- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.501
Aay tum cabalarim bugun sonuc verdi cok mutlu oldum :) kendiliginden tuvalete gitmek istedi yeni aldigimiz klozet aparatinda oturmak istedi bezimi cikart dedi cikarttim klozete hicbisekilde oturmaya yanasmayan hanfendi kendiliginden oturmak istedi hem sevinc hem saskinlik oyle kaldim once sonra nedemeeek seve sevee dedim cikarttim oturttum biguzel belki bi 10 dk kalmisizdir klozetin basinda ama aaa anne ciss geldi dedi ve cisini yapti :)) sonra tmam isimiz bitti dedi ve inmek istedi indirdim :)) baya mutlu oldum yaa bu ilk adim oldu bizim icin devamida gelicek insallahHanimlar bende size bisey sormak istiyorum.. Siz tuvalet egitimini naptiniz? Ben deniyorum ama hic yanasmiyo guzel guzel konusuyorum artik tuvalete yapmasi gerektigini bu sekilde daha rahat edicegini pisik olmicagini yara olmaz uf olmaz daha iyi olur bak bizde yapiyoruz bisey olmuyo diyorum yok iihh hayir diyo baska bisey demiyo.. sevdigi seylerle odullendirerek deniyorum lazimlikda aldim hic yanasmadi klozet aparati aldim simdide onada yanasmiyonapicami bilmiyorum cokda ustune gidersem eger bu sefer bezini bile degistirmeme izin vermiyo.. siz napiyosunuz bu konuda?
Çok geçmiş olsun zaten bişey olunca böyle üst üste geliyorAynen canım kolay sandılar.ama çok zor.
Kızlar kv kalp krizi geçirdi.oyle korktumki.ambulans yarım saatte zor geldi.hastaneye kaldırıldı.o an çok kötüydü.adresi bile zor verdim.şu an kendinde.
Yarın bacağından ameliyat oluyo.platin takılcak.sol kolda ameliyat platin olucak.eşim yıllık izin aldı geceye kadar hastanede.1 gece teyze kaldı.dün de kp hasta bakıcı tuttu şükür.evede geçince ayarlıcam dedi.
Bende biraz dinlendim.kızımla ilgileniyorum okul alışverişini yaptık.okul düzene girer bu arada..
Ohh ben güzel bende kendi kendine tuvalete gidicem demesini bekliyorumAay tum cabalarim bugun sonuc verdi cok mutlu oldum :) kendiliginden tuvalete gitmek istedi yeni aldigimiz klozet aparatinda oturmak istedi bezimi cikart dedi cikarttim klozete hicbisekilde oturmaya yanasmayan hanfendi kendiliginden oturmak istedi hem sevinc hem saskinlik oyle kaldim once sonra nedemeeek seve sevee dedim cikarttim oturttum biguzel belki bi 10 dk kalmisizdir klozetin basinda ama aaa anne ciss geldi dedi ve cisini yapti :)) sonra tmam isimiz bitti dedi ve inmek istedi indirdim :)) baya mutlu oldum yaa bu ilk adim oldu bizim icin devamida gelicek insallah
Kesin der zamani gelince bisekilde bize gosteriyorlarOhh ben güzel bende kendi kendine tuvalete gidicem demesini bekliyorum
İyi gezmeler canım.Kizlar slm. Biz de memlekete geldik bu sabah.kanadali35 bu ara ben gezintideyim M Mavisu27 evde gobus buyutuyo bu yaz evimi ozledim resmen. Burda hava serin bizim oraya gore insallaj acar da bi haftanin keyfini yasariz doya doya.
Aklimda bildircin yumurtasi vardi onu sorcaktim baslayaniniz var mi? Ben hic denemedim henuz. Fakat denemek istiyorum cok faydaliyiz.
Himm cig olarak mi?İyi gezmeler canım.
Kereme vermedim hiç.kızıma bu yaşlarda ılık süte karıştırıp veriyodum.
Cok guzel gozun aydin. Ben 25aylikken denemelere baslamistim kisti ama evim cok sicak sogukla ilgili sorun yasamamistim o yuzden. Cabuk alisti yine de tam olarak oturmasi 3 haftayi buldu. Disariya cikarken misafirlikte vs heryeni duzene alismak degisik geliyor sonucta. Iyi bak siz de bir baslangicnyapmissiniz gerisi gelit mutlaka. Yalniz ben gece bezi cozmemistim epey ugrastim alistirana kadar. Bikac ay sonrasi cozmustum ancak yeni yeni alisti. Tavsiyem odurki bu konuda kitap yazmis kisi yada tecrubeli annelere guven. Benim gibi yaparsan cok ugrasirsin. Bastan coz gece bezini de. Kolay gelsin bu surec sana.Aay tum cabalarim bugun sonuc verdi cok mutlu oldum :) kendiliginden tuvalete gitmek istedi yeni aldigimiz klozet aparatinda oturmak istedi bezimi cikart dedi cikarttim klozete hicbisekilde oturmaya yanasmayan hanfendi kendiliginden oturmak istedi hem sevinc hem saskinlik oyle kaldim once sonra nedemeeek seve sevee dedim cikarttim oturttum biguzel belki bi 10 dk kalmisizdir klozetin basinda ama aaa anne ciss geldi dedi ve cisini yapti :)) sonra tmam isimiz bitti dedi ve inmek istedi indirdim :)) baya mutlu oldum yaa bu ilk adim oldu bizim icin devamida gelicek insallah
Tesekkur ederim canim.. internetten cok arastiriyorum bu konuda pedagoglarin bircok yazilari videolari var hepsini okuyup izliyorum.. bir pedagog sey yazmis gunduz kaka cis tuvalete yapmaya alistigi zaman otomatikmen geceleride tuvaletini yapmiyormus.. bakalim bizde nasil olucak bu durum.. biz daha bugun 2 kez denedik biri sabah biri aksam ustu olmak uzere 2 side olumlu oldu cisini yapti tuvalete hatta sarkida soyledik beraber cisimiz tuvalette kakamiz tuvalette diyeCok guzel gozun aydin. Ben 25aylikken denemelere baslamistim kisti ama evim cok sicak sogukla ilgili sorun yasamamistim o yuzden. Cabuk alisti yine de tam olarak oturmasi 3 haftayi buldu. Disariya cikarken misafirlikte vs heryeni duzene alismak degisik geliyor sonucta. Iyi bak siz de bir baslangicnyapmissiniz gerisi gelit mutlaka. Yalniz ben gece bezi cozmemistim epey ugrastim alistirana kadar. Bikac ay sonrasi cozmustum ancak yeni yeni alisti. Tavsiyem odurki bu konuda kitap yazmis kisi yada tecrubeli annelere guven. Benim gibi yaparsan cok ugrasirsin. Bastan coz gece bezini de. Kolay gelsin bu surec sana.
Evet canım.haşlamıştım yememişti.Himm cig olarak mi?
HahahaKeremin 3 yaş krizi çok fena yalnız.2 yaş daha iyiymiş .
Sürekli dediğim olsun ,inatlaşma ,sonuç alamayınca aglama krizleri.geçen gün ben krize girecektim.
Bana sinirinden telefonumu almış balkondaki çöpe atmış. Hiç farkında değilim . sonra sinirle söyleniyor ben attım telefonunu da çöpe ,ıslak mendili de attım almayacaksın onları diye ..bakindim telefon koydugum yerde yok. Gittim balkona cidden çöpte
Allahtan söyledi. Söylemese telefon arayacaktım.
Çok güldüm o gün ama bu tavrı ve inadı da deli ediyor beni.büyümek çok sanciliymis.
3 yas krizi bizimde var hep dedigim olsun istiyor olmas denilince kiyametler kopuyor.. heleki disardaysak hepten mahvoluyoruz.. avm de cocuk oyun alanlari var oraya goturduk girmek istemedi sonra 3 kat yukari ciktik gezerek bizaman sonra birdeb aglamaya basladi kendini yerden yere atmalar filan noldu kizim diyoruz soylemiyoda agliyo surekli bisure sonra ogrendik soyledi sukur derdini oyun alanina gitmek istiyomus.. ee ilk basta goturduk gitmek istemedin hadi yine goturelim de bunu aglamadan da soyleyebilirdin vs. guzel guzel konussakda nafile hala ayni bu durum nezamana kadar boyle devam edicek bilmiyorum.. gercekten buyumek cok sancili oluyomus..Keremin 3 yaş krizi çok fena yalnız.2 yaş daha iyiymiş .
Sürekli dediğim olsun ,inatlaşma ,sonuç alamayınca aglama krizleri.geçen gün ben krize girecektim.
Bana sinirinden telefonumu almış balkondaki çöpe atmış. Hiç farkında değilim . sonra sinirle söyleniyor ben attım telefonunu da çöpe ,ıslak mendili de attım almayacaksın onları diye ..bakindim telefon koydugum yerde yok. Gittim balkona cidden çöpte
Çok güldüm o gün ama bu tavrı ve inadı da deli ediyor beni.büyümek çok sanciliymis.
Aynen canım kolay sandılar.ama çok zor.
Kızlar kv kalp krizi geçirdi.oyle korktumki.ambulans yarım saatte zor geldi.hastaneye kaldırıldı.o an çok kötüydü.adresi bile zor verdim.şu an kendinde.
Yarın bacağından ameliyat oluyo.platin takılcak.sol kolda ameliyat platin olucak.eşim yıllık izin aldı geceye kadar hastanede.1 gece teyze kaldı.dün de kp hasta bakıcı tuttu şükür.evede geçince ayarlıcam dedi.
Bende biraz dinlendim.kızımla ilgileniyorum okul alışverişini yaptık.okul düzene girer bu arada..
Çok kafaya taktı.görümcemin ameliyat uzun sürdü ondan oldu galiba.çarşambayı beklicwzaa :/
cok cok gecmis olsun.
ameliyatada alamamislar sanirim
Rabbim.sifa versin insallah
olaylardan etkilenip uzuntudenmi oldu acaba :/
Teşekkür ederim canım.darısınbütün yavrularımıza olsun
Ayyy kerem güldürdün beni.gerçekten 3 yaş fena.aynı bizi anlattın.bizimkide telofonu atıp üstüne çıkıp zıplıyo bak kırdım hıhhh diyo..Keremin 3 yaş krizi çok fena yalnız.2 yaş daha iyiymiş .