2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eveet bizde atesliyiz :/ bogazlar kizarikmis baya.
Bu kacinci antibiyotik yine verecekti ama ilk baska surupla deneyelim dedik.
Etki edermi bilmem ama.

Dondurma.bogaz kizarikligi yaparmiki

M Mavisu27 oy hadi hayirli olsun pasamiz.
nasipse 2 erkek kardes ne guzel , can sagligi olsun biliyorsun tatliliklari tarifsiz.
Hem iki erkek daha bi guzel oynarlar :)
Geçmiş olsun canım salgın var herhalde hastane çocuklar hep zıbınla geziyo ateşli

Eveet bizde atesliyiz :/ bogazlar kizarikmis baya.
Bu kacinci antibiyotik yine verecekti ama ilk baska surupla deneyelim dedik.
Etki edermi bilmem ama.

Dondurma.bogaz kizarikligi yaparmiki

M Mavisu27 oy hadi hayirli olsun pasamiz.
nasipse 2 erkek kardes ne guzel , can sagligi olsun biliyorsun tatliliklari tarifsiz.
Hem iki erkek daha bi guzel oynarlar :)
Benim de tesellim bu şuan
Oğluma erkek kardeş gelecek güzel anlaşırlar oynarlar diyorum.
İnşaallah züğürt tesellisi değildir :confused:

Benim de tesellim bu şuan
Oğluma erkek kardeş gelecek güzel anlaşırlar oynarlar diyorum.
İnşaallah züğürt tesellisi değildir :confused:

Yok canim ya oyle deme. Cidden bak saglikli olsunlar yeter.

Hem kiz olana kadar denersiniz o zaman madem esin kararlu :KK53: :KK48:

Efira38 Efira38 sagol canim
Gecmediki su salgin bu yaz gercekten amlamadim ya :/

kanadali35 kanadali35 o kadar ogretmen olmasinu duymam bile yetti.. cidden sanslisiniz

Mesela bizim burda 30 cocuga 2 ogretmen bakiyor.. biri sabahci,biri ogleden sonra geliyor. tam delirmelik.

Kizlar bizim birde 1 aydir gecmeyen goz kizalikligimiz var.
Gunese alerjisi var dediler 2 goz doktoru.
Damla kullanirsak iyi geciyor, birakirsak.yine ayni.
Nasipse daha buyuk yere sadece alerji doktoruna goturucez bakalim. Orda kan tahlikiyle vs yapiliyormus bir baksinlar bilelim

M Mavisu27 hayırlı olsun inşallah. Sağlıklı hayırlı bir birey olsun...

kanadali35 kanadali35 orda kreşler tam gün mü?

G GCA Efira38 Efira38 tutkku tutkku nasıl oldu minikler ? Daha iyiler mi.

Biz de hafta sonu kaçamağı deniz yapacağız . 2gün için bile eşya doldu resmen.Umarım keyifli geçer.

Cok sukur daha iyiyiz canim

Gidin gidin iyi gelir ama tabi esya konusu cidden oyle. Biz gecen gunubirlik gittik 4 5 saat icin yanima aldiklarimi gormen lazimdi :)

Bu arada esim tatile oraya gidelim bu yil diyo, ama 8 9 saat yolculugu dusununce hic gidesim gelmiyor.
Onerebilecegin tatil yerleri varmi.
Kac yil oldu gelmeyeli bi degismitir tabi ama kararsizim cokta istiyorum hem anneannemleri gorurum gitmisken ama amasi var iste

Biz de hafta sonu kaçamağı deniz yapacağız . 2gün için bile eşya doldu resmen.Umarım keyifli geçer.
Canım öksürük geçmedi ama bi parça topladık çok şükür ama zayıfladı ona üzüyorum siz nasılsınız

Evett tam gun Sabah 7 aksam 6 gibi ,ama lisayi 9_3 yollucam simdilik,seneye okula baslicak ya saatlere alissin diye

Yok canim ya oyle deme. Cidden bak saglikli olsunlar yeter.

Hem kiz olana kadar denersiniz o zaman madem esin kararlu :KK53: :KK48:

Efira38 Efira38 sagol canim
Gecmediki su salgin bu yaz gercekten amlamadim ya :/

kanadali35 kanadali35 o kadar ogretmen olmasinu duymam bile yetti.. cidden sanslisiniz

Mesela bizim burda 30 cocuga 2 ogretmen bakiyor.. biri sabahci,biri ogleden sonra geliyor. tam delirmelik.
Gercekten kotuymus 20 ogrenciye 17 ogretmen olan yerler var:KK53: .Ogretmenede ogrencilerede yazik ,biz sansliyiz :nazar:

Cok sukur daha iyiyiz canim

Gidin gidin iyi gelir ama tabi esya konusu cidden oyle. Biz gecen gunubirlik gittik 4 5 saat icin yanima aldiklarimi gormen lazimdi :)

Bu arada esim tatile oraya gidelim bu yil diyo, ama 8 9 saat yolculugu dusununce hic gidesim gelmiyor.
Onerebilecegin tatil yerleri varmi.
Kac yil oldu gelmeyeli bi degismitir tabi ama kararsizim cokta istiyorum hem anneannemleri gorurum gitmisken ama amasi var iste
Bence gelmelisiniz.
Gece yolculuğu yapsanız zaten o saat yolda uykuda geçer bir şekilde..
Nereyi düşünüyorsun ? Özelden yazarım.

Gercekten kotuymus 20 ogrenciye 17 ogretmen olan yerler var:KK53: .Ogretmenede ogrencilerede yazik ,biz sansliyiz :nazar:

Gercekten sanslisiniz :KK14:

Bence gelmelisiniz.
Gece yolculuğu yapsanız zaten o saat yolda uykuda geçer bir şekilde..
Nereyi düşünüyorsun ? Özelden yazarım.

Anneannemler Sarnictalar ya, o civarlari tercih ederiz diye dusundum.
Cesme, Kusasasi, Ozdere falan gidiyoduk. 7 yil olmus gelmeyeli ya bende sasirdim simdi ne cok acmisim arayi :)

Kizlar simdi birsey sorucam yaklasik 2 yildir tv yazilarina, nebileyim ince cizgi tarzi yerlere bakinca cift goruyorum.
Bu civardaki doktorlar birseyimin olmadigini, normal oldugunu vs diye gecistirdi.
En son mum testi yapildi bir goz doktoru, bir noroloji gel git derken iki doktor karar verip daha buyuk yere, profesore yonlendirdiler
Hem goz doktoru hem norolojiyle ilgileniyomus o kadin.

Tabi randevu alamiyorum bu ay doluymus. Ama tahmin edersinizki kafaya takmatkan ne uyku tutuyor, ne bir ise odaklanabiliyorum.

Varmi aranizda boyle olan, veya cevrenizde. Vallahi biraz rahatlamaya guzel seyler duymaya cook ihtiyacim var . Kontrole gidene kadar kendimi harap ederim iyice kesin

Kizlar simdi birsey sorucam yaklasik 2 yildir tv yazilarina, nebileyim ince cizgi tarzi yerlere bakinca cift goruyorum.
Bu civardaki doktorlar birseyimin olmadigini, normal oldugunu vs diye gecistirdi.
En son mum testi yapildi bir goz doktoru, bir noroloji gel git derken iki doktor karar verip daha buyuk yere, profesore yonlendirdiler
Hem goz doktoru hem norolojiyle ilgileniyomus o kadin.

Tabi randevu alamiyorum bu ay doluymus. Ama tahmin edersinizki kafaya takmatkan ne uyku tutuyor, ne bir ise odaklanabiliyorum.

Varmi aranizda boyle olan, veya cevrenizde. Vallahi biraz rahatlamaya guzel seyler duymaya cook ihtiyacim var . Kontrole gidene kadar kendimi harap ederim iyice kesin
Canım böyle bir şey yaşamadım ben ama inşaallah ciddi bir şey değildir sen yine de ihmal etme en yakın zamanda bir hocaya görün için rahat etsin.

Kızlar ben de bir şey danisicam size.
İkili test sonuçlarını aldım doktor orta sınırda olduğunu söyledi. 1/650 ymis.

Bu testin çok güvenilir olmadığını yüksek risk çıkan bebeklerin normal dogabildigini, hiçbir şey cikmayanin daum lu dogabildigini yalnızca bilgilendirdiğini söyledi.

Böyle bir sonuçla karşılaşan var mıydı aranızda. Endişelendim açıkçası.

Canım böyle bir şey yaşamadım ben ama inşaallah ciddi bir şey değildir sen yine de ihmal etme en yakın zamanda bir hocaya görün için rahat etsin.

Insaallah canim ama interneti biliyorsun yine destan yaziyor :KK14:

Sende dusunme kotu seyler. Baskan bir topictede oyle risk grubunda cikmisti, cok sukur sapa saglam cocugu var.
Oda baya uzulmustu vs

4.ayda yapilan testlermi bunlar hani ayrintili. Unutmusuz iyice orasiyla burasi farklidir gerci belki ama sen icini ferah tut

tutkku tutkku canım büyük oranla astigmat rahatsızlığı var .gözlük kullandığım için biliyorum.doğru oranda görmediğimiz için bazen eğimli bazen de çift görüş oluyor ama nasıl bir göz doktoru anlamadım.astigmat bakıldı mi.

X