2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sağol canım seninde hayırlı olsun
Ağlama ağlama dur bakalım bunlar güzel günlerimiz

İlk randevumuz canım sanırım sadece keseyi görebiliriz şimdilik

Canım eğer dedüğün gibiyse Kalp atışınıda duyanlar var 6 haftalıkken. Ben 5-6 haftalık diye gittim 4 hafta dedi. Hala inanmıyorum yalnız. 1 haftadan fazla oldu evdeki teste çıkalı. Ben 5 haftalık olduğuna eminim

İnsallah canim. Hosgeldin aramiza.

Seninle gunlerimiz ayni sayilir bende carsamba gunune randevu aldim. Doktordan gelince hemen yorumlarini yaz canim

canım bana da öyle dedi 4+3 dedi adetin 3 gün gecikmiş henüz yani dedi ben doktora gitmeden 1 gün önce beta yaptırdım yani doktorun dediğine göre 2 gün geçikmişken beta hcg 2100 cıktı banada sacma geldi milletin 300-400 cıkıyor :S 1-2 günlük gecikmede

hadi inşallah :)

İlk bebekteyken yoktu boyle bisey sat onemliydi satla gelisimi paralel gidiyorsa sorun yoktu. Bu doktorlarda yeni yeni icat cikarmasinlar simdi
valla benim ilk ve hiç bir şey anlamıyorum sat :3o ocak bana 6 martta 4+3 dedi hemen büyüsün istiyorum ya ondan aslında sağlıklıysa 4 müş 5 miş ne farkeder :)

selam bayanlar. Ben de cumartesi günü kan tahlili yaptırarak öğrendim gebe olduğumu :) sat'im 31 Ocak :) haftaya doktor kontrolüne gideceğiz..

5 hafta dese 14 şubat aşk cocuğu olucaktı doktor 17-18 şubat diyo o günleride hatırlamıyorum

Hatirlamiyorum hakim bey deseydin

selam bayanlar. Ben de cumartesi günü kan tahlili yaptırarak öğrendim gebe olduğumu :) sat'im 31 Ocak :) haftaya doktor kontrolüne gideceğiz..

Hayirli olsun canin Allah tamamina erdirsin

hahaha biz zaten 11 Şubat bir de 13 Şubatta yaptık. Hadi sperm gidesiye 14 olsa. Tamam tutturduk biyerden

Ahaha yolculuk uzun tebi mesagatli anca o gun varmistir

İyi olur tabi gitmişken
İkisi bi arada

İnsallah canim. Hosgeldin aramiza.

Seninle gunlerimiz ayni sayilir bende carsamba gunune randevu aldim. Doktordan gelince hemen yorumlarini yaz canim
Sat 4subat benim
Günlerimiz yakın evet canım gelince yazarım tabiiki detayları:)

Kızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)

7 hafta kaç günlükken duydunuz acaba doktorum bana da 2 hafta sonra gel demişti , eğer o şekilde gidersem 7 hafta 1 günlük olacak duyabilirmiyim diye tereddüt ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…