- 26 Mart 2010
- 87
- 69
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Canim tebrik ederim .ilk kalp atisimiz mi forumda .hayirlisi olsun.Kızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)
Kızlar ton balığı yemek zararlı olur mu?
Bu aralar hassasiyetimiz en ust seviyede bende gitmek istiyorum aslinda yeniden kan vermek ve ultrasona ne zaman girebilecigimi sormak istiyorum. 19 martta randevum var bi yondende 10 gun daha sabrediyim diyorum.
Evin kaloriferli ya da doğal gazlı ise çık sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Biraz dikkat etmemiz gerekecek tabiKizlar benim ilk bebegim mayis sonu dogumluydu ve cok rahat gecti ilk aylari. Kis bebegi nasil olur acaba biraz korkuyorum bu konuda. Hastalik salgin falan daha dogmadan bunlari dusunuyorum bende
ay sorma tartılmıyorumeşarp olarak bilmem şimdiki nesil korse takıyomuş ama işe yaramıyormuş kuşak sarılacak illaki der anaannem..aklımda
benimde bu aralar hafif bir kızarıklık oldu oldu durdu..bilmem öğrencez gebelikten mi değl mi..ben daha doktora gitmedim napcaz bacım kiloları 84 üm bugün.
Canım ben senden daha kiloluyum. Çok iyi bir Operator Doktora gittim (ilk muayenne) ve kilomla alakalı hiç birşey demedi. Gerçi benim kilomun çoğu popo ve basen bölgesinde. Allah'ın izini ile birşey olmaz.
Bu gün mü gideceksin?Hayırla tamamına erdirsin inşallah cnm. Ben aslında gitmeyecektim. Dryi aradım gel dedi ilaç fln verebilirim dedi. Kimyasal gebelik olmuştum ben. Gerçi şimdi farklı bi Drye gitcez bilmiorum sever miyim ne der bilmiyorum. Daha görünmez kese fln sanırım benim
Benim kızımda kış bebeği idi Ocak doğumlu. Kış bebeği daha rahat olur zaten emzirip altını temizleyip yatıracaksın. Yeni doğmuş bebekle devamlı geziilmez zaten havalar ısınıpda bahar gelincede bebekler büyümüş ve hareketlenmiş olacağı için atın çimenlere sürünsün dursun :))Kizlar benim ilk bebegim mayis sonu dogumluydu ve cok rahat gecti ilk aylari. Kis bebegi nasil olur acaba biraz korkuyorum bu konuda. Hastalik salgin falan daha dogmadan bunlari dusunuyorum bende
ilkini ben 30 ekimde dogurdum ki buranin sogugu Turkiyenin soguguna benzemez eksi 20 derece filan oluyor ama evim cookkk sicakti sadece bi penye ile dururdu evde oglum ,dr. kontrolundede bebek arabasinda usumeyecek sekilde hazirlardim bi sikinti olmadi insaAllah BISI olmaz canim .Kizlar benim ilk bebegim mayis sonu dogumluydu ve cok rahat gecti ilk aylari. Kis bebegi nasil olur acaba biraz korkuyorum bu konuda. Hastalik salgin falan daha dogmadan bunlari dusunuyorum bende
Aminn insaALLAHHayırla tamamına erdirsin inşallah cnm. Ben aslında gitmeyecektim. Dryi aradım gel dedi ilaç fln verebilirim dedi. Kimyasal gebelik olmuştum ben. Gerçi şimdi farklı bi Drye gitcez bilmiorum sever miyim ne der bilmiyorum. Daha görünmez kese fln sanırım benim
Evham yapiyorsun sanki canim bende anksiyete sorunu var hamileligi ogrendigimden beri takinti etmemeye calisyorum ama ilerde herseyi takinti hale getiririm diye kokuyorum.peki yanlarında ağrısı olan var mı böbrek tarafı soğuk aldığında ağrır ya benim öyle ağrıyo..ya da ben kaşınıyorum artık onu anladım.
canım bende de anksiyete var sıkıntım bu zaten..akşam psikoloğuma gidicem..Evham yapiyorsun sanki canim bende anksiyete sorunu var hamileligi ogrendigimden beri takinti etmemeye calisyorum ama ilerde herseyi takinti hale getiririm diye kokuyorum.
Kendini çok dinleme akışına bırakpeki yanlarında ağrısı olan var mı böbrek tarafı soğuk aldığında ağrır ya benim öyle ağrıyo..ya da ben kaşınıyorum artık onu anladım.
peki yanlarında ağrısı olan var mı böbrek tarafı soğuk aldığında ağrır ya benim öyle ağrıyo..ya da ben kaşınıyorum artık onu anladım.
canım bende de anksiyete var sıkıntım bu zaten..akşam psikoloğuma gidicem..
peki yanlarında ağrısı olan var mı böbrek tarafı soğuk aldığında ağrır ya benim öyle ağrıyo..ya da ben kaşınıyorum artık onu anladım.
ben de 2011 den beri çekiyorum doğuda görev yaparken yapıştı üzerime bu illet ,hap kullanma taraftarı olmadım hiç sadece 2012-2013 arasında 1,5 sene çok düşük dozajda kullandım baktım sadece öteliyor onuda bıraktım,sonra evlendim biraz arttı ..derken şimdi psikoterapiye başladım ücreti yüksek geldiğinden ayda iki kere gideceğim bu akşam üçüncü görüşmem olacak..inşallah sakin vesvesesiz bir gebelik geçiririm..cok illet bisey yaa Allah yardimcimiz olsun. Psikolga gitme sansim yok burada hapda kullanmadim kendi kendimi telkin etmeye calisyorum ama ne zamana kadar bu telkinler ise yarar hic bi fikrim yok
canım ben de 93 kiloydum dukan yapıyordum 82,7 ye kadar düştüm derken gebe kalınca ve hissiyatı başlayınca dikkatten çıktım şu an 84 üm gebelik te tansiyon ve şekerden korkuyorum bu sebeple dikkat etmeye çalışacağım..hatta doktora gideyim diyet listesi de alacağım gebeler için.Evet canım bende var. Şuan da bile yanımda ağrı var, nefes alırken daha fazla hisediliyor. Çok hafif ama. bide bacaklarımda hafif sızı ve kasık bolgesinde yumurtalık ağrısı gibi ağrı var. Fakat Doktor'un dediğine göre iyiyim.
Ben 2 sene önce 68 kiloydum. En son 90 lardaydı kilom:) Doktor bakmadı bügün. Hiç bir zorluk yaşamıyorum. Gebe kalmakta da zorluk yaşamadım çünkü ilk denemede oldu. İçini ferah tut, bu işler kiloya bakmıyor (Boyum 1.65 bu arada)
ay sorma tartılmıyorum
canım sen kaç kilosun ?