2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar Doktordan geliyorum!

Çok tatlı bir Doktor du fakat okadar yoğun ki, malesef çok az kalabildim içerde. Ben daha çok kalabiliceğim kaliteli bir muayene istiyorum. Böyle ayak üstü olmadı. Sağlıklı bir gebeliğin var dedi, hayırlı olsun dedi. Birde vitamin yazdı.

Kızdığım bir olayda oldu ...Görümcem çok mutsuzdu bende onu mutlu etmek için hamileyim dedim çok sevindi. Daha sonra Amcasına söylemiş oda tabi çocuklarına ve eşine. Fakat daha benim babam kayınpederim ve kayınvalidem bilmiyor.

Ne yapsam bilemedim... Bukadar erken bilmeleri kötü mü? Doktor neye göre sağlıklı dedi acaba fln gibi sorular var aklımdaaa:110:

2014 Kasım annesi olarak, geçen sene tam da bu zamanlar sizlerin hissettiği duyguları bende birebir hissedip yaşadım. Hepiniz hayırlısı ile alırsınız kucaklarınıza yavrularınızı inşallah. Bu muhteşemliğin tadına varın, hamileliğin tadını çıkartın. Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Kızlar Doktordan geliyorum!

Çok tatlı bir Doktor du fakat okadar yoğun ki, malesef çok az kalabildim içerde. Ben daha çok kalabiliceğim kaliteli bir muayene istiyorum. Böyle ayak üstü olmadı. Sağlıklı bir gebeliğin var dedi, hayırlı olsun dedi. Birde vitamin yazdı.

Kızdığım bir olayda oldu ...Görümcem çok mutsuzdu bende onu mutlu etmek için hamileyim dedim çok sevindi. Daha sonra Amcasına söylemiş oda tabi çocuklarına ve eşine. Fakat daha benim babam kayınpederim ve kayınvalidem bilmiyor.

Ne yapsam bilemedim... Bukadar erken bilmeleri kötü mü? Doktor neye göre sağlıklı dedi acaba fln gibi sorular var aklımdaaa:110:

Saglikli dediyse sagliklidir canim kotu seyler getirme aklina.

2014 Kasım annesi olarak, geçen sene tam da bu zamanlar sizlerin hissettiği duyguları bende birebir hissedip yaşadım. Hepiniz hayırlısı ile alırsınız kucaklarınıza yavrularınızı inşallah. Bu muhteşemliğin tadına varın, hamileliğin tadını çıkartın. Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım hayırlı olsun. Allah güzel bebeğinin bahtını açık etsin.

Ailelerinize ne zaman söylediniz acaba ?

kızlar sizinde minik ama sert göbek çıkışı oldu mu şimdiden tam göbeğin altından kasık üstünden bir gergin şişlik oluştu da bende...bi de mide bulantısı değilde ara ara öğürme sabahları hoş olmadı be.
Ya benimde göbek deliğimde bir kızarıklık var hamileliklemi alakalı buda :S

hayırlı olsun canım :) benim de yeni bir hamilelik ve yakın çevrem biliyor :) malesef iki kişi biliyorsa herkesin duyması için yeterli :) kafana takma bunu rahat ol :KK66:

Canım hayırlı olsun. Allah güzel bebeğinin bahtını açık etsin.

Ailelerinize ne zaman söylediniz acaba ?

Kalp atışını duymayı bekledik canım, ben 7. hafta da vajinal muayene ile duyabilmiştim. Kalp atışını da duyduktan sonra paylaştık ailelerimizle. Uzun süre gizlemeyi ben pek onaylamıyorum, ailelerde bu güzel duyguyu bir an önce yaşamalı bence.

hayırlı olsun canım :) benim de yeni bir hamilelik ve yakın çevrem biliyor :) malesef iki kişi biliyorsa herkesin duyması için yeterli :) kafana takma bunu rahat ol :KK66:

Benim korkum Allah korusun birşey olursa (sonuçta ilk gebelik ve çok yeni) hem ben üzülürüm herkes başıma üşüşür hem de ailemiz üzülür.
Gerçelten 2 kişinin bildiği sır değilmiş.. Sizin hamileliğiniz de hayırlı olsun bu arada:anneadayı:

Kalp atışını duymayı bekledik canım, ben 7. hafta da vajinal muayene ile duyabilmiştim. Kalp atışını da duyduktan sonra paylaştık ailelerimizle. Uzun süre gizlemeyi ben pek onaylamıyorum, ailelerde bu güzel duyguyu bir an önce yaşamalı bence.

Evet.. Keşke bende bunu yapabilseydim. Hadi bakalım.:KK51:

Gece 4 te uyandım kasık ağrısıyla eşimi bile uyandırdım adet sancısı gibiydi
gebelik psikolojisiyle olduğunu düşünerek telkin ettim gece kendimi ama öğrenmemiz gerek bunu
normalmi dr hiç bahsetmedi bunlardan bana :KK61:
Rahim hamilelil için genişliyor..Farklı bir yapılanma içine giriyor. Dlayısı ile bu adet olacakmış gibi benzer ağrılar çok çok normal içiniz rahat olsun.

Esarp bagla gobegine demislerdi ama baglayinca daraliyordum . :KK14::KK14:
eşarp olarak bilmem şimdiki nesil korse takıyomuş ama işe yaramıyormuş kuşak sarılacak illaki der anaannem..aklımda :KK66:

Ya benimde göbek deliğimde bir kızarıklık var hamileliklemi alakalı buda :S
benimde bu aralar hafif bir kızarıklık oldu oldu durdu..bilmem öğrencez gebelikten mi değl mi..ben daha doktora gitmedim napcaz bacım kiloları 84 üm bugün.:KK17:

eşarp olarak bilmem şimdiki nesil korse takıyomuş ama işe yaramıyormuş kuşak sarılacak illaki der anaannem..aklımda :KK66:

benimde bu aralar hafif bir kızarıklık oldu oldu durdu..bilmem öğrencez gebelikten mi değl mi..ben daha doktora gitmedim napcaz bacım kiloları 84 üm bugün.:KK17:

Canım ben senden daha kiloluyum. Çok iyi bir Operator Doktora gittim (ilk muayenne) ve kilomla alakalı hiç birşey demedi. Gerçi benim kilomun çoğu popo ve basen bölgesinde. Allah'ın izini ile birşey olmaz.

Benim korkum Allah korusun birşey olursa (sonuçta ilk gebelik ve çok yeni) hem ben üzülürüm herkes başıma üşüşür hem de ailemiz üzülür.
Gerçelten 2 kişinin bildiği sır değilmiş.. Sizin hamileliğiniz de hayırlı olsun bu arada:anneadayı:
canım Allah bilir orasını .. şimdiden öyle şeyler düşünme. pozitif olmak lazım :) çok teşekkür ederim buarada

oglumdan sonra gobegim kaldi hamile olmasam bile iki aylik hamile gibi duruyordum, simdi bile 3 aylik hamile gibiyim :KK53:
ogurme bendede var ara ara mide bulantisida var burnuma kotu koku geldiginde cikarcak gibi oluyorum :KK43:
Benim oldu bitti hep göbeğim vardı. ilk kızımdan sonra daha da büyüdü ve çatlaklarla dolu Mayalanmış hamur kıvamında oldu. Şİmdi bende 3 -4 aylık hamile gibiyim. Tedaviyle olduğu için yediğim hormonlarda bana artı olarak kaldı tabiki..Neyse şimdi hamileliğin arkasına sığınacağızz göbek değil bebek diye :)

Bu arada ben kontrollerime Tüpbebek doktoruma gidiyorum şimdilik.Ama ileride doğum yapacağım hastanede bir doktorum olsun ve kontrolllerime onunla devam edeyim düşüncesi de var.İstanbuldayım. Evim Sarıyer işyerim Nişantaşı olunca.. Bu civarlara yakın önereceğiniz yerler var mı?

X