2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aminnn canim vesvesesiz bir omur gecirelim.

Canım aslında bende bunu bekliyordum. Fakat Doktor çok populer olunca inanın sabahın 8inde gittim 12 kişi vardı önümde. Girmemle çıkmam bir oldu. Sorucağım şeyleri dahi unuttum. Zaten doğum yurt dışında olucak (kontroller için Doktorun farkettiğini sanmam), en iyisi ben daha sessiz bir hastaneye gideyim. Rahat rahat konuşur diyet meselesinide görüşürüm.

diyet olayında hangimiz öğrenirsek listemizi yazalım buraya olur mu

ya bu doktor işi bendede öyle 3 dk sürmüyor içerde durmam insan biraz nasihat verir

Evin kaloriferli ya da doğal gazlı ise çık sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Biraz dikkat etmemiz gerekecek tabi

Canim evim cok sicak oluyor dogalgazli o konuda pek sorun olmayacak ama benim kiz krese gidecek ve hastalanacagindan adim gibi eminim daha cok ufak olacagi icin fazlaca koruma gerekecek.

peki yanlarında ağrısı olan var mı böbrek tarafı soğuk aldığında ağrır ya benim öyle ağrıyo..ya da ben kaşınıyorum artık onu anladım.

Benimde dun oyleydi nefes aldikca agriyodu bugun iyiyim.

:)) ben gezmeyi cok seviyorum canim kizda yenidogdugunda hep disardaydim. Bunda biraz kisitlanicaz ama yapacak bisey yok.

Hangi doktora gidiyorsun canim.

.

Ben Kayseri'deyım Şuan Özel Erciyes Kartal'da Op. Dk. Çetin Arık bey'e gittim. Acı Badem düşünüyorum ama bakalım.

Hosgeldin canim aramiza saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.

Ben Kayseri'deyım Şuan Özel Erciyes Kartal'da Op. Dk. Çetin Arık bey'e gittim. Acı Badem düşünüyorum ama bakalım.

Anladim canim acibadem iyidir, ben istanbuldayim aile hastanesine gidicem bu hafta acibademin bu hastanede. Hem evime yakin hemde iyi bir doktor var bunyesinde. Gittikten sonra yorumlarimi yazarim doktor ve hastane hakkinda. İlk gebeligimdeki doktorumdan cok memnundum ama muayenehanesi evime uzak ve cok kalabalik oldugundan bunda gidemeyecegim bu yuzden yeni arayislar icindeyim.

Günaydın kızlar
Yarın dr randevumuz var
Kasık ağrıları ve göğüslerin hassaslaşması çok normal bu dönemde
İlk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor
Kendinizi çok yormayın
Birde şu ara hormonlar tavan yaptığından duygusallıkta hat safhada

Hayırlı olsun canım. Şuan sizi tanımasam da hamile olduğunuz için duygusallaşıp ağlaya bilirim O durumdayım

kese için mi kalp atışı için mi randevunuz :)

merhaba hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…