- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.201
canım hap gelecekte çok sorun açıyor, erken menapoz ve meme kanseri.
yine de doktor benden iyi bilir elbette
inşaallah canım bakalım. çocuk sahibi olmada problem çıkartıyormuş. istediğimizde aratmaz inşaallah Rabbim
ya tabi detaylı bir şekilde araştırmak ve doktorla konuşmak lazım belki dediğin gibi doktor da önermeyecek ama yaşım 28 1 sene sonra çocuk düşüneceğiz ve sonra zaten eşimle özel hayatımız çok kısıtlı olacak sağlık açısından sorun yaratmayacaksa bari 1 sene şöyle zahmetsiz sıkıntısız bir cinsel hayatımız olsun dedik ama bu tamamen beni etkilememesine bağlı aksi taktirde ben yalvarsam nişanlım kullandırtmaz hapı
amann Allahım o vücut çoraplarını giymek yürek ve 90-60-90 fizik gerektirir :)
sanırım 1 sene kullanmaktan çok zarar görmezsin canım. ben 3-4 sene düşünmüyorum ondan kullanmayacağım. doktorum kullanmamamı söylemişti.
aynennn. ama neler varmış neler
İnşallah canım ya şimdiden kötü şeyler düşünme herşey güzel olur inşallahinşaallah canım bakalım. çocuk sahibi olmada problem çıkartıyormuş. istediğimizde aratmaz inşaallah Rabbim
Günaydın kızlar kaldığımız yerden devam
Nasılsın canım Günaydınlar
Hayırlı olsun canım inşallah çok memnun kalırsınız
amann Allahım o vücut çoraplarını giymek yürek ve 90-60-90 fizik gerektirir :)
sanırım 1 sene kullanmaktan çok zarar görmezsin canım. ben 3-4 sene düşünmüyorum ondan kullanmayacağım. doktorum kullanmamamı söylemişti.
aynennn. ama neler varmış neler
ben işyerinde pek bakamadım gören olur diye eve gidince bakıcam ama çok merak ettim hahahaaa:)
3-4 sene olsa bende asla kullanmam. senin için en iyisi eşinin korunması olacak canım rahatsızlık olduğu sürece kadının asla korunmaması gerek bencede
İnşallah canım ya şimdiden kötü şeyler düşünme herşey güzel olur inşallah
kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.?
araya salça gibi oldum şu an ama :)
60bin civarı bence eşya çeyiz düğün gelinlik vs kabataslak o civarda tutar gibi geldi tabi lükse kaçmazsan
anaam .o kadar diyosunuz yani 55 60 bin gidiyomu bi düğüne.canım lükse hiç kaçmazsan 55-60bin TL'ye çıkartabilirsin diye düşünüyorum ben de.
Ben açıkçası para biriktirmendense bişeyleri almaya başlamanızı tavsiye ederim öyle daha kolay olur zaten olmadı borçlanıp takılarla halledersiniz bi kısmını daanaam .o kadar diyosunuz yani 55 60 bin gidiyomu bi düğüne.
Birşey kaçırmadın canım olduğumuz yerde duruyoruzNerde ne varmış yaaaaaa merak ettiiiimmmmmmmNe kaçırdım ben
anladım canım takip edip fiyatları yavaş yavaş almak enmantıklısı.Ben açıkçası para biriktirmendense bişeyleri almaya başlamanızı tavsiye ederim öyle daha kolay olur zaten olmadı borçlanıp takılarla halledersiniz bi kısmını da
kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.?
araya salça gibi oldum şu an ama :)
anladım canım takip edip fiyatları yavaş yavaş almak enmantıklısı.
amin canım sağolasın :))kesinlikle kampanyaları takip edin ufak ufak alın kenara koyun bizde nişanlımla 2 senedir görüşüyoruz ben ilk çıkmaya başladığımız zamanlardan beri ufak ufak hep aldım tabak bardak falan kampanyalı bu sene hep büyük şeyler kaldı alınacak ıvır zıvırla çok uğraşmazsın ileride. Allah yolunuzu açık etsin.
anaam .o kadar diyosunuz yani 55 60 bin gidiyomu bi düğüne.
bizim hemen hemen herşeyi aileler karşılıyor ama çoğunun fiyatlarından haberimiz var kabataslak söyleyecek olursam;
halısı perdesi diğer ev için alıacak mutfak eşyaları tabak çanak falan derken en uygun yollu 60-70 bin tutar diye düşünüyorum.
- nişan evde olacaksa çok birşey gitmez sadece alyans ve konukları ağırlamak için yemek ıvır zıvır gideri olur. tabi onlar sana ne takacak veya sen nişanda sevgiline birşey takacak mısın onları da bilmemiz lazım.
- düğün yeri nerede yaşadığınız bağlı ama orta yollu bir düğün sadece salon tutma max. 10000 tl tutar.
- gelinlik yaklaşık 2000 damatlık da 1000-1500 tutar (daha da uyguna bulursun )
- beyaz eşya tv ocak buzdolabı bulaşık çamaşır makinesi en uygun 6000-7000 c,varu tutar.
- mobilya en ucuzu yaklaşık 10000 tl tuar.
ben de öyle düşünüyorum. çocukları çok seviyorum ama daha yaşım küçük diye düşünüyorum 23 yaşındayım var daha yolum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?