- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.041
Anlamadım şimdi bu riskli değer mi? Normal değer kaçmış ?Kızlar ben de bir şey danisicam size.
İkili test sonuçlarını aldım doktor orta sınırda olduğunu söyledi. 1/650 ymis.
Bu testin çok güvenilir olmadığını yüksek risk çıkan bebeklerin normal dogabildigini, hiçbir şey cikmayanin daum lu dogabildigini yalnızca bilgilendirdiğini söyledi.
Böyle bir sonuçla karşılaşan var mıydı aranızda. Endişelendim açıkçası.
Geçmiş olsun Canım. Mantar değil mi .Kizlar fena halde vajinal kasintim var. 4 5 gundur vardida bugun iyce artti. Dr.a gorunmek sart oldu sanirim. Hangi dr a gitsem diye dusunup duruyorum.sogan suyu da kaynattip o da ise yaramadi..evde bi krem vardi onu surdum bugun mahvolduk iyce ya. Mantar degil de baska bisi mi anlamadim ki.
Anlamadım şimdi bu riskli değer mi? Normal değer kaçmış ?
Doktorun dediği gibi olasılıklar da oluyor .cevremde çok duydum.
Evet canım dördüncü ayda yapılıyor.Insaallah canim ama interneti biliyorsun yine destan yaziyor
Sende dusunme kotu seyler. Baskan bir topictede oyle risk grubunda cikmisti, cok sukur sapa saglam cocugu var.
Oda baya uzulmustu vs
4.ayda yapilan testlermi bunlar hani ayrintili. Unutmusuz iyice orasiyla burasi farklidir gerci belki ama sen icini ferah tut
Bence mantardir canım bende de ara ara oluyor. Özellikle bağışıklık düşünce. Kendine iyi bak bu aralar.Kizlar fena halde vajinal kasintim var. 4 5 gundur vardida bugun iyce artti. Dr.a gorunmek sart oldu sanirim. Hangi dr a gitsem diye dusunup duruyorum.sogan suyu da kaynattip o da ise yaramadi..evde bi krem vardi onu surdum bugun mahvolduk iyce ya. Mantar degil de baska bisi mi anlamadim ki.
Gecmis olsun kuzu ,yogurt sur,tuhaf gelebilir ama iyi gelecekKizlar fena halde vajinal kasintim var. 4 5 gundur vardida bugun iyce artti. Dr.a gorunmek sart oldu sanirim. Hangi dr a gitsem diye dusunup duruyorum.sogan suyu da kaynattip o da ise yaramadi..evde bi krem vardi onu surdum bugun mahvolduk iyce ya. Mantar degil de baska bisi mi anlamadim ki.
Hic zorlanmadim secerken evime 5 dk yurume mesafesinde,okula gidecegi binanin icin de ,isyerime 15 k, turkiye de 100 kez dusunmen lazim her ayrintiyi kolay gelsin , insallah en iyisini bulursunBen de araştırıyorum kreş. Ne zormus karar vermek ..
Doğru çok güvenilir değil bi koşumda benle aynı hamileydi çocuk down sendrom u var aldırman gerek falan Dr baya ısrarcıydı aldırma kadın rabbim den geldi her türlü kabulüm dedi doğdu çocuk hiç sorun yok O kadar güzel akılı bi kız ki sende aklına kötü şeyler getirme hiç tevekkül en güzel ilaçKızlar ben de bir şey danisicam size.
Bu testin çok güvenilir olmadığını yüksek risk çıkan bebeklerin normal dogabildigini, hiçbir şey cikmayanin daum lu dogabildigini yalnızca bilgilendirdiğini söyledi.
Benim minik hastalığı bana sattı öksürük hala geçmedi yaz hastalığı da kıştan beter oluyo
tutkku canım büyük oranla astigmat rahatsızlığı var .gözlük kullandığım için biliyorum.doğru oranda görmediğimiz için bazen eğimli bazen de çift görüş oluyor ama nasıl bir göz doktoru anlamadım.astigmat bakıldı mi.
Kizlar fena halde vajinal kasintim var. 4 5 gundur vardida bugun iyce artti. Dr.a gorunmek sart oldu sanirim. Hangi dr a gitsem diye dusunup duruyorum.sogan suyu da kaynattip o da ise yaramadi..evde bi krem vardi onu surdum bugun mahvolduk iyce ya. Mantar degil de baska bisi mi anlamadim ki.
Amin canim oyle tabiEvet canım dördüncü ayda yapılıyor.
Doktor da söyledi çok güvenilir değil dedi.
Hatta bu sonuçlara göre iki yıl önce bir arkadaşım amniyosentez yaptırdı normal cikti.
Yine de endişeleniyor insan işte
Allah korktugumuza uğratmasin..
Valla yazın cidden daha beter . sana da geçmiş olsun. Bende de hafif var gibi deniz çarpılması da olabilir .fenalardayım ..Benim minik hastalığı bana sattı öksürük hala geçmedi yaz hastalığı da kıştan beter oluyo
Aklına kötü şeyler getirme canım.Allah korusun.çevremde ben de çok duydum değerleri yüksek olup da sağlıklı olan.Kızlar ben de bir şey danisicam size.
Saol Canım sanada geçmiş olsunValla yazın cidden daha beter . sana da geçmiş olsun. Bende de hafif var gibi deniz çarpılması da olabilir .fenalardayım ..
tutkku sen gel izmire.
Ciddiyim. Adamakıllı doktora bir görün gelmişken burada da.ben sana doktor da öneririm.
Ne hale getirmişler orada sağlığı pes valla.
Bende hamileyken her ay gittim de soruyordum kesin mi cinsiyet die adam artık bende bıkıp pipisinin ultrason yakınlaştırıp resmini vermişti artık inanırsınız herhalde dieAklına kötü şeyler getirme canım.Allah korusun.çevremde ben de çok duydum değerleri yüksek olup da sağlıklı olan.
bu arada arkadasım doğum yaptı erkek demişlerdi kız oldu.ayrıntılıda bile erkek demişler.çokkk tatlı bi kızı oldu maşallaahhh..ultrasaonda bile yanılabiliyolar.
Bende hamileyken her ay gittim de soruyordum kesin mi cinsiyet die adam artık bende bıkıp pipisinin ultrason yakınlaştırıp resmini vermişti artık inanırsınız herhalde die