2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kiyamam duygusal kuzum benim

Hayırlı olsun.
Bilişsel gelişimi açısından iyi olacaktır elbet.
Diğer şeyler de inşaallah kısa zamanda rayına girer orada arkadaşlarından görünce yemediği şeyleri bile yiyebilir hatta.

Hayırlı olsun canım.
İlk birkaç gün yanımda kalmana izin vermiyorlar mi alışıp ağlamayana kadar?

Bence de o kadar uzun tutmana gerek yok. Alacağını alır o vakte kadar evde de seninle vakit geçirir duygusal tatminini de sağlar.

İyi geceler kızlar.
Ben de bugün okula başladım haftada üç gun yarim gidegim ders saatim az. Ve sadece 4 hafta gideceğim sonra tekrar izne ayrılıyorum . Eşimle dönüşümlüyuz. Bakalım insaallah her şey yolunda ve iyi gider.

Canım herkeste annene babane yok yada uzak Belkı bakmak istemiyoda olabilir. Sosyalleşmesi açısından gerçekten çok iyi oluyo yazın 1 saat oyun grubunda bile o kadar değişmişti ki asansör yabancılar olunca kesinlikle binmez di onlar atlattı soru sorulunca cevap vermeye başladı üstünden 3 ay geçti resimleri bilgisayara aktarırken gördü anne öğretmenin dio unutmamış

Ohh hayalimde iş 3 gün oda yarım hayırlı olsun canım inşallah

O çok bilmiş insanlardan öyle nefret ettimki tahammülüm falan yok artık.cevabını fazlasıyla alıyolar.

Kreş iyi olur canım sabret düzene girersiniz.yemediğini yer hareketleri bile değişir..

Hayırlı olsun Canım .. Sana da işini yapmak iyi gelir. Ozlemissindir.

DonukPudra tubaa1 M Mavisu27 Efira38
haklisiniz kizlar bazi buyuklerin bakma imkani yok.

Allah buyuk cok sukur bana o laf edenlere tam isabet birsey yapti oglum dun.
oglen almaya gittigimde tam kapidayken ogretmeni aradi pijamasini giydi, yatti dedi tabi ben şok :)

iste bu yuzden zorlamadim, sadece ara ara tekrarladim ne zaman kalmak istersen orda uyuyabilirsin falan diye..
Zorlamayla olmuyor bu isler..

Bugun biraz dinlensin diye gondermedim tabi onada azar yedim cevreden iyimi :)
artik cokta tın..

tekrar cok sukur Allahima oglum anneannesini bile sasirtti kimse orada bensiz duracagina, uyuyacagina inanmiyordu ..

efira aynen olumlu yonden cok fark var daha 3 gunde
keske burdada oyle oyun gruplari vs olsa hic dusunmem..

Nasılsınız kızlar.?
Biz dün Mehmet le ufak çaplı bir kaza atlattik. Işıklardan kalkarken en sağdan en sola dönmeye çalışan bir araba önümüze kırdı yandan çarptım arabamizda biraz hasar var malesef. Ama şükür ki bize de karşıya da bir şey olmadı. Trafik polisini çağırdık Tutanak falan tutuldu.
Allah ım hepimizi esirgesin kazadan beladan her şey bir anlik..

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Çok şükür ki sizde birşey yok. Verilmiş sadakaniz varmış .. Rabbim herkesi beladan kazadan korusun.

Cok gecmis olsun.sukur sizde bisey yok.Rabbim korumus senide yavrularinida.mehmette korkmustur.kiyamam.

Tuba, siz naptınız ?kv nasıl
Kv carsamba gunu 7 saat ameliyatta kaldi.kol ve bacaga platin takildi.bugun odaya cikarmislar.gunduz kp gece bakici bakiyor.bu arada ben dinlendim biraz.kizimi okula goturup getiriyorum.kendime geldim ama eve cikinca onca akrabalar bastan gelcek hepsi aradi nerdeyse ne zaman cikacak diye..kusura bakmasinlar aksamlari 1 saat gidip ugrarim.iyilikten anlamazlar bunu cok iyi anladim.

Canim cok dertliyim ben ya.o kadar bunaldimki..kp le tartistim.kv ameliyattayken esimde hastanede kp le birlikteydi.yan yanalar yani.ben saat basi esimi arayip bilgi aldim.kp yaninda diye birliktwler diye onu aramak aklima gelmedi.karisi ameliyatta dusun,beni aradi ve "tuba senin kafani kiracam 80 kisi aradi bir sen aramadin "dedi.dengesiz..bende dedimki oglun yaninda degilmi merak etme haberini aliyorum soruyorum dedim kapattim o zamandan beri konusmuyorum.dun aksam gelmis hicbisey yokmus gibi davraniyo.durmadim yaninda suratim da gic gulmedi.esim anladi ama anlatmak istemedim zaten yillik izni bitirdi is hastane perisan oldu.napiyim ben yaasizinde kafanizi sisiriyorum hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…