- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Kan verdim ama sonucu yarın alacağımyaptın mı testi 1 saat 10 dk oldu bak ben sayıyorum ..
Neyse iyi oldu gitmişken bütün testleri yapacaklar ama sonuçlar geç çıkıyorBende ilk aile hekimliğine gittim öğrendim.
yapacağız el mecburEsneme gerilme eğilme hareketleri yapmamamız gerekliymiş ama ben unutum yapıyorum ki tüm pazar evde yavaş yavaş temizlik ütü yaptım mecbur. Ofiste 12. haftayı tamamlamak zor olucak ama bi şekilde yapmalıyız
yahu neden yarın alıyosun keşke özele gitseydin 45 dakikada alıyordun sonucu,napalım el mecbur bekleyeceğizKan verdim ama sonucu yarın alacağım
Sen ne yaptın canım?
İnşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur bize
Allah bağışlasin cnm benimde ilk olacak inşallah. Bende verdim biraz önce bakalım ne cikacak
Selemalp test yaptim silik cikti.merakla bekliyorum.
Ayyyyyyyy kizlar kusura bakmayin ama birileri bana yardim edebilirmi? Cevapla butonuyla cevap yazamiyorum.cevap verdiğimkkişinin yorumuna karisiyor YAZDIKLARIM. çok sinir oldum.ağlamak istiyorum
slm kizlarr..Allahima sukurler olsun ..Rabbim dualarimizi duydu bizimde yuzumuzu guldurdu.. Allahim bana ve tum anne adaylarina saglikla sihatle eli ayagi duzgun bir sekilde hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ..
ben bugun yine cok buyuk korkularla test yaptim ve bu bir mucizeydi ... bizim Mucizemiz Rabbimizin hediyesi..
yarin nasipse hemen dr gidicem..endiseliyim 2 negatf asilamam vardi mayista tup bebek dusunuyorduk umarim bir sorun cikmaz..
Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
Yeni hamileler hoşgeldiniz :) Günaydın kızlar. Bu aralar çok sinirli ve huysuzum noluyo bana normalmi böyle olmasıpamuk gibiydim eskiden şimdi neden çabuk sinirleniyorum
Günaydınlar
Bugün yine kan testi yaptıracağım dua edin değerim düzenli artıyor olsun...
Gece 4 te uyandım kasık ağrısıyla eşimi bile uyandırdım adet sancısı gibiydi
gebelik psikolojisiyle olduğunu düşünerek telkin ettim gece kendimi ama öğrenmemiz gerek bunu
normalmi dr hiç bahsetmedi bunlardan bana
Benim sonuçlarımı 2. gününde öğrendim hormon testi de yaptılar direkt gebelik kartı açtılar sonuçlar gelmeden, yanlış yorumladı hemşire 8 haftalık demişti meğer 5 haftalıkmış .. Akşam üstü yorgunluğuna verdim.Neyse iyi oldu gitmişken bütün testleri yapacaklar ama sonuçlar geç çıkıyor
Bulunduğum ilçede özel hastane yok kiyahu neden yarın alıyosun keşke özele gitseydin 45 dakikada alıyordun sonucu,napalım el mecbur bekleyeceğiz
Yok canım normal yolla, ama bakalım tutacak mı =)hdı hayrlsı hakknda norml yollamı asılama flnmı?? ben asılama ıle gebe kaldım
Gözün aydınKızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)
Saglikla kucağınada alırsın insallahKızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)
teşekkür ederim :)Gecmisolsun
merhaba bende kasım annesi olacağım rabbim nasip ederse inşallah benim sat 1 şubat ve salı günü öğrendm 4+3 te hcg değerim 2162 ama keseyi vajinal ultrasyonda görebildi benim hcg değerim yüksek mi sizce cevap yazabilirmisiniz :)
benimde cok agriyor hatta regl oldum olacam diyorum bi an ama normal bi kac hafta sonra geciyor.Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
gozun aydin darisi basimiza.Kızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)
benimde cok agriyor hatta regl oldum olacam diyorum bi an ama normal bi kac hafta sonra geciyor.
gozun aydin darisi basimiza.
Gunaydin kasim annelerinasilsiniz? 5 haftam dolunca bende ultrasonda bebegimi gormek istiyorum
Bu aralar hassasiyetimiz en ust seviyede bende gitmek istiyorum aslinda yeniden kan vermek ve ultrasona ne zaman girebilecigimi sormak istiyorum. 19 martta randevum var bi yondende 10 gun daha sabrediyim diyorum.Cok saol cnm bende tedirgin oldum ki sorma. Bugün bi Drye gitcem biliyorum erken ama bilmiyorum ne diyecek
oglumdan sonra gobegim kaldi hamile olmasam bile iki aylik hamile gibi duruyordum, simdi bile 3 aylik hamile gibiyimkızlar sizinde minik ama sert göbek çıkışı oldu mu şimdiden tam göbeğin altından kasık üstünden bir gergin şişlik oluştu da bende...bi de mide bulantısı değilde ara ara öğürme sabahları hoş olmadı be.
nasıl beğendim ama ne kadaaan bencilimoglumdan sonra gobegim kaldi hamile olmasam bile iki aylik hamile gibi duruyordum, simdi bile 3 aylik hamile gibiyim
ogurme bendede var ara ara mide bulantisida var burnuma kotu koku geldiginde cikarcak gibi oluyorum
nasıl beğendim ama ne kadaaan bencilim