- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.281
evet canım birazda parıltı olması lazım tabi o ışıkların altında çok hoş duruyo
ay bakalım kafamda bişeyler netleşmeye başladı en azından
keşke diğer modelide gösterebilsem ama bulamadım gittiğim modaevinin kendi tasarımıymış
evet canım sonuçta bi problem yaşadığımda karşımdaki insanların anlayışlı ve ilgili olmasını isterim bide aysirada kıyafet alır gibi beden söylüyosun öyle alıyosun ben 38 beden isticem gelicek belki göğüs kısmı tam oturmicak yada boyunda bi problem olucak bu gibi sorunları nasıl çözcekler bilmiyorum ama diğerinde bana özel dikim olcak kadında çok sıcak kanlıydı bunlar çok önemli şeyler oyüzden nişanlığını aldığın yerdeki insanların tavrından memnunsan bide daha öncede onlarla çalışıp tecrübe etmişsin ordan alman mantıklı olur ama başka yerlerede mutlaka bak aklında kalmasınişte benim için inan satıcının tavrı o kadar önemliki. aysiraya telefon açtım randevu almak için birde birkaç şey sordum ama böle zoraki konuştu falan eğer gittiğimizdede bu tip bi yaklaşımla karşılaşırsam asla almam. nişanlığımı aldığımız yere gidicez birde kız o kadar sıcakkanlı ki daha çok çekio benide ama bakalım işte.
canım eğer diğer taraftaki modelde tam tamına içine sindiyse ordan al derim 400 TL 400 TL dir. ama tabi en başta aynı oranda içine sinmesi önemli olan. sonuçta istediğin ekleme çıkarma diğer yerde daha rahat yapılır
bende sevmiyorum canım straplez düşcek gibi hissederim bide açık geliyo bana ben alışkın değilim açık olmaya okadarÇok güzel durur canım straplez modelleri sevmiyorum bunlar çok güzel
günaydın canım antalya da yağmurlu bugünnGünaydın güzel gelinler kar altında İstanbul
Ben normalde de straplez kullanmadığımdan gelinliği de hiç öyle düünmedim hatta mümkünse karpuz kol ya da uzun kol isterimbende sevmiyorum canım straplez düşcek gibi hissederim bide açık geliyo bana ben alışkın değilim açık olmaya okadar
günaydın canım antalya da yağmurlu bugünn
bende giymem normalde canımBen normalde de straplez kullanmadığımdan gelinliği de hiç öyle düünmedim hatta mümkünse karpuz kol ya da uzun kol isterimBurası çok soğuk canım ya
Amin canım inşallahbende giymem normalde canım
bide iç çamaşırı giymesem mi diye düşünüyodum gelinliğin içine ama rahat edemedim giycem oyüzden
burda soğuk yok allahtan gerçi ofiste klimanın altında soğuk olsada hissetmiyoruz ki allah dışarda olan insanların yardımcısı olsun
saçlarım ensede topuz yaptırcam büyük ihtimal canımnehirnil111 Martle toz-pembe günaydın gelincikler..
İstanbul'da hava buz..
toz-pembe canım gelinliğin detaylarını bende beğendim.. Bana hitap etmiyor ama göz yorucu ve abartı değil.
Saçını açık bırakmadığın sürece güzel durur diye düşünüyorum..
Martle canım sende kafana kamera işini takma.. Olursa olur olmazsa kamerada siz çıkın en güzel şekilde yeter :)
Kızlar yarın nikah işlemlerine başlıyoruz inşallah bir günde bitiririz...
hayırlı olsun canım darısı benim başıma inşallahKızlar yarın nikah işlemlerine başlıyoruz inşallah bir günde bitiririz...
Tabi canım nedemek bilgilendiririm inş kolay olur cabuk biter...hayırlı olsun canım darısı benim başıma inşallah
bizide bilgilendirir misin
Sagol canım... Benim de hiç bir bilgim yok gidince ögrenecegiz bakalım... Nişanlım sabah erken gidelim dedi erkenden belediyeyi aşındırcaz bakalım...Canım hayırlı olsun, evlilik ehliyeti nedir nasıl alınır bilgilendirirsen sevinirim
Sagol canım... Benim de hiç bir bilgim yok gidince ögrenecegiz bakalım... Nişanlım sabah erken gidelim dedi erkenden belediyeyi aşındırcaz bakalım...
inşallah canım sorun çıkmaz büyük ihtimal ama rapor falan belki bir gün sonraya sarkabilir canım hayırlısı olsun şimdidenTabi canım nedemek bilgilendiririm inş kolay olur cabuk biter...
İnşallah canım...Hadi bakalım inşallah sorunsuzca halledersiniz.
Sarmasın işden izin almak problem olur ... İnşallah sorunsuz halleolur...inşallah canım sorun çıkmaz büyük ihtimal ama rapor falan belki bir gün sonraya sarkabilir canım hayırlısı olsun şimdiden
Kan verdiyseniz yarın çıkacaktır eğer aldıysanız zaten 1 günde hemen alırsınız tarih canım biz bir gün kan verdik sonraki gün aldık ama iş yerinden izinlerimiz ayarlı değildi o yüzden hemen sonraki gün sabahtan gidip aldık tarihi 1 saat sürmedi yani sıra yoksa çok basitmiş yanınızda 5-7 tane fotoğraf bulundurun nüfus müdürlüğünden çift halinde gidip belgenizi alın nüfus kağıtlarınızın fotokopileri ve sağlık raporuyla doğru nikah işlemleri yerineKızlar yarın nikah işlemlerine başlıyoruz inşallah bir günde bitiririz...
Evlenme ehliyeti belgesi herhangi bir nüfus müdürlüğünden kendi ikamet ettiğiniz yerden olsa daha rahattır belki de benim bağlı olduğum yerden aldık mesela ama herhangi bir yerden olabilirmiş çift halinde gidilip nüfus kağıdıyla 5 dakika sürmeden bile çıkartılan bir belge canım sonra yetkiliye kaşeleyip imzalattırıyorsun bitti gitti 5 dakika sürmüyor içiniz rahat olsunCanım hayırlı olsun, evlilik ehliyeti nedir nasıl alınır bilgilendirirsen sevinirim
Hiç birşey yapmadık canım daha yarın başlıyacagız işde.... Buarada nerelere fotograf gidiyor... Belediyenin sitesinde 4 tane diyor ama....Kan verdiyseniz yarın çıkacaktır eğer aldıysanız zaten 1 günde hemen alırsınız tarih canım biz bir gün kan verdik sonraki gün aldık ama iş yerinden izinlerimiz ayarlı değildi o yüzden hemen sonraki gün sabahtan gidip aldık tarihi 1 saat sürmedi yani sıra yoksa çok basitmiş yanınızda 5-7 tane fotoğraf bulundurun nüfus müdürlüğünden çift halinde gidip belgenizi alın nüfus kağıtlarınızın fotokopileri ve sağlık raporuyla doğru nikah işlemleri yerine
Evlenme ehliyeti belgesi herhangi bir nüfus müdürlüğünden kendi ikamet ettiğiniz yerden olsa daha rahattır belki de benim bağlı olduğum yerden aldık mesela ama herhangi bir yerden olabilirmiş çift halinde gidilip nüfus kağıdıyla 5 dakika sürmeden bile çıkartılan bir belge canım sonra yetkiliye kaşeleyip imzalattırıyorsun bitti gitti 5 dakika sürmüyor içiniz rahat olsun
Canım sadece sağlık raporuna gidiyor fotoğraf ekstradan birşey istemiyorlarsa 5 adet yeterlidir ama 2-3 tane fazladan olsun tabi ki her belediyenin istediği belgelerde farklıHiç birşey yapmadık canım daha yarın başlıyacagız işde.... Buarada nerelere fotograf gidiyor... Belediyenin sitesinde 4 tane diyor ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?