2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Esneme gerilme eğilme hareketleri yapmamamız gerekliymiş ama ben unutum yapıyorum ki tüm pazar evde yavaş yavaş temizlik ütü yaptım mecbur. Ofiste 12. haftayı tamamlamak zor olucak ama bi şekilde yapmalıyız
yapacağız el mecbur

Allah bağışlasin cnm benimde ilk olacak inşallah. Bende verdim biraz önce bakalım ne cikacak

Sonuclari aldin sanirim canim hadi gozun aydin. Allah saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.

Selemalp test yaptim silik cikti.merakla bekliyorum.

Buyuk ihtimal gebesin canim hayirlisi olsun.

Ayyyyyyyy kizlar kusura bakmayin ama birileri bana yardim edebilirmi? Cevapla butonuyla cevap yazamiyorum.cevap verdiğimkkişinin yorumuna karisiyor YAZDIKLARIM. çok sinir oldum.ağlamak istiyorum

Cevapla dedikten sonra altta o cikan yaziya dokunmadan bosluk birakarak cevabini yaz gonder canim.

Hayirli olsun saglikli hamilelik ve dogum diliyorum. Hosgeldin aramiza.

Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee

Cok normal canim.

Yeni hamileler hoşgeldiniz :) Günaydın kızlar. Bu aralar çok sinirli ve huysuzum noluyo bana normalmi böyle olması pamuk gibiydim eskiden şimdi neden çabuk sinirleniyorum

Ayni ben. Ben normaldede cok sinirli bir yapiya sahibimdir ama gebelikte her an burune bicak cekecekmis gibi dolaniyorum ortalikta :)))

Günaydınlar
Bugün yine kan testi yaptıracağım dua edin değerim düzenli artıyor olsun...

İnsallah hayirli haberlerle gel canim.

Canim agrilar gayet normal icerde her saniye buyuyup senin kaninla beslenen bir canli var. Sadece ayaklari ve beli sicak tutmaya bakin. Mumkun oldugunca uzanin calisanlar arada kalkip yurusun ya da kimsenin olmadigi bir yerde bacaklari uzatip biraz oyle durun.

Bizim
Neyse iyi oldu gitmişken bütün testleri yapacaklar ama sonuçlar geç çıkıyor
Benim sonuçlarımı 2. gününde öğrendim hormon testi de yaptılar direkt gebelik kartı açtılar sonuçlar gelmeden, yanlış yorumladı hemşire 8 haftalık demişti meğer 5 haftalıkmış .. Akşam üstü yorgunluğuna verdim.

yahu neden yarın alıyosun keşke özele gitseydin 45 dakikada alıyordun sonucu,napalım el mecbur bekleyeceğiz
Bulunduğum ilçede özel hastane yok ki
Devlete gittim doktor bu gün gelmeyecekmiş
Cumartesi gideceğim özele

teşekkür ederim :)

benimde 4+3 de 2100 lü bir şeydi normaldir doktor iyi demişti ama keseyi karından görmüştük :) kese boyutun ne ?

Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
benimde cok agriyor hatta regl oldum olacam diyorum bi an ama normal bi kac hafta sonra geciyor.

Kızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)
gozun aydin darisi basimiza.

Gunaydin kasim anneleri nasilsiniz? 5 haftam dolunca bende ultrasonda bebegimi gormek istiyorum

benimde cok agriyor hatta regl oldum olacam diyorum bi an ama normal bi kac hafta sonra geciyor.

gozun aydin darisi basimiza.

Gunaydin kasim anneleri nasilsiniz? 5 haftam dolunca bende ultrasonda bebegimi gormek istiyorum

Cok saol cnm bende tedirgin oldum ki sorma. Bugün bi Drye gitcem biliyorum erken ama bilmiyorum ne diyecek

kızlar sizinde minik ama sert göbek çıkışı oldu mu şimdiden tam göbeğin altından kasık üstünden bir gergin şişlik oluştu da bende...bi de mide bulantısı değilde ara ara öğürme sabahları hoş olmadı be.

Cok saol cnm bende tedirgin oldum ki sorma. Bugün bi Drye gitcem biliyorum erken ama bilmiyorum ne diyecek
Bu aralar hassasiyetimiz en ust seviyede bende gitmek istiyorum aslinda yeniden kan vermek ve ultrasona ne zaman girebilecigimi sormak istiyorum. 19 martta randevum var bi yondende 10 gun daha sabrediyim diyorum.

oglumdan sonra gobegim kaldi hamile olmasam bile iki aylik hamile gibi duruyordum, simdi bile 3 aylik hamile gibiyim
ogurme bendede var ara ara mide bulantisida var burnuma kotu koku geldiginde cikarcak gibi oluyorum

Kızlar Doktordan geliyorum!

Çok tatlı bir Doktor du fakat okadar yoğun ki, malesef çok az kalabildim içerde. Ben daha çok kalabiliceğim kaliteli bir muayene istiyorum. Böyle ayak üstü olmadı. Sağlıklı bir gebeliğin var dedi, hayırlı olsun dedi. Birde vitamin yazdı.

Kızdığım bir olayda oldu ...Görümcem çok mutsuzdu bende onu mutlu etmek için hamileyim dedim çok sevindi. Daha sonra Amcasına söylemiş oda tabi çocuklarına ve eşine. Fakat daha benim babam kayınpederim ve kayınvalidem bilmiyor.

Ne yapsam bilemedim... Bukadar erken bilmeleri kötü mü? Doktor neye göre sağlıklı dedi acaba fln gibi sorular var aklımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…