• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

evet canım birazda parıltı olması lazım tabi o ışıkların altında çok hoş duruyo :KK36:
ay bakalım kafamda bişeyler netleşmeye başladı en azından
keşke diğer modelide gösterebilsem ama bulamadım gittiğim modaevinin kendi tasarımıymış

Çok güzel durur canım straplez modelleri sevmiyorum bunlar çok güzel :KK68:

işte benim için inan satıcının tavrı o kadar önemliki. aysiraya telefon açtım randevu almak için birde birkaç şey sordum ama böle zoraki konuştu falan eğer gittiğimizdede bu tip bi yaklaşımla karşılaşırsam asla almam. nişanlığımı aldığımız yere gidicez birde kız o kadar sıcakkanlı ki daha çok çekio benide ama bakalım işte.

canım eğer diğer taraftaki modelde tam tamına içine sindiyse ordan al derim 400 TL 400 TL dir. ama tabi en başta aynı oranda içine sinmesi önemli olan. sonuçta istediğin ekleme çıkarma diğer yerde daha rahat yapılır
evet canım sonuçta bi problem yaşadığımda karşımdaki insanların anlayışlı ve ilgili olmasını isterim bide aysirada kıyafet alır gibi beden söylüyosun öyle alıyosun ben 38 beden isticem gelicek belki göğüs kısmı tam oturmicak yada boyunda bi problem olucak bu gibi sorunları nasıl çözcekler bilmiyorum ama diğerinde bana özel dikim olcak kadında çok sıcak kanlıydı bunlar çok önemli şeyler oyüzden nişanlığını aldığın yerdeki insanların tavrından memnunsan bide daha öncede onlarla çalışıp tecrübe etmişsin ordan alman mantıklı olur ama başka yerlerede mutlaka bak aklında kalmasın
ben fuar var bu ay sonu bide orayada bakıcam ondan sonra kesin kararımı veririm diye düşünüyorum

bende sevmiyorum canım straplez düşcek gibi hissederim bide açık geliyo bana ben alışkın değilim açık olmaya okadar

günaydın canım antalya da yağmurlu bugünn
Ben normalde de straplez kullanmadığımdan gelinliği de hiç öyle düünmedim hatta mümkünse karpuz kol ya da uzun kol isterim:KK49:Burası çok soğuk canım ya :KK17:

Ben normalde de straplez kullanmadığımdan gelinliği de hiç öyle düünmedim hatta mümkünse karpuz kol ya da uzun kol isterim:KK49:Burası çok soğuk canım ya :KK17:
bende giymem normalde canım
bide iç çamaşırı giymesem mi diye düşünüyodum gelinliğin içine ama rahat edemedim giycem oyüzden
burda soğuk yok allahtan gerçi ofiste klimanın altında soğuk olsada hissetmiyoruz ki allah dışarda olan insanların yardımcısı olsun :KK43:

bende giymem normalde canım
bide iç çamaşırı giymesem mi diye düşünüyodum gelinliğin içine ama rahat edemedim giycem oyüzden
burda soğuk yok allahtan gerçi ofiste klimanın altında soğuk olsada hissetmiyoruz ki allah dışarda olan insanların yardımcısı olsun :KK43:
Amin canım inşallah:KK51:İç çamaşırı giyeceğim bende ya jartiyer ya bustiyer ama giyeceğim rahat edemem :KK59:

nehirnil111 nehirnil111 Martle Martle toz-pembe toz-pembe günaydın gelincikler..

İstanbul'da hava buz..

toz-pembe toz-pembe canım gelinliğin detaylarını bende beğendim.. Bana hitap etmiyor ama göz yorucu ve abartı değil.
Saçını açık bırakmadığın sürece güzel durur diye düşünüyorum..

Martle Martle canım sende kafana kamera işini takma.. Olursa olur olmazsa kamerada siz çıkın en güzel şekilde yeter :)

nehirnil111 nehirnil111 Martle Martle toz-pembe toz-pembe günaydın gelincikler..

İstanbul'da hava buz..

toz-pembe toz-pembe canım gelinliğin detaylarını bende beğendim.. Bana hitap etmiyor ama göz yorucu ve abartı değil.
Saçını açık bırakmadığın sürece güzel durur diye düşünüyorum..

Martle Martle canım sende kafana kamera işini takma.. Olursa olur olmazsa kamerada siz çıkın en güzel şekilde yeter :)
saçlarım ensede topuz yaptırcam büyük ihtimal canım
teşekkür ederim yorumun için :KK5:
bakalım daha tam karar veremedim

Canım hayırlı olsun, evlilik ehliyeti nedir nasıl alınır bilgilendirirsen sevinirim :KK19:
Sagol canım... Benim de hiç bir bilgim yok gidince ögrenecegiz bakalım... Nişanlım sabah erken gidelim dedi erkenden belediyeyi aşındırcaz bakalım...:KK68:

Kızlar yarın nikah işlemlerine başlıyoruz inşallah bir günde bitiririz...
Kan verdiyseniz yarın çıkacaktır eğer aldıysanız zaten 1 günde hemen alırsınız tarih canım biz bir gün kan verdik sonraki gün aldık ama iş yerinden izinlerimiz ayarlı değildi o yüzden hemen sonraki gün sabahtan gidip aldık tarihi 1 saat sürmedi yani sıra yoksa çok basitmiş yanınızda 5-7 tane fotoğraf bulundurun nüfus müdürlüğünden çift halinde gidip belgenizi alın nüfus kağıtlarınızın fotokopileri ve sağlık raporuyla doğru nikah işlemleri yerine :KK55::KK60:
Canım hayırlı olsun, evlilik ehliyeti nedir nasıl alınır bilgilendirirsen sevinirim :KK19:
Evlenme ehliyeti belgesi herhangi bir nüfus müdürlüğünden kendi ikamet ettiğiniz yerden olsa daha rahattır belki de benim bağlı olduğum yerden aldık mesela ama herhangi bir yerden olabilirmiş çift halinde gidilip nüfus kağıdıyla 5 dakika sürmeden bile çıkartılan bir belge canım sonra yetkiliye kaşeleyip imzalattırıyorsun bitti gitti 5 dakika sürmüyor içiniz rahat olsun:KK68:

Kan verdiyseniz yarın çıkacaktır eğer aldıysanız zaten 1 günde hemen alırsınız tarih canım biz bir gün kan verdik sonraki gün aldık ama iş yerinden izinlerimiz ayarlı değildi o yüzden hemen sonraki gün sabahtan gidip aldık tarihi 1 saat sürmedi yani sıra yoksa çok basitmiş yanınızda 5-7 tane fotoğraf bulundurun nüfus müdürlüğünden çift halinde gidip belgenizi alın nüfus kağıtlarınızın fotokopileri ve sağlık raporuyla doğru nikah işlemleri yerine :KK55::KK60:

Evlenme ehliyeti belgesi herhangi bir nüfus müdürlüğünden kendi ikamet ettiğiniz yerden olsa daha rahattır belki de benim bağlı olduğum yerden aldık mesela ama herhangi bir yerden olabilirmiş çift halinde gidilip nüfus kağıdıyla 5 dakika sürmeden bile çıkartılan bir belge canım sonra yetkiliye kaşeleyip imzalattırıyorsun bitti gitti 5 dakika sürmüyor içiniz rahat olsun:KK68:
Hiç birşey yapmadık canım daha yarın başlıyacagız işde.... Buarada nerelere fotograf gidiyor... Belediyenin sitesinde 4 tane diyor ama....

Hiç birşey yapmadık canım daha yarın başlıyacagız işde.... Buarada nerelere fotograf gidiyor... Belediyenin sitesinde 4 tane diyor ama....
Canım sadece sağlık raporuna gidiyor fotoğraf ekstradan birşey istemiyorlarsa 5 adet yeterlidir ama 2-3 tane fazladan olsun tabi ki her belediyenin istediği belgelerde farklı HoppaKan sonucu bir gün sonra çıkıyor bazı arkadaşlar mesela kan vermiş ama doktorları raporlarını yazmışlar hemen o gün başvuru yapabilmişler ama bizim aile hekimlerimiz bir gün kan aldı sonraki gün yazdı raporu kan sonucunu beklediler yani:KK51:Benden akciger filmi istemediler ama nişanlımdan istemişler hemograt gibi bir test vardı erkeklerden istenen onuda istemişler onunki biraz daha ugraştırıcıydı doktoruna göre değişiyor işte :KK16:Düğün mekanınızın bağlı olduğu belediyeye ikinizden birisi bağlıysa diğer belediyeden izin belgesi istemeye gerek yok aklınızda bulunsun çünkü ona da 30 TL istemişlerdi neyseki yırttık gerek yokmuş ben o belediyeye bağlı olduğum için:KK53:

Back