardı . güzel evlatlarından başka kimse seni yormasın.
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun bi sadaka ver canımNasılsınız kızlar.?
Biz dün Mehmet le ufak çaplı bir kaza atlattik. Işıklardan kalkarken en sağdan en sola dönmeye çalışan bir araba önümüze kırdı yandan çarptım arabamizda biraz hasar var malesef. Ama şükür ki bize de karşıya da bir şey olmadı. Trafik polisini çağırdık Tutanak falan tutuldu.
Allah ım hepimizi esirgesin kazadan beladan her şey bir anlik..
Allah sabrını artırsın arkadaşım hastayla uğraştığın yetmiyo bide etrafında dengesizler el uğraşıyosun ama yine iyi susup eşine bişey dememişin ben olsam çatlarım kesin derimKv carsamba gunu 7 saat ameliyatta kaldi.kol ve bacaga platin takildi.bugun odaya cikarmislar.gunduz kp gece bakici bakiyor.bu arada ben dinlendim biraz.kizimi okula goturup getiriyorum.kendime geldim ama eve cikinca onca akrabalar bastan gelcek hepsi aradi nerdeyse ne zaman cikacak diye..kusura bakmasinlar aksamlari 1 saat gidip ugrarim.iyilikten anlamazlar bunu cok iyi anladim.
Canim cok dertliyim ben ya.o kadar bunaldimki..kp le tartistim.kv ameliyattayken esimde hastanede kp le birlikteydi.yan yanalar yani.ben saat basi esimi arayip bilgi aldim.kp yaninda diye birliktwler diye onu aramak aklima gelmedi.karisi ameliyatta dusun,beni aradi ve "tuba senin kafani kiracam 80 kisi aradi bir sen aramadin "dedi.dengesiz..bende dedimki oglun yaninda degilmi merak etme haberini aliyorum soruyorum dedim kapattimo zamandan beri konusmuyorum.dun aksam gelmis hicbisey yokmus gibi davraniyo.durmadim yaninda suratim da gic gulmedi.esim anladi ama anlatmak istemedim zaten yillik izni bitirdi is hastane perisan oldu.napiyim ben yaa sizinde kafanizi sisiriyorum hakkinizi helal edin
Esime kiyamiyorum canim.bu saat oldu daha gelmedi hastanede.cok bunaldi.soylesem babasiyla kesin tartisir sulale orda.gelin ortaligi karisturiyo derler.ben biliyorum basima gelecegi.sabrediyorum zamani gelicek elbet.esimde yanimdayken acikca soylicem kirildigimi.kazadan sonra hergun en az 5 kez kp i ariyodum.carsambadan bu zamana hic aramadim aramamda.bu arada 3.bakicida gitmis.gece teyze kalicakmis yaninda.Allah sabrını artırsın arkadaşım hastayla uğraştığın yetmiyo bide etrafında dengesizler el uğraşıyosun ama yine iyi susup eşine bişey dememişin ben olsam çatlarım kesin derim
Ozurde falan gozum yok canim bana bulasmasin yeter.bunlar bana daha cok saracak belli.tavrimi koymam lazim.bu kis bana zor gececek gibitubaa1 o ne yahu :/ oyle sey mi soylenir..
tamam canın aciyordur, o an korku stres ama gereksiz yere sanki sana patlamis..
soyledigi ise hic hos degil, kayinpederin gelinine soyleyebilecegi bir soz ise hic degil..
Rabbim sabir versin canim.
hersey bir sinav.. bak gercek yuzlerini gormus oldun.
Rabbim sifa versin kv ye, gorumceye.. kp de akil, vicdan versin insaAllah. ne diyeyim bilemedim.
hatasini anlayip ozrunu diler insaAllah
M Mavisu27 canim cok cok gecmis olsun
cok sukur iyisiniz. oglanda korkmustur kiyamam :/
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Çok şükür ki sizde birşey yok. Verilmiş sadakaniz varmış .. Rabbim herkesi beladan kazadan korusun.
Cok gecmis olsun.sukur sizde bisey yok.Rabbim korumus senide yavrularinida.mehmette korkmustur.kiyamam.
tubaa1 o ne yahu :/ oyle sey mi soylenir..
tamam canın aciyordur, o an korku stres ama gereksiz yere sanki sana patlamis..
soyledigi ise hic hos degil, kayinpederin gelinine soyleyebilecegi bir soz ise hic degil..
Rabbim sabir versin canim.
hersey bir sinav.. bak gercek yuzlerini gormus oldun.
Rabbim sifa versin kv ye, gorumceye.. kp de akil, vicdan versin insaAllah. ne diyeyim bilemedim.
hatasini anlayip ozrunu diler insaAllah
M Mavisu27 canim cok cok gecmis olsun
cok sukur iyisiniz. oglanda korkmustur kiyamam :/
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun bi sadaka ver canım
Aynen canim dogru soyluyosun.Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah.
tubaa1 Çok şaşırdım ya.
Bence sen biran önce bunlarla arana mesafe koy hadlerini bilsinler. Olacak gibi değil yoksa bu kadar iyiliğe bu kadar sacmalik...
Cok gecmis olsun. Rabbim daha buyuklerinden korusun.Nasılsınız kızlar.?
Biz dün Mehmet le ufak çaplı bir kaza atlattik. Işıklardan kalkarken en sağdan en sola dönmeye çalışan bir araba önümüze kırdı yandan çarptım arabamizda biraz hasar var malesef. Ama şükür ki bize de karşıya da bir şey olmadı. Trafik polisini çağırdık Tutanak falan tutuldu.
Allah ım hepimizi esirgesin kazadan beladan her şey bir anlik..
Tubacim Allah sana sabir versin. Kp hastalikla ugrascagi yerde senle mi ugraysi. Bi o kaldiydi ugrasmayan ztn. Hayret bisi gercekten. Arama bence de anlasinlar kiymetini. Herkes dengesiz olmus. Toplumca psikolojik destek lazim.Aynen canim dogru soyluyosun.
Esime kiyamiyorum canim.bu saat oldu daha gelmedi hastanede.cok bunaldi.soylesem babasiyla kesin tartisir sulale orda.gelin ortaligi karisturiyo derler.ben biliyorum basima gelecegi.sabrediyorum zamani gelicek elbet.esimde yanimdayken acikca soylicem kirildigimi.kazadan sonra hergun en az 5 kez kp i ariyodum.carsambadan bu zamana hic aramadim aramamda.bu arada 3.bakicida gitmis.gece teyze kalicakmis yaninda.
Aynen canım.içlerinde kp iyi derdim o hepsinden betermiş.Tubacim Allah sana sabir versin. Kp hastalikla ugrascagi yerde senle mi ugraysi. Bi o kaldiydi ugrasmayan ztn. Hayret bisi gercekten. Arama bence de anlasinlar kiymetini. Herkes dengesiz olmus. Toplumca psikolojik destek lazim.
Bakıcılar durmuyo malesef.son bakıcı senin çenen çok ben sana bakamam demiş yarım gün parasınıda almadan gitmiş..şimdi akrabalara haber gönderdiler tanıdık biri olsun diye.ben bugun çıktım ama öğlenleri çıkamıcam.çocuğum perişan oldu.akşamları eşimle çıkarım.eşime söyledim tamam dedi.3. bakicininda gitmis olmasina takildim.. :)
ee bak Allah buyuk.
artik bu bakici meselesinden dersini alan alir belki .
bundan sonra Tubaa kizimm kizimm olursa hic sasirma yani :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
biz bu hafta Keremle birbirimizi çok tükettik. Aşırı vurdumduymaz, arkadaşlarını çimcikliyor ,2 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor. tamam deyip yine devam ediyor. artık ona yaklasım şeklim bile değişti. çok gerginim.
hayırlı şu oyun grubu olur da alışır ,biraz bana da mola olur evde olduğum günler.
Benim kerem de ayni caniim..huysuz memnun degil hicbirseyden..tabi bizim yasadgimiz sikintilara bagliyorum.daha tahammulsuz sabirsiz.dun ablasinin gozune oyuncak firlatti.gozunun alti morardi kizimin nasil agladi.esim sert cikti bir daha ablana vurmicaksin atmicaksin diye..nasil karsilik veriyo babasina hayiv yapicam yapicaam iste diye bagiriyo.Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
biz bu hafta Keremle birbirimizi çok tükettik. Aşırı vurdumduymaz, arkadaşlarını çimcikliyor ,2 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor. tamam deyip yine devam ediyor. artık ona yaklasım şeklim bile değişti. çok gerginim.
hayırlı şu oyun grubu olur da alışır ,biraz bana da mola olur evde olduğum günler.