- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.001
Gecer canım geçer.biraz daha büyüsün istemez yanında.daha ne huyları gelir geçer.Selam kızlar.
Bu aralar cinnetligim her şey iyi güzel de iyice hem de iyi iyice bana düştü Mehmet.
Parka gidiyoruz beraber kayiyoruz kumda çocuklarla oynuyor ben de başlarında oturmaliyim kesinlikle bir metreyi gecmecek.. evde de aynı şekilde. Çizgi film izlerken bile yanında olmalıyım ben de bakmaliyim. Artık bunalıyorum ve çok yoruluyorum kendini de kiriyorum son raddeye geliyor. Son iki ay falandır böyle neden böyle oldu hiç anlamıyorum ve geçecek mi bilmiyorum....
G GCAEfira38 geçmiş olsun kızlar. İnşaallah çabuk iyileşir kuzular.
kanadali35 hoş geldin canım
Ayy geçmiş olsun canım, bizimki ciğere inmeden yakaladık dedi doktor. Valla kaşık kadar kaldı. Sizi düşünemiyorum bile
Çok geçmiş olsun iğne olurkren nasıl ağlıyodur kıyamam.çabuk iyilesir inşallah
Aaaa
Çok ama çok geçmiş olsun .. Canım benim kıyamam , suzulmustür .Allah sizin de ONUN DA yardımcısı olsun.
Keşke çocuklar hiç hasta olmasa .
Teşekkür ederiz teyzeleri hiç sormayın iştah Yok 2 gün de 1 kilo vermiş 1 kiloyu aldırmak için aylardır uğraş bi hasta olunca süzülüyor iğne ikimizi de mahvette ama mecbur olacak yoksa yatış yapıp serum vermem lazım dedi hastane de kalmasın dan iyidir evSelam kızlar.
Bu aralar cinnetligim her şey iyi güzel de iyice hem de iyi iyice bana düştü Mehmet.
Parka gidiyoruz beraber kayiyoruz kumda çocuklarla oynuyor ben de başlarında oturmaliyim kesinlikle bir metreyi gecmecek.. evde de aynı şekilde. Çizgi film izlerken bile yanında olmalıyım ben de bakmaliyim. Artık bunalıyorum ve çok yoruluyorum kendini de kiriyorum son raddeye geliyor. Son iki ay falandır böyle neden böyle oldu hiç anlamıyorum ve geçecek mi bilmiyorum....
Teşekkür ederiz teyzeleri hiç sormayın iştah Yok 2 gün de 1 kilo vermiş 1 kiloyu aldırmak için aylardır uğraş bi hasta olunca süzülüyor iğne ikimizi de mahvette ama mecbur olacak yoksa yatış yapıp serum vermem lazım dedi hastane de kalmasın dan iyidir ev
İyileşsin toparlar annesi.biz bile hasta olunca hiç birşey yiyip içmiyoruz.sıcakta hastalık daha zor.Slm kızlar, benim kuzunun ateşi azalmakla birlikte devam ediyor zaten bugün son ateş düşürücüyü vermeyeceğiz. Antibiyotik 2 gün daha var. Öksürük o kadar balgamlı bir hal aldı ki içi dışına çıkıyor. Bir aydır geçmedi gitti öldük valla. Huyunu bir görseniz her şeye ağlıyor yavrum. Normalde yapışık değildir bana ama hastalığın etkisiyle öpücem anne diyor uyuduğu yerde sayıklıyor kuzum. Bugün uyanınca sabah ağlamış annemi öpmedim diyeİştah sıfır ötesi gözlerinin altı morardı. Rabbim dermansız dert vermesin ne diyeyim
İyileşsin toparlar annesi.biz bile hasta olunca hiç birşey yiyip içmiyoruz.sıcakta hastalık daha zor.
Efira38 G GCA Coook gecmis olsun kizlar.
Rabbim acil sifalar versin.
Evde olmasi daha iyi, hastane ortami bilirsin...
DonukPudra kolay gelsin yogun olunca cidden zor oluyor ama az kalmis nasipse hadi az daha sabir.
Iyi gelir gidin dinlenin biraz :)
M Mavisu27 istemsiz bi gulumsedim beraber kayiyoruz deyince :)
Cok tatlilar cok :)
Canim sizin durumu hamilelige bagliyorum ben. Ufak bi kiskanclik mevzusu falan.
Bizde mesela gecen kv biraktim, eve geldim 10 15 dk sonra telefon caldi durmuyor diye.
Gittim yanimdan ayrilmiyor, dizimde yatiyor akli gidiyor tekrae giderim diye.
Yani hissediyorlar anliyorlar herseyi artik
Saolun kızlar iğne baya toparladı biziAy kuzum ya üşüttü mü ne olmuş yavrum. Hastanede olsanız iyice psikolojisı bozulur yavrunun
Ya hiç sorma kimse olmayınca yine neyse de her yerde aynısını yapıyor düşünsene kocaman park anneler hatta babalar dedeler.. güler misin ağlar mısın :)Efira38 G GCA Coook gecmis olsun kizlar.
Rabbim acil sifalar versin.
Evde olmasi daha iyi, hastane ortami bilirsin...
DonukPudra kolay gelsin yogun olunca cidden zor oluyor ama az kalmis nasipse hadi az daha sabir.
Iyi gelir gidin dinlenin biraz :)
M Mavisu27 istemsiz bi gulumsedim beraber kayiyoruz deyince :)
Cok tatlilar cok :)
Canim sizin durumu hamilelige bagliyorum ben. Ufak bi kiskanclik mevzusu falan.
Bizde mesela gecen kv biraktim, eve geldim 10 15 dk sonra telefon caldi durmuyor diye.
Gittim yanimdan ayrilmiyor, dizimde yatiyor akli gidiyor tekrae giderim diye.
Yani hissediyorlar anliyorlar herseyi artik
Aksam bana sey soruyor.
Baba erkek mi? Evet erkek
Ben erkekmiyim? Evet erkeksin
Sen kizmisin? Evet kizim
Neden? Ben :.... cevap yok
Bu ara her sorunun cevabindan sonra neden diye soruyor ciddi ciddi soruyor ama. Insan ne cevap verecegini sasiriyoe
Ah yavrumSlm kızlar, benim kuzunun ateşi azalmakla birlikte devam ediyor zaten bugün son ateş düşürücüyü vermeyeceğiz. Antibiyotik 2 gün daha var. Öksürük o kadar balgamlı bir hal aldı ki içi dışına çıkıyor. Bir aydır geçmedi gitti öldük valla. Huyunu bir görseniz her şeye ağlıyor yavrum. Normalde yapışık değildir bana ama hastalığın etkisiyle öpücem anne diyor uyuduğu yerde sayıklıyor kuzum. Bugün uyanınca sabah ağlamış annemi öpmedim diyeİştah sıfır ötesi gözlerinin altı morardı. Rabbim dermansız dert vermesin ne diyeyim
İnşaallah canım çabucak geçer.Gecer canım geçer.biraz daha büyüsün istemez yanında.daha ne huyları gelir geçer.
Maşallahhhhh ikinci prensimizeKızlar bugün kontrolum vardı
Bebeğimiz erkekmis yüksek ihtimalle.
Kız istiyorduk ama hayırlısı sağlıklı olsun da inşaallah.
Peki erkek olduğunu öğrenince eşimin tepkisi: " Üçüncüyü yapmak şart oldu."
Cook gecmis olsun ,iylessin hemenGeçmiş olsun canım bizde hastayız boğazı kızarmış oda ciğerlere inmiş 5 tane iğne verdi bianda çok kötü oldu çocuk
Anlattiklarinin 10 Kati bizde var,Selam kızlar.
Icimden kizin olur diye geciyoduKızlar bugün kontrolum vardı
Bebeğimiz erkekmis yüksek ihtimalle.
Kız istiyorduk ama hayırlısı sağlıklı olsun da inşaallah.
Peki erkek olduğunu öğrenince eşimin tepkisi: " Üçüncüyü yapmak şart oldu."
Teşekkür ederiz teyzesi inşallahCook gecmis olsun ,iylessin hemen