-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.521
Evdeyiz geçen hafta geldikbulurum ben , nasilsiniz? Hersey yolunda mi? Gezmelerdemisin yine yoksa evdemisin ?
Ahh hem de ne büyütmek sistim şimdidenKizlar slm. Biz de memlekete geldik bu sabah. @kanadali35 bu ara ben gezintideyim M Mavisu27 evde gobus buyutuyobu yaz evimi ozledim resmen. Burda hava serin bizim oraya gore insallaj acar da bi haftanin keyfini yasariz doya doya.
Aklimda bildircin yumurtasi vardi onu sorcaktim baslayaniniz var mi? Ben hic denemedim henuz. Fakat denemek istiyorum cok faydaliyiz.
Biz iki ay önce denedik olmadi.Hanimlar bende size bisey sormak istiyorum.. Siz tuvalet egitimini naptiniz? Ben deniyorum ama hic yanasmiyo guzel guzel konusuyorum artik tuvalete yapmasi gerektigini bu sekilde daha rahat edicegini pisik olmicagini yara olmaz uf olmaz daha iyi olur bak bizde yapiyoruz bisey olmuyo diyorum yok iihh hayir diyo baska bisey demiyo.. sevdigi seylerle odullendirerek deniyorum lazimlikda aldim hic yanasmadi klozet aparati aldim simdide onada yanasmiyonapicami bilmiyorum cokda ustune gidersem eger bu sefer bezini bile degistirmeme izin vermiyo.. siz napiyosunuz bu konuda?
Ah KeremKeremin 3 yaş krizi çok fena yalnız.2 yaş daha iyiymiş .
Sürekli dediğim olsun ,inatlaşma ,sonuç alamayınca aglama krizleri.geçen gün ben krize girecektim.
Bana sinirinden telefonumu almış balkondaki çöpe atmış. Hiç farkında değilim . sonra sinirle söyleniyor ben attım telefonunu da çöpe ,ıslak mendili de attım almayacaksın onları diye ..bakindim telefon koydugum yerde yok. Gittim balkona cidden çöpte
Allahtan söyledi. Söylemese telefon arayacaktım.
Çok güldüm o gün ama bu tavrı ve inadı da deli ediyor beni.büyümek çok sanciliymis.
Artık sana hiçbir şey yokHahahaayy cok guldum. Ilahi kerem nasi akil ediyolar..
Defne de ayni ya. Sinirlenince burdan cikmiycaksin diyip kapiyi kapatiyo ustume. Gercekten cok zor buyuyo cocuklar.
Bizde dun basladik iste bugunde devam ediyoruz hergun soruyorum cisin varmi kakan varmi diye kendisi unutuyo gun icersinde ben sorunca aklina geliyo :) bakalim nekadar surede alisicaz tamamen tuvalete..Biz iki ay önce denedik olmadi.
Şimdi bekliyorum birkaç hafta sonra tekrar denicem inşaallah.
Yaaa şaşırdım.kız demişlerdi.hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah..Evdeyiz geçen hafta geldik
Her şey yolunda şükür.
Dün doktora gitmiştim onu yazmak için girdim
Bebiş erkekmis bilemedin Kanadalim.
En son kız demişlerdi bu sefer kesin erkek dedi doktor ve pipisini gösterdi :)
Kızlar bizde sabah Ertuğrul süprizyle haftaya başladım telefon rehberindeki bütün numaraları silmiş ne ara ne zaman sildi hiç bilmiyorumDonukPudra biri çöpe atar biri num siler G GCA canım bana msj atta kaydedeyim
Kızlar bizde sabah Ertuğrul süprizyle haftaya başladım telefon rehberindeki bütün numaraları silmiş ne ara ne zaman sildi hiç bilmiyorumDonukPudra biri çöpe atar biri num siler G GCA canım bana msj atta kaydedeyim
Evde artık fellik fellik arardım.Serseriye bak ya atarım canım tabi.
Benim cadı da hmmmm kızıcam artık bak diye tehdit ediyor.DonukPudra kereme bayıldım ya Allahtan söylemiş valla farketmeyebilirdin
Çok iyi yapmışın bende bulursam oyun grubu istiyorum hem seneye hazırlık olur arkadaş istiyor sürekli parkta bile kimse yoksa oynamıyo arkadaşlar nerde die
Saolasın canım..okul açılması çok iyi geldi bana,içim açıldı..darısı bizim minik yavrulara inşallah.bu arada kızımı okula bıraktım bahçeden çıkarken kerem birden başladı ağlamaya ben arı falan soktu sandım.ayçe derse gittiiii gittiii diye ağladı.ilk tenefüsü bekledik ablayı öptü kokladı öyle eve geldik.
Canım meleğim ya, ne güzeller .. Varlıklarına şükürler olsun.Saolasın canım..okul açılması çok iyi geldi bana,içim açıldı..darısı bizim minik yavrulara inşallah.bu arada kızımı okula bıraktım bahçeden çıkarken kerem birden başladı ağlamaya ben arı falan soktu sandım.ayçe derse gittiiii gittiii diye ağladı.ilk tenefüsü bekledik ablayı öptü kokladı öyle eve geldik.
Emin ol nazlari bizlere geçiyor.orda arkadaşlarıyla uyum içinde yer. Böyle birçok duyum aldım çevremden.kızlar merhaba. kızım dün kreşe başladı.
hem mutluyum hemde içim buruk.. oraya bırakıp gelmek çok dokundu.. babanneye bırakınca gözü gibi bakacağını biliyodum. şimdi orda ne yiyecek yumurta peynir yemez kahvaltıda hep ıhlamur içer diye diye içim içimi yedi. ama orda ki düzene mutlaka alışacaktır.
öğretmeni gayet uyumlu dedi sıkıntı çıkartmamış ağlamamış peşimden. şükürler olsun büyüdüler ve kreşe gider oldu minikler:)
bu yıl yarım gün düşünüyorum seneye Allah kerim