2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun kuzuma.

Reactions: GCA
DonukPudra nerelerdesin nasılsın?canımmm
Merhaba arkadaslar,
Bu ara tuhaf moddayim.okuyorum yazarken ya tel donuyor ya uyukluyorum kalıyor .
Son azilar bizi mahvetti. Gecelerimiz çok kötü. Üstüne is yoğun geçiyor az kaldı kurs bitimine.
Ben de bitik haldeyim ama hicbir seye enerjim yok.
Dersler bitsin ben de annemlerin bağ evine goturcem Keremi.ona da bana da değişiklik.
Tatil de kurbanda gideceğiz nasip olursa.
Sizler nasılsınız ? Kerem ve kızın nasıl ?

G GCA Mira nasıl oldu öksürüğü ?

Gecmis olsun cabucak iylessin kuzu

Geçmiş olsun kuzuma.

Sağ olun teyzeleri, kuzumun ateş fena ya şurup etkisini kaybettiği an 39 lara kadar çıkıyor, boğaz enfeksiyonu olmuş şükür idrar yolları temiz. Cumaya kadar toparlar dedi ama gece fln inledi sürekli bide bişey yemiyor nasıl iyileşecek anlamadım. Bıraktım geldim işe mecbur bu durumlarda aşırı gergin oluyorum ya

Aklın ondadır şimdi de zor Allah yardımcın olsun.
Kuzuma da geçmiş olsun.. İnşallah biter ateşi de .çok yorucu.

Allah kolaylık versin canım.çalışan annelerin işi gerçekten zor.biz şükür iyiyiz.kızımı gezdiriyorum.kerem biraz burnumuzdan getirsede eskiye göre daha iyi.sokaklarda çıldırmış gibi ağlamaları bitti.
kursun bitince dinlenir rahatlarsın inşallah.sabret az kalmış canım

Geçmiş olsun canım bizde hastayız boğazı kızarmış oda ciğerlere inmiş 5 tane iğne verdi bianda çok kötü oldu çocuk

Geçmiş olsun canım bizde hastayız boğazı kızarmış oda ciğerlere inmiş 5 tane iğne verdi bianda çok kötü oldu çocuk
Aaaa
Çok ama çok geçmiş olsun .. Canım benim kıyamam , suzulmustür .Allah sizin de ONUN DA yardımcısı olsun.
Keşke çocuklar hiç hasta olmasa .

Evet gün sayıyorum şuan.3 haftam kaldı..
Nasipse bitsin wc eğitimi vereceğim . boxer ları aldım

Selam kızlar.
Bu aralar cinnetligim her şey iyi güzel de iyice hem de iyi iyice bana düştü Mehmet.
Parka gidiyoruz beraber kayiyoruz kumda çocuklarla oynuyor ben de başlarında oturmaliyim kesinlikle bir metreyi gecmecek.. evde de aynı şekilde. Çizgi film izlerken bile yanında olmalıyım ben de bakmaliyim. Artık bunalıyorum ve çok yoruluyorum kendini de kiriyorum son raddeye geliyor. Son iki ay falandır böyle neden böyle oldu hiç anlamıyorum ve geçecek mi bilmiyorum....

G GCA Efira38 geçmiş olsun kızlar. İnşaallah çabuk iyileşir kuzular.
kanadali35 hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…