2015 Haziran Gelinleri

canım hap gelecekte çok sorun açıyor, erken menapoz ve meme kanseri.
yine de doktor benden iyi bilir elbette

ya tabi detaylı bir şekilde araştırmak ve doktorla konuşmak lazım belki dediğin gibi doktor da önermeyecek ama yaşım 28 1 sene sonra çocuk düşüneceğiz ve sonra zaten eşimle özel hayatımız çok kısıtlı olacak sağlık açısından sorun yaratmayacaksa bari 1 sene şöyle zahmetsiz sıkıntısız bir cinsel hayatımız olsun dedik ama bu tamamen beni etkilememesine bağlı aksi taktirde ben yalvarsam nişanlım kullandırtmaz hapı

inşaallah canım bakalım. çocuk sahibi olmada problem çıkartıyormuş. istediğimizde aratmaz inşaallah Rabbim

aminn canım sonuçta Rabbim ne yazdıysa o çok da planlı olmuyor bazen maalesef zamanında hiçbirimize aratmasın inşallah buradan birbirimize güzel haberlerimizi veririz inşallah

sanırım 1 sene kullanmaktan çok zarar görmezsin canım. ben 3-4 sene düşünmüyorum ondan kullanmayacağım. doktorum kullanmamamı söylemişti.

amann Allahım o vücut çoraplarını giymek yürek ve 90-60-90 fizik gerektirir :)

aynennn. ama neler varmış neler

sanırım 1 sene kullanmaktan çok zarar görmezsin canım. ben 3-4 sene düşünmüyorum ondan kullanmayacağım. doktorum kullanmamamı söylemişti.

ben işyerinde pek bakamadım gören olur diye eve gidince bakıcam ama çok merak ettim hahahaaa:)

3-4 sene olsa bende asla kullanmam. senin için en iyisi eşinin korunması olacak canım rahatsızlık olduğu sürece kadının asla korunmaması gerek bencede

Günaydın kızlar kaldığımız yerden devam

Nasılsın canım Günaydınlar

Hayırlı olsun canım inşallah çok memnun kalırsınız

@Miyaow uuuu sizin sitede neler varmış ya "renkli geceler" falan
tam da dünkü konuşmamız üzerine

amann Allahım o vücut çoraplarını giymek yürek ve 90-60-90 fizik gerektirir :)

Nerde ne varmış yaaaaaa merak ettiiiimmmmmmm Ne kaçırdım ben

ben de öyle düşünüyorum. çocukları çok seviyorum ama daha yaşım küçük diye düşünüyorum 23 yaşındayım var daha yolum sanırım

İnşallah canım ya şimdiden kötü şeyler düşünme herşey güzel olur inşallah

teşekkür ederim canım inşaallah

kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.?

araya salça gibi oldum şu an ama :)

60bin civarı bence eşya çeyiz düğün gelinlik vs kabataslak o civarda tutar gibi geldi tabi lükse kaçmazsan

canım lükse hiç kaçmazsan 55-60bin TL'ye çıkartabilirsin diye düşünüyorum ben de.

bizim hemen hemen herşeyi aileler karşılıyor ama çoğunun fiyatlarından haberimiz var kabataslak söyleyecek olursam;
  • nişan evde olacaksa çok birşey gitmez sadece alyans ve konukları ağırlamak için yemek ıvır zıvır gideri olur. tabi onlar sana ne takacak veya sen nişanda sevgiline birşey takacak mısın onları da bilmemiz lazım.
  • düğün yeri nerede yaşadığınız bağlı ama orta yollu bir düğün sadece salon tutma max. 10000 tl tutar.
  • gelinlik yaklaşık 2000 damatlık da 1000-1500 tutar (daha da uyguna bulursun )
  • beyaz eşya tv ocak buzdolabı bulaşık çamaşır makinesi en uygun 6000-7000 c,varu tutar.
  • mobilya en ucuzu yaklaşık 10000 tl tuar.
halısı perdesi diğer ev için alıacak mutfak eşyaları tabak çanak falan derken en uygun yollu 60-70 bin tutar diye düşünüyorum.

anladım canım takip edip fiyatları yavaş yavaş almak enmantıklısı.

kesinlikle kampanyaları takip edin ufak ufak alın kenara koyun bizde nişanlımla 2 senedir görüşüyoruz ben ilk çıkmaya başladığımız zamanlardan beri ufak ufak hep aldım tabak bardak falan kampanyalı bu sene hep büyük şeyler kaldı alınacak ıvır zıvırla çok uğraşmazsın ileride. Allah yolunuzu açık etsin.

amin canım sağolasın :))

anaam .o kadar diyosunuz yani 55 60 bin gidiyomu bi düğüne.

gidiyor maalesef

ben kendiminkini emsal vereyim,

nişan evde oldu ama 45 kişiydik. masrafımız kıyafetler alyanslar falan derken 1500 TL tuttu (iki taraf toplam, zaten sadece alyanslar 800 TL)

düğün yerimizi 5000 TL'ye tuttuk (2 düğün olacak ama tek düğün diye düşünerek yazıyorum) ayrıca nikah masrafları 700 TL kadar

gelinlik 2300 ayakkabı + diğer aksesuarlar 500 TL = 2800
damatlık + ayakkabı + aksesuar 1000 TL

beyaz eşyalar 5000 TL
küçük ev aletleri 2000 TL
tabak çanak leğenler banyo takımı paspaslar kaplar kacaklar tencereler tavalar çkb 10000 TL

mobilyalar 14000 TL

perde+halı + nevresim +havlu+ masa örtüsü gibi tekstil eşyaları 9000 TL

balayına gitmeyeceğiz. bir de evi tutunca boya falan çıkarsa biraz daha artar. bu haliyle 50bin küsür.
ki kesin başka ıvır zıvırlar çıkar (kuaförü falan eklemedim)

ben de öyle düşünüyorum. çocukları çok seviyorum ama daha yaşım küçük diye düşünüyorum 23 yaşındayım var daha yolum sanırım

Canım benim annemi erken yaşta evlendirmişler. Annemle aramda az yaş farkı var ve bunun tadı o kadar güzel ki.. Anne-kız değil iki arkadaş gibiyiz.. Ben şuan 27 yaşındayım.. Evlenicem hamile kalıcam falan 30 yaşımda anne olucam belki.. Annenin yaşının küçük olması aslında bence çok güzel bişey.. Keşke 20-21 yaşımda evlensem de 23ümde falan anne olabilseydim diye bazen çok takılır benim kafama.. O yüzden çok da fazla uzatmaya gerek yok.. Hele 3-4 sene hiç bekleme derim ben. Tabi bu benim görüşüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…