2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben de 2011 den beri çekiyorum doğuda görev yaparken yapıştı üzerime bu illet ,hap kullanma taraftarı olmadım hiç sadece 2012-2013 arasında 1,5 sene çok düşük dozajda kullandım baktım sadece öteliyor onuda bıraktım,sonra evlendim biraz arttı ..derken şimdi psikoterapiye başladım ücreti yüksek geldiğinden ayda iki kere gideceğim bu akşam üçüncü görüşmem olacak..inşallah sakin vesvesesiz bir gebelik geçiririm..
Aminnn canim vesvesesiz bir omur gecirelim.

canım ben de 93 kiloydum dukan yapıyordum 82,7 ye kadar düştüm derken gebe kalınca ve hissiyatı başlayınca dikkatten çıktım şu an 84 üm gebelik te tansiyon ve şekerden korkuyorum bu sebeple dikkat etmeye çalışacağım..hatta doktora gideyim diyet listesi de alacağım gebeler için.

Canım aslında bende bunu bekliyordum. Fakat Doktor çok populer olunca inanın sabahın 8inde gittim 12 kişi vardı önümde. Girmemle çıkmam bir oldu. Sorucağım şeyleri dahi unuttum. Zaten doğum yurt dışında olucak (kontroller için Doktorun farkettiğini sanmam), en iyisi ben daha sessiz bir hastaneye gideyim. Rahat rahat konuşur diyet meselesinide görüşürüm.

Canım aslında bende bunu bekliyordum. Fakat Doktor çok populer olunca inanın sabahın 8inde gittim 12 kişi vardı önümde. Girmemle çıkmam bir oldu. Sorucağım şeyleri dahi unuttum. Zaten doğum yurt dışında olucak (kontroller için Doktorun farkettiğini sanmam), en iyisi ben daha sessiz bir hastaneye gideyim. Rahat rahat konuşur diyet meselesinide görüşürüm.
diyet olayında hangimiz öğrenirsek listemizi yazalım buraya olur mu :KK66:

Ben 2 sene önce 68 kiloydum. En son 90 lardaydı kilom:) Doktor bakmadı bügün. Hiç bir zorluk yaşamıyorum. Gebe kalmakta da zorluk yaşamadım çünkü ilk denemede oldu. İçini ferah tut, bu işler kiloya bakmıyor (Boyum 1.65 bu arada)

ya bu doktor işi bendede öyle 3 dk sürmüyor içerde durmam :KK43: insan biraz nasihat verir :KK12:

Evin kaloriferli ya da doğal gazlı ise çık sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Biraz dikkat etmemiz gerekecek tabi

Canim evim cok sicak oluyor dogalgazli o konuda pek sorun olmayacak ama benim kiz krese gidecek ve hastalanacagindan adim gibi eminim daha cok ufak olacagi icin fazlaca koruma gerekecek.

peki yanlarında ağrısı olan var mı böbrek tarafı soğuk aldığında ağrır ya benim öyle ağrıyo..ya da ben kaşınıyorum artık onu anladım.

Benimde dun oyleydi nefes aldikca agriyodu bugun iyiyim.

Benim kızımda kış bebeği idi Ocak doğumlu. Kış bebeği daha rahat olur zaten emzirip altını temizleyip yatıracaksın. Yeni doğmuş bebekle devamlı geziilmez zaten havalar ısınıpda bahar gelincede bebekler büyümüş ve hareketlenmiş olacağı için atın çimenlere sürünsün dursun :))

:)) ben gezmeyi cok seviyorum canim kizda yenidogdugunda hep disardaydim. Bunda biraz kisitlanicaz ama yapacak bisey yok.

Hangi doktora gidiyorsun canim.

Canim evim cok sicak oluyor dogalgazli o konuda pek sorun olmayacak ama benim kiz krese gidecek ve hastalanacagindan adim gibi eminim daha cok ufak olacagi icin fazlaca koruma gerekecek.

:)) ben gezmeyi cok seviyorum canim kizda yenidogdugunda hep disardaydim. Bunda biraz kisitlanicaz ama yapacak bisey yok.

.

Ben Kayseri'deyım Şuan Özel Erciyes Kartal'da Op. Dk. Çetin Arık bey'e gittim. Acı Badem düşünüyorum ama bakalım.

merhaba;

2.bebeğime hamile olduğumu dün öğrendim.Kızımı 2010 yılında kucağıma almıştım.Burada çok güzel paylaşımlarımız olmuştu.İnşallah sağlık ve huzur dolu hamilelik geçiririz.

Hosgeldin canim aramiza saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.

Ben Kayseri'deyım Şuan Özel Erciyes Kartal'da Op. Dk. Çetin Arık bey'e gittim. Acı Badem düşünüyorum ama bakalım.

Anladim canim acibadem iyidir, ben istanbuldayim aile hastanesine gidicem bu hafta acibademin bu hastanede. Hem evime yakin hemde iyi bir doktor var bunyesinde. Gittikten sonra yorumlarimi yazarim doktor ve hastane hakkinda. İlk gebeligimdeki doktorumdan cok memnundum ama muayenehanesi evime uzak ve cok kalabalik oldugundan bunda gidemeyecegim bu yuzden yeni arayislar icindeyim.

Günaydın kızlar:eek:
Yarın dr randevumuz var
Kasık ağrıları ve göğüslerin hassaslaşması çok normal bu dönemde
İlk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor
Kendinizi çok yormayın
Birde şu ara hormonlar tavan yaptığından duygusallıkta hat safhada:KK51:

Yarın dr randevumuz var
Kendinizi çok yormayın

Hayırlı olsun canım. Şuan sizi tanımasam da hamile olduğunuz için duygusallaşıp ağlaya bilirim :KK42::cry: O durumdayım:KK51:

Yarın dr randevumuz var
Kendinizi çok yormayın
kese için mi kalp atışı için mi randevunuz :)
Merhaba arkadaşlar nasipse ben de Kasım annesi olacağım inşallah.tam umutlarım tükenirken tüp bebek hesapları yaparken bir mucize kondu göbişime inanılmaz mutluyum :KK68: inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizi

merhaba hayırlı olsun :)

X