- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.181
Amin canım inşallahAynen canım ya inşallah gönlümüze göre olur herşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahAynen canım ya inşallah gönlümüze göre olur herşey
Bende aynı şeyi düşünüyorum mayıs gibi bi doktora danışırım diye karar verdim detaylı bilgim olmadığı içinkızlar bide korunma yöntemlerini öğrenmemiz lazım daha erken ama bu konuda bilinçli olmak istiyorum hemen çocuk istemiyorum benimkine kalsa hemen istiyo ama daha önümüzde aşmamız gereken engeller var çocuk olursa çok zor olur benim için zamanı gelene kadar kendimi hazır hissedene kadar istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum hormonları etkilediği söyleniyo bide ben düzenli kullanamam ilaç kullanma özürlüyüm unuturum daha doğal yöntemler araştırmam lazım
Benimde hiç bilgim yok soramıyorumda kimseye utanıyorum en iyisi doktora gitmek dediğin gibi canım bende doktora sorabilirim rahat rahatBende aynı şeyi düşünüyorum mayıs gibi bi doktora danışırım diye karar verdim detaylı bilgim olmadığı için
türlü türlü yöntem var ve hepsinin artısı eksisi var en iyisi o gibi geldi bana. Eşlerde ne çoçuk meraklısı benim yarimde utanmasa şimdiden yapalım düğüne hazır olsun dicekBenimde hiç bilgim yok soramıyorumda kimseye utanıyorum en iyisi doktora gitmek dediğin gibi canım bende doktora sorabilirim rahat rahat
hahaha aynen canım yaa benimkide öyle oyüzden bu işin çözümlerini bulmam lazımtürlü türlü yöntem var ve hepsinin artısı eksisi var en iyisi o gibi geldi bana. Eşlerde ne çoçuk meraklısı benim yarimde utanmasa şimdiden yapalım düğüne hazır olsun dicek
Aynenn biz ne dersek ohahaha aynen canım yaa benimkide öyle oyüzden bu işin çözümlerini bulmam lazım
Ayarladık canım ... Bir tanıdık vasıtasıyla 750 tl anlaşdık....sen ayarladın mı canım fotoğrafçını fiyat olarak ne konuştunuz ?
Ben de doktora danışmayı düşünüyorum ... Herkes farklı şeyler söylüyor en iyisi uzmana danışmak... Eğitimimi tamamlamadan çoçuk istemiyorum....türlü türlü yöntem var ve hepsinin artısı eksisi var en iyisi o gibi geldi bana. Eşlerde ne çoçuk meraklısı benim yarimde utanmasa şimdiden yapalım düğüne hazır olsun dicek
Hayırlı olsun canım gönlüne göre olur inşallahAyarladık canım ... Bir tanıdık vasıtasıyla 750 tl anlaşdık....
aynen bi doktora danışayım bende bari kimseye soramıyorum çünkü bu konularıBen de doktora danışmayı düşünüyorum ... Herkes farklı şeyler söylüyor en iyisi uzmana danışmak... Eğitimimi tamamlamadan çoçuk istemiyorum....
Sağol canım amin inş...Hayırlı olsun canım gönlüne göre olur inşallah
Ne eğitimi canımBen de doktora danışmayı düşünüyorum ... Herkes farklı şeyler söylüyor en iyisi uzmana danışmak... Eğitimimi tamamlamadan çoçuk istemiyorum....
kızlar bide korunma yöntemlerini öğrenmemiz lazım daha erken ama bu konuda bilinçli olmak istiyorum hemen çocuk istemiyorum benimkine kalsa hemen istiyo ama daha önümüzde aşmamız gereken engeller var çocuk olursa çok zor olur benim için zamanı gelene kadar kendimi hazır hissedene kadar istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum hormonları etkilediği söyleniyo bide ben düzenli kullanamam ilaç kullanma özürlüyüm unuturum daha doğal yöntemler araştırmam lazım
Bende aynı şeyi düşünüyorum mayıs gibi bi doktora danışırım diye karar verdim detaylı bilgim olmadığı için
Ben de doktora danışmayı düşünüyorum ... Herkes farklı şeyler söylüyor en iyisi uzmana danışmak... Eğitimimi tamamlamadan çoçuk istemiyorum....
bende pko var ve göğsümde küçük kistler var ileride meme kanseri riskim büyük. bu yüzden doğum kontrol ilacı kullanmam yasak.
erkeklerin olduğu korunma aşıları varmış.
biz o yöntemi deneyeceğiz sanıyorum, çünkü bir kaç sene çocuk istemiyoruz.
önümüzdeki ay gideceğiz doktora. çünkü ne hap ne de aşılar anında koruma sağlamıyor bir kaç ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyor kızlar. mayıs ayına bırakmayın derim.
doktorlar genelde direk olarak hap veriyorlarmış bende aynı şekilde birkaç ay önceden gidip soriyim dedim ama arkadaşlar öyle diyor yinede konuşmakta fayda var.
walla ben açıkçası hap kullanmayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarım bıraktıktan 1-2 ay sonra hamile kaldılar genel itibariyle şişkinlik durumu oluormuş ama onu da bol bol su içerek atabilirsin demekteler ha bünyeden bünyeye değişir kimisini çok etkilio kimisi hiç etkilenmiyor deneyeceğim yani diğer yöntemler bana çok cazip gelmiyor açıkçası
Sağol canım erkene aliyim o zaman planı bu arada geçmiş olsun sağlıkla ilgili büyük sorunlara yol açmaz umarım durumunbende pko var ve göğsümde küçük kistler var ileride meme kanseri riskim büyük. bu yüzden doğum kontrol ilacı kullanmam yasak.
erkeklerin olduğu korunma aşıları varmış.
biz o yöntemi deneyeceğiz sanıyorum, çünkü bir kaç sene çocuk istemiyoruz.
önümüzdeki ay gideceğiz doktora. çünkü ne hap ne de aşılar anında koruma sağlamıyor bir kaç ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyor kızlar. mayıs ayına bırakmayın derim.
Sağol canım erkene aliyim o zaman planı bu arada geçmiş olsun sağlıkla ilgili büyük sorunlara yol açmaz umarım durumun