- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.561
Hey Allahim ya gercekten bu insanlari anlamak zor, onuarayinca ne degisiyo acaba; tubis kafana takma kuzum sabir diliyorum Sana ,Kv carsamba gunu 7 saat ameliyatta kaldi.kol ve bacaga platin takildi.bugun odaya cikarmislar.gunduz kp gece bakici bakiyor.bu arada ben dinlendim biraz.kizimi okula goturup getiriyorum.kendime geldim ama eve cikinca onca akrabalar bastan gelcek hepsi aradi nerdeyse ne zaman cikacak diye..kusura bakmasinlar aksamlari 1 saat gidip ugrarim.iyilikten anlamazlar bunu cok iyi anladim.
Canim cok dertliyim ben ya.o kadar bunaldimki..kp le tartistim.kv ameliyattayken esimde hastanede kp le birlikteydi.yan yanalar yani.ben saat basi esimi arayip bilgi aldim.kp yaninda diye birliktwler diye onu aramak aklima gelmedi.karisi ameliyatta dusun,beni aradi ve "tuba senin kafani kiracam 80 kisi aradi bir sen aramadin "dedi.dengesiz..bende dedimki oglun yaninda degilmi merak etme haberini aliyorum soruyorum dedim kapattim o zamandan beri konusmuyorum.dun aksam gelmis hicbisey yokmus gibi davraniyo.durmadim yaninda suratim da gic gulmedi.esim anladi ama anlatmak istemedim zaten yillik izni bitirdi is hastane perisan oldu.napiyim ben yaasizinde kafanizi sisiriyorum hakkinizi helal edin