2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecer canım geçer.biraz daha büyüsün istemez yanında.daha ne huyları gelir geçer.

Ayy geçmiş olsun canım, bizimki ciğere inmeden yakaladık dedi doktor. Valla kaşık kadar kaldı. Sizi düşünemiyorum bile

Çok geçmiş olsun iğne olurkren nasıl ağlıyodur kıyamam.çabuk iyilesir inşallah

Aaaa
Çok ama çok geçmiş olsun .. Canım benim kıyamam , suzulmustür .Allah sizin de ONUN DA yardımcısı olsun.
Keşke çocuklar hiç hasta olmasa .
Teşekkür ederiz teyzeleri hiç sormayın iştah Yok 2 gün de 1 kilo vermiş 1 kiloyu aldırmak için aylardır uğraş bi hasta olunca süzülüyor iğne ikimizi de mahvette ama mecbur olacak yoksa yatış yapıp serum vermem lazım dedi hastane de kalmasın dan iyidir ev

Efira38 G GCA Coook gecmis olsun kizlar.
Rabbim acil sifalar versin.

Evde olmasi daha iyi, hastane ortami bilirsin...

DonukPudra kolay gelsin yogun olunca cidden zor oluyor ama az kalmis nasipse hadi az daha sabir.
Iyi gelir gidin dinlenin biraz :)

M Mavisu27 istemsiz bi gulumsedim beraber kayiyoruz deyince :)
Cok tatlilar cok :)

Canim sizin durumu hamilelige bagliyorum ben. Ufak bi kiskanclik mevzusu falan.

Bizde mesela gecen kv biraktim, eve geldim 10 15 dk sonra telefon caldi durmuyor diye.
Gittim yanimdan ayrilmiyor, dizimde yatiyor akli gidiyor tekrae giderim diye.

Yani hissediyorlar anliyorlar herseyi artik

Ay kuzum ya üşüttü mü ne olmuş yavrum. Hastanede olsanız iyice psikolojisı bozulur yavrunun

Slm kızlar, benim kuzunun ateşi azalmakla birlikte devam ediyor zaten bugün son ateş düşürücüyü vermeyeceğiz. Antibiyotik 2 gün daha var. Öksürük o kadar balgamlı bir hal aldı ki içi dışına çıkıyor. Bir aydır geçmedi gitti öldük valla. Huyunu bir görseniz her şeye ağlıyor yavrum. Normalde yapışık değildir bana ama hastalığın etkisiyle öpücem anne diyor uyuduğu yerde sayıklıyor kuzum. Bugün uyanınca sabah ağlamış annemi öpmedim diye İştah sıfır ötesi gözlerinin altı morardı. Rabbim dermansız dert vermesin ne diyeyim

İyileşsin toparlar annesi.biz bile hasta olunca hiç birşey yiyip içmiyoruz.sıcakta hastalık daha zor.

Ay kuzum ya üşüttü mü ne olmuş yavrum. Hastanede olsanız iyice psikolojisı bozulur yavrunun
Saolun kızlar iğne baya toparladı bizi

Ya hiç sorma kimse olmayınca yine neyse de her yerde aynısını yapıyor düşünsene kocaman park anneler hatta babalar dedeler.. güler misin ağlar mısın :)

Ah yavrum
Çok zor o günler çok.
Ama merak etme birkaç günde alıyor kilosunu.
Rabbim acil şifa versin inşaallah
Gecer canım geçer.biraz daha büyüsün istemez yanında.daha ne huyları gelir geçer.
İnşaallah canım çabucak geçer.
Yoksa ben kafa yemelik

Anlattiklarinin 10 Kati bizde var, nasil cozucem bilemiyorum ,

Eveet bizde atesliyiz :/ bogazlar kizarikmis baya.
Bu kacinci antibiyotik yine verecekti ama ilk baska surupla deneyelim dedik.
Etki edermi bilmem ama.

Dondurma.bogaz kizarikligi yaparmiki

M Mavisu27 oy hadi hayirli olsun pasamiz.
nasipse 2 erkek kardes ne guzel , can sagligi olsun biliyorsun tatliliklari tarifsiz.
Hem iki erkek daha bi guzel oynarlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…