- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 38
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.021
Geçmiş olsun canım salgın var herhalde hastane çocuklar hep zıbınla geziyo ateşliEveet bizde atesliyiz :/ bogazlar kizarikmis baya.
Bu kacinci antibiyotik yine verecekti ama ilk baska surupla deneyelim dedik.
Etki edermi bilmem ama.
Dondurma.bogaz kizarikligi yaparmiki
M Mavisu27 oy hadi hayirli olsun pasamiz.
nasipse 2 erkek kardes ne guzel , can sagligi olsun biliyorsun tatliliklari tarifsiz.
Hem iki erkek daha bi guzel oynarlar :)
Bizim deIcimden kizin olur diye geciyodumasallah oglusumuza
Benim de tesellim bu şuanEveet bizde atesliyiz :/ bogazlar kizarikmis baya.
Bu kacinci antibiyotik yine verecekti ama ilk baska surupla deneyelim dedik.
Etki edermi bilmem ama.
Dondurma.bogaz kizarikligi yaparmiki
M Mavisu27 oy hadi hayirli olsun pasamiz.
nasipse 2 erkek kardes ne guzel , can sagligi olsun biliyorsun tatliliklari tarifsiz.
Hem iki erkek daha bi guzel oynarlar :)
Benim de tesellim bu şuan
Oğluma erkek kardeş gelecek güzel anlaşırlar oynarlar diyorum.
İnşaallah züğürt tesellisi değildir
Canım öksürük geçmedi ama bi parça topladık çok şükür ama zayıfladı ona üzüyorum siz nasılsınız
Evett tam gun Sabah 7 aksam 6 gibi ,ama lisayi 9_3 yollucam simdilik,seneye okula baslicak ya saatlere alissin diye
Gercekten kotuymus 20 ogrenciye 17 ogretmen olan yerler varYok canim ya oyle deme. Cidden bak saglikli olsunlar yeter.
Hem kiz olana kadar denersiniz o zaman madem esin kararlu
Efira38 sagol canim
Gecmediki su salgin bu yaz gercekten amlamadim ya :/
kanadali35 o kadar ogretmen olmasinu duymam bile yetti.. cidden sanslisiniz
Mesela bizim burda 30 cocuga 2 ogretmen bakiyor.. biri sabahci,biri ogleden sonra geliyor. tam delirmelik.
Bence gelmelisiniz.Cok sukur daha iyiyiz canim
Gidin gidin iyi gelir ama tabi esya konusu cidden oyle. Biz gecen gunubirlik gittik 4 5 saat icin yanima aldiklarimi gormen lazimdi :)
Bu arada esim tatile oraya gidelim bu yil diyo, ama 8 9 saat yolculugu dusununce hic gidesim gelmiyor.
Onerebilecegin tatil yerleri varmi.
Kac yil oldu gelmeyeli bi degismitir tabi ama kararsizim cokta istiyorum hem anneannemleri gorurum gitmisken ama amasi var iste
Ben de araştırıyorum kreş. Ne zormus karar vermek ..Evett tam gun Sabah 7 aksam 6 gibi ,ama lisayi 9_3 yollucam simdilik,seneye okula baslicak ya saatlere alissin diye
Gercekten kotuymus 20 ogrenciye 17 ogretmen olan yerler var.Ogretmenede ogrencilerede yazik ,biz sansliyiz
Bence gelmelisiniz.
Gece yolculuğu yapsanız zaten o saat yolda uykuda geçer bir şekilde..
Nereyi düşünüyorsun ? Özelden yazarım.
Canım böyle bir şey yaşamadım ben ama inşaallah ciddi bir şey değildir sen yine de ihmal etme en yakın zamanda bir hocaya görün için rahat etsin.Kizlar simdi birsey sorucam yaklasik 2 yildir tv yazilarina, nebileyim ince cizgi tarzi yerlere bakinca cift goruyorum.
Bu civardaki doktorlar birseyimin olmadigini, normal oldugunu vs diye gecistirdi.
En son mum testi yapildi bir goz doktoru, bir noroloji gel git derken iki doktor karar verip daha buyuk yere, profesore yonlendirdiler
Hem goz doktoru hem norolojiyle ilgileniyomus o kadin.
Tabi randevu alamiyorum bu ay doluymus. Ama tahmin edersinizki kafaya takmatkan ne uyku tutuyor, ne bir ise odaklanabiliyorum.
Varmi aranizda boyle olan, veya cevrenizde. Vallahi biraz rahatlamaya guzel seyler duymaya cook ihtiyacim var . Kontrole gidene kadar kendimi harap ederim iyice kesin
Canım böyle bir şey yaşamadım ben ama inşaallah ciddi bir şey değildir sen yine de ihmal etme en yakın zamanda bir hocaya görün için rahat etsin.