2015 Haziran Gelinleri

Allah kolaylık versin sizin de bayağı tutmuş :)) canım bütün eşyalarını güle güle kullanırın inş. eşden yana pişmanlığım olmasnda inş herşey hallolur ben 10 senede beklerim ..
Amin inşallah cümlemize canım hepimiz huzurla kullanalım önemli olan o 2 seneniz varsa al şimdiden kampanyaya denk geldikçe bekleme derim ben 2012 yılından beri çeyiz yapıyorumbitmiyor inan en azından mutfağını elektriklileri falan çıkart aradan büyük kolaylık çünkü çok yorucu işlermiş sonra anlıyorsunÇeyiz topiğim var bakmak istersen neleri tercih etiğimle ilgili marka detaylarına ulaşabilirsin canım

ayy ne güzel yaa kıyamamış sevdiğine her ay mı olması gerekiyomuş erkeğin canım ?

canım tam olarak öğrenmek için üroloğa gideceğiz. fakat internette yazan 1 aylık, 3 aylık ve 5 yıllık aşılar varmış.
1 yıllık neden yok anlayamadım
eğer yoksa biz 3 aylık olan periyotlarla kullanacağız sanıyorum.
aşıyı bıraktıktan sonra 5-6 ay içinde eski haline dönüyormuş.

yemek takımları falan alıyorum yavaştan uyku setleri falan hepsini birden alırsam yüreğime oturur:)) 2 senedir ne alıyosun canım öyle :)) ayrıntıcısın sen de sanırım :) çeyizlerine de bakyım bana fikir olur :))

Ne oldu canım geçmiş olsun kaçırdım ben
İnş canım.... Anıl iç giyimde indirimliydi... Dayanamayıp kaptım birşeyler...

İyi yapmışsın canım bulmuşken almak gerek

anladım canım benimki kabul etmez sanırım öyle bişeyi yani nikah işlemleri için kan vercez falan dedim ona bile gitmem diyo deli yaa

Ne oldu canım geçmiş olsun kaçırdım ben

İyi yapmışsın canım bulmuşken almak gerek

yok canımmm hastalık değil, korunma yollarından bahsediyorduk. bizde nişanlım aşıyla korunacak da onun aşısından bahsediyorduk

Uyku seti alma çok kullanışlı değilmiş onun yerine bir sürü nevresim pike alırsın benceÇok detaycı değilim ama pahalı olunca borçları bitmedi işteDaha detaylara inmedim düşün

İnş canım.... Anıl iç giyimde indirimliydi... Dayanamayıp kaptım birşeyler...
bende 1 tane saten gecelik 1 tane saten sortlu takım 1 jartiyerli iç çamaşırı aldım ama resimleri yok markafoniden almıştım şimdiden yavaş yavaş almak lazım çok iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…