- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- Konu Sahibi adanamerkez
tesekkür ederim :) 254 çıktı
hoşgelldin canım hayırlı olsun kaç çıktı değerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim :) 254 çıktı
hoşgelldin canım hayırlı olsun kaç çıktı değerin
Kizlar benim ilk bebegim mayis sonu dogumluydu ve cok rahat gecti ilk aylari. Kis bebegi nasil olur acaba biraz korkuyorum bu konuda. Hastalik salgin falan daha dogmadan bunlari dusunuyorum bende
desene sen ve ben gobek olarak herkesten ondeyizBenim oldu bitti hep göbeğim vardı. ilk kızımdan sonra daha da büyüdü ve çatlaklarla dolu Mayalanmış hamur kıvamında oldu. Şİmdi bende 3 -4 aylık hamile gibiyim. Tedaviyle olduğu için yediğim hormonlarda bana artı olarak kaldı tabiki..Neyse şimdi hamileliğin arkasına sığınacağızz göbek değil bebek diye :)
yagmuryagi post: 39845005 .!.:hahaha biz zaten 11 Şubat bir de 13 Şubatta yaptık. Hadi sperm gidesiye 14 olsa. Tamam tutturduk biyer
5 hafta dese 14 şubat aşk cocuğu olucaktı doktor 17-18 şubat diyo o günleride hatırlamıyorum
den
hahaha biz zaten 11 Şubat bir de 13 Şubatta yaptık. Hadi sperm gidesiye
14 olsa. Tamam tutturduk biyerden[/
QUOTE]
Bize de 14 subatta catlatma ignesi yapti doktor ask cocugu olsun dedi.tabii kim bilir hangi gun tuttu ama adi ask cocugu kaldi
ya benimde sat 30 ocak ama 5 martta 2100 küsür cıktı ben anlamıyorum niye böyle fark var :/tesekkür ederim :) 254 çıktı
herkes yazarsa bir tablo hazırlarım ben sonra ilk sayfaya taşımazlarmı söylesek ?Kizlar niye listemiz yok erken haftalarda oldugumuz icinmi? 2010 kasim annelerinin ilk sayfada herkesin termininin yazili oldugu bi liste vardi
gebeliğin oluşma tarihleri arasında 3-4 günlük fark bile olsa bu kadar yükselme olur. yani sen benden 3-4 gün erken gebe kaldın muhtemelen. b-hcg nin en hızlı yükselme dönemindeyiz çünkü. benimki cumartesi 254tü, belki bugün 400-500lerdedir.ya benimde sat 30 ocak ama 5 martta 2100 küsür cıktı ben anlamıyorum niye böyle fark var :/
Kazene mi soylicez yoksa bu bolumun editorunemi?herkes yazarsa bir tablo hazırlarım ben sonra ilk sayfaya taşımazlarmı söylesek ?
bilmem bi hazırlayalımda ikisinede söyleriz :)Kazene mi soylicez yoksa bu bolumun editorunemi?
nasıl yapılcağını biliyorum da herkesin yazması lazım tekrar 86 sayfa var tek tek zor
sen listeyi hazirla paylas ve herkes sana ozel mesajla bilgilerini yollasin.nasıl yapılcağını biliyorum da herkesin yazması lazım tekrar 86 sayfa var tek tek zor
canım senin sat ne zamandıBenim bat gunum 10 mart
4 mart 18hcg
6 mart55hcg
8 mart 150 hcg
Nasıl hanımlar adet gunum min.300 falan olur heralde
canım sat 9 şubat bat 10 mart yani yarın erken öğrenenlerdenim devamı gelirse inşallahcanım senin sat ne zamandı