- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Takildigin yer olursa bizede sor kuzu bizde 2010 kasim annesiyizkızlar ben 2014 kasım anneleri topiğini okumaya başladım kitap gibi
Anne ismi :) | - Sat - | bebiş cinsiyeti | isim düşünceleri |
---|---|---|---|
adanamerkez | 30 ocak | - | - |
mariapdr | 30 ocak | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | - | - |
korkusuzkorkak | 4 şubat | - | - |
YAKAMAZZZZZ | 26 ocak | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
superr canim terminleride ekle istersen benim sat: 5 subat termin 12 kasim
Anne ismi :) - Sat - bebiş cinsiyeti isim düşünceleri adanamerkez 30 ocak - - mariapdr 30 ocak - - Berenimbo 3 şubat - - hatice1969 30 ocak - - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kızlar çok uğraşamadım bulduğum isimleri yazdım söyledikçe ekleyelim son halinide söyleriz eklerler ilk sayfamıza :)
yavrum ben işteyim tüm gün pc başındayım internet çöp bilgi ama arada kullanabileceğim materyaller çok dün D&R e gittim hep ansiklopedi gibi hamilelik kitaplarıyla doluydu çok yorulmuştum iki üç dakika bakabildim..bi ara sağlam kafayla bakarım şu olay bir ciddileşsinTakildigin yer olursa bizede sor kuzu bizde 2010 kasim annesiyiz
Kitap dedinde 9 ay uzun bir surec kendime kitap siparis etmeliyim. Evde yapilcak baska bisey yok
elinize sağlık :) benim de SAT 3 şubat ve muhtemel doğum tarihi 10 kasım 2015 :) nasıl ekleyebilirim ?
Anne ismi :) - Sat - bebiş cinsiyeti isim düşünceleri adanamerkez 30 ocak - - mariapdr 30 ocak - - Berenimbo 3 şubat - - hatice1969 30 ocak - - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kızlar çok uğraşamadım bulduğum isimleri yazdım söyledikçe ekleyelim son halinide söyleriz eklerler ilk sayfamıza :)
canim ben netten siparis verecem, sen arastirdiginda banada bilgi verirmisin malum gidip bakip almak daha iyi.yavrum ben işteyim tüm gün pc başındayım internet çöp bilgi ama arada kullanabileceğim materyaller çok dün D&R e gittim hep ansiklopedi gibi hamilelik kitaplarıyla doluydu çok yorulmuştum iki üç dakika bakabildim..bi ara sağlam kafayla bakarım şu olay bir ciddileşsin
hayırlı olsun ikimizde aynıymışız :)nasıl ekleyeceğiz benimde sat 03.02.2015 / bebişte kısmetse tahmini 10.11.2015 :))
Benim de 31 Ocak :)
tamam canım D&R e gittiğim an bünyemizin içine çekmesi gereken kitap isimlerini tek tek yazarımcanim ben netten siparis verecem, sen arastirdiginda banada bilgi verirmisin malum gidip bakip almak daha iyi.
tamam canımsuperr canim terminleride ekle istersen benim sat: 5 subat termin 12 kasim
yalnız değilsin canım bende henüz gitmedimHerkes keseyi görmüs, kalp atisiniduymu duymus.. Ben hala doktora bile gidemedim
Adanamerkez ordamısın?
inek şaban gibi eee eee beeeeeen diyesim geldi
sat 9 şubat
muhtemel doğum 17 kasım
isim kızsa Zeynep erkekse yusuf
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | isim düşünceleri | bebiş cinsiyeti |
---|---|---|---|---|
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | - | |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - | |
korkusuzkorkak | 4 şubat | - | - | |
YAKAMAZZZZZ | 26 ocak | - | - | |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | zeynep / yusuf | |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | - | |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | - | |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - | |
- | - | - | - |
teşekkürler sanada hayırlı olsun inşaAllah :)hayırlı olsun ikimizde aynıymışız :)
Anne ismi :) - Sat - Termin isim düşünceleri bebiş cinsiyeti adanamerkez 30 ocak 7 kasım - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - Berenimbo 3 şubat 10 kasım - hatice1969 30 ocak 9 kasım - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - parkbyull 9 şubat 17 kasım zeynep / yusuf hazal87 5 şubat 12 kasım - sempatico1 3 şubat 10 kasım - moon2887 3 şubat 10 kasım - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Yusuf ve Zeynep isimlerini bende çok seviyorum.Zeynepler çok zeki oluyorlar. Ama Zeynep eşimin tarafında var bir tane çok yakın kuzeninin kızı o yüzden koymak istemiyoruz. Erkek olursa Ferhat ismi de hoşuma gidiyor benim.
adanalııııı isimleri ne diye koydun kıııız
Anne ismi :) - Sat - Termin isim düşünceleri bebiş cinsiyeti adanamerkez 30 ocak 7 kasım - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - Berenimbo 3 şubat 10 kasım - hatice1969 30 ocak 9 kasım - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - parkbyull 9 şubat 17 kasım zeynep / yusuf hazal87 5 şubat 12 kasım - sempatico1 3 şubat 10 kasım - moon2887 3 şubat 10 kasım - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -