• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Canım bende zümrütle anlaştım.
Zümrüt Cihangir şubesi.. Martle Martle Fiyatlar ne yazık ki çok pahalı ama bence o gün gelip geçecek geriye kalan resimlerimiz olacak.
O kadar para verip gelinlik damatlık vs herşeye özeniyoruz dikkat ediyoruz. Bütçenin yettiği kadarını yaptır içinde kalmasın
Çok güzeldi albümleri falan kalitesi belli oluyor yani canım onlarda çok para verdiler ama pişman olduklarını sanmam bilindik bir yer zaten hayırlı olsun :KK68:Bizim düğün salonunun anlaştığı yer vardı başka kabul etmiyorlardı zaten full çekim 1 büyük albüm falan 200-300 TL gibi bir rakama geldi ee ben evden çıkış kuaför olaylarını zaten istemiyordum kardeşlerim çekerler özel anları dış mekan çekimi yeterli dedik öyle anlaştık başka bir yerle bu işte de herşeyde olduğu gibi içinde kalmaması ve bütçe önemli Hoppa

selam kızlarr
cumartesi günü gelinlik bakmaya çıktım aklımda 2 model kaldı ikiside birbirinden çok farklı modeller sanırım karar vermekte zorlanıcam :KK64:
evlilik fuarınada bakıcam orda beni daha çok etkileyen bişeyler görmezsem bu ikisinden birinde karar vericem
fotoğraf çekmeme izin vermedi hiç bi yer ya :mad:
beğendiğim modelin biri aysira gelinlikteydi nasılsa internet sitelerinde resmi vardır diye baktım ama benim beğendiğim gelinlik orda yok sizinde fikrinizi alabilsem keşke çok kararsızım :KK43:

Canım düğün mekanınız salon mu açık alan mıydı sizin onun bağlı olduğu bir yer yokmu acaba :KK51:Bizim arkadaşlarımız Zümrütte yaptırdı dış mekan foto çekimi düğün video fotoğraf çekimi falan anca senin dediğin rakamları ödemişlerdi bayağı albümü posteri falanda vardı içinde hatta bir de Zümrüt bilindik kaliteli bir yerdi sizinde orası mı yoksa onunla yarışır bir yer mi bayağı fazlaymış gerçekten:KK59:Barkovizyon gösterisi falan olmasa çokmu istiyorsunuz slaytla onu 1350 TL ye video fotoğrafı halledeilirseniz o uygunmuş biz sadece 3 saatlik bir dış çekim albümlere bir postere indirimle 800 TL ye anlaştık:KK14:

açık alanda düğünümüz canım zaten gittiğimiz yer salonumuzla anlaşmalı olan fotoğrafçı ve başka yer kabul etmiyorlar maalesef :( mecburen oraya gittik yani. Ben Balıkesirde oturuyorum Zümrüt'ü biliyorum ama maalesef İstanbulda :( walla bilemiyorum bakıcaz bakalım...

Canım bende zümrütle anlaştım.
Zümrüt Cihangir şubesi.. Martle Martle Fiyatlar ne yazık ki çok pahalı ama bence o gün gelip geçecek geriye kalan resimlerimiz olacak.
O kadar para verip gelinlik damatlık vs herşeye özeniyoruz dikkat ediyoruz. Bütçenin yettiği kadarını yaptır içinde kalmasın

ya bizde öyle düşünüyoruz eşyalar değişir ama foto falan bir kez olacak. hani slayt belki çok lazım değil ama bir video çekimini düz yapamam parasını verir Full HD yaparım çok farkediyor çünkü.kuaför kız alma falan da nişanlımın kuzeni profesyonel makineyle çekicek zaten arkadaşlarımda çekecek. ona gerek yok belki ama canlı yayın önemli gibi bizim düğün dış mekanda olacak arkaya doğru masalar en arkadakiler birşey göremeyecek :( bakalım aldık fiyatları içimizde kalmayacak şekilde birşey ayarlayacağız çok da abartmadan.

selam kızlarr
cumartesi günü gelinlik bakmaya çıktım aklımda 2 model kaldı ikiside birbirinden çok farklı modeller sanırım karar vermekte zorlanıcam :KK64:
evlilik fuarınada bakıcam orda beni daha çok etkileyen bişeyler görmezsem bu ikisinden birinde karar vericem
beğendiğim modelin biri aysira gelinlikteydi nasılsa internet sitelerinde resmi vardır diye baktım ama benim beğendiğim gelinlik orda yok sizinde fikrinizi alabilsem keşke çok kararsızım :KK43:

genelde gelinlikçiler kesin almaya karar vermedikçe foto çektirmiyor maalesef :( tarif etsene canım azcık. bende haftaya aysiraya gidicem belki aynı modeli beğeniriz :)

selam kızlarr
Genelde çektirmiyorlar sanki ne olacak sonuçta görmek isteyen gider görür orjinalini getirsek de yapamıyorlar ki hiçbiri :KK62:
açık alanda düğünümüz canım zaten gittiğimiz yer salonumuzla anlaşmalı olan fotoğrafçı ve başka yer kabul etmiyorlar maalesef :KK43: mecburen oraya gittik yani. Ben Balıkesirde oturuyorum Zümrüt'ü biliyorum ama maalesef İstanbulda :KK43: walla bilemiyorum bakıcaz bakalım...
Anladım canım inşallah içinize sinerek uygun bir şekilde halledersiniz :KK68:Evet kaliteli çekim falan önemli ama güzel olan bir çift aşk dolu bir ortamda her halukarda güzel çıkacak merak etme :KK60:

açık alanda düğünümüz canım zaten gittiğimiz yer salonumuzla anlaşmalı olan fotoğrafçı ve başka yer kabul etmiyorlar maalesef :KK43: mecburen oraya gittik yani. Ben Balıkesirde oturuyorum Zümrüt'ü biliyorum ama maalesef İstanbulda :KK43: walla bilemiyorum bakıcaz bakalım...

ya bizde öyle düşünüyoruz eşyalar değişir ama foto falan bir kez olacak. hani slayt belki çok lazım değil ama bir video çekimini düz yapamam parasını verir Full HD yaparım çok farkediyor çünkü.kuaför kız alma falan da nişanlımın kuzeni profesyonel makineyle çekicek zaten arkadaşlarımda çekecek. ona gerek yok belki ama canlı yayın önemli gibi bizim düğün dış mekanda olacak arkaya doğru masalar en arkadakiler birşey göremeyecek :KK43: bakalım aldık fiyatları içimizde kalmayacak şekilde birşey ayarlayacağız çok da abartmadan.

genelde gelinlikçiler kesin almaya karar vermedikçe foto çektirmiyor maalesef :KK43: tarif etsene canım azcık. bende haftaya aysiraya gidicem belki aynı modeli beğeniriz :)
hmm anlatayım canım :KK51:
sırtı ve ön dekolte kısmı ten rengi tülle kaplı sırt kısmında tam ortada dantel detay var ön taraftada minik taşlara süslü aslında buldum internette modeli ama asıl sırt kısmı çok güzel internete sırt kısmını koymamışlar :KK43:
aysirada beğendiğim model buydu canım belki bakarsın sende gidince

Adsız11.jpg

sırtı ve ön dekolte kısmı ten rengi tülle kaplı sırt kısmında tam ortada dantel detay var ön taraftada minik taşlara süslü aslında buldum internette modeli ama asıl sırt kısmı çok güzel internete sırt kısmını koymamışlar :KK43:

Eki Görüntüle 1407320
Çok güzelmiş canım fiyatı ne aralıkta bu güzelin :KK68:

Genelde çektirmiyorlar sanki ne olacak sonuçta görmek isteyen gider görür orjinalini getirsek de yapamıyorlar ki hiçbiri :KK62:

Anladım canım inşallah içinize sinerek uygun bir şekilde halledersiniz :KK68:Evet kaliteli çekim falan önemli ama güzel olan bir çift aşk dolu bir ortamda her halukarda güzel çıkacak merak etme :KK60:
evet yaa hani çekebilseydim resim evde bakardım sürekli
karşılaştırma yapardım hangisi güzel durmuş diye
aysiradan alırsam bana özel yapılmıcak olması aklımı karıştırdı kıyafet alır gibi olcak yani
38 beden getirip vercekler ama diğer yerde modeli beğenicem bana özel dikilicek istediğim yerinde değişiklikler yapabilicem o aklıma yattı oyüzden
sen gelinlik işini halletmişmiydin canım

evet yaa hani çekebilseydim resim evde bakardım sürekli
karşılaştırma yapardım hangisi güzel durmuş diye
aysiradan alırsam bana özel yapılmıcak olması aklımı karıştırdı kıyafet alır gibi olcak yani
38 beden getirip vercekler ama diğer yerde modeli beğenicem bana özel dikilicek istediğim yerinde değişiklikler yapabilicem o aklıma yattı oyüzden
sen gelinlik işini halletmişmiydin canım
Canım sonuçta bedenine uygunsa gelinlikte olsa tak çık üstüne ne olacak daha kolay provalar çok yorar insanı :21:Henüz kesinleşmedi canım bir de onu halletseydim rahata kavuşacaktım Mart ayını bekliyorum :KK14:

Çok güzelmiş canım fiyatı ne aralıkta bu güzelin :KK68:
fiyatlar 3 bin 5 bin arası değişiyo benim anladığım kadarıyla bu resimdeki için indirimli pazarlıklı son fiyat 3200 dediler canım
( 4 500 den falan düştüler o fiyata )
nasıl sence benim kafam çok karıştı asıl bunun sırt kısmı çok hoş duruyo
çok abartılımı acaba ya

Canım sonuçta bedenine uygunsa gelinlikte olsa tak çık üstüne ne olacak daha kolay provalar çok yorar insanı :21:Henüz kesinleşmedi canım bir de onu halletseydim rahata kavuşacaktım Mart ayını bekliyorum :KK14:
bende 22 şubatta evlilik fuarına gidicem ondan sonra kesin kararımı veririm benimde martı bulcak almam yani
gelinlik zor işmiş ya okadar çok model var ki

fiyatlar 3 bin 5 bin arası değişiyo benim anladığım kadarıyla bu resimdeki için indirimli pazarlıklı son fiyat 3200 dediler canım
( 4 500 den falan düştüler o fiyata )
nasıl sence benim kafam çok karıştı asıl bunun sırt kısmı çok hoş duruyo
çok abartılımı acaba ya
Neden abartılı olsun ki hatta ön kısmı gayet sade ve şık canım arkasını göremediğim için yorum yapamam ama çok abartmamışlardır genel itibariyle şık fiyatına göre de güzel çok abartı bir fiyatı yok sanırım 2015 genel fiyatlar böyle :KK68:

Neden abartılı olsun ki hatta ön kısmı gayet sade ve şık canım arkasını göremediğim için yorum yapamam ama çok abartmamışlardır genel itibariyle şık fiyatına göre de güzel çok abartı bir fiyatı yok sanırım 2015 genel fiyatlar böyle :KK68:
fiyatlar genelde böyle canım yani ben antalya için konuşuyorum tabi başka şehirleri bilemem
şimdiye kadar girdiğim mağazalar aşağı yukarı bu fiyatları verdi
tabi lara diye bi semt var burda oraya hiç gitmedim luks bi semt orda fiyatlar 7 binden falan başlıyo oyüzden gidip bakmadım beni aşar o fiyatlar :KK53:
sen öyle diyince dahada bi ısındım bu gelinliğe acaba çok mu abartılı heryeri diye düşünüyodum :KK19:

fiyatlar genelde böyle canım yani ben antalya için konuşuyorum tabi başka şehirleri bilemem
şimdiye kadar girdiğim mağazalar aşağı yukarı bu fiyatları verdi
tabi lara diye bi semt var burda oraya hiç gitmedim luks bi semt orda fiyatlar 7 binden falan başlıyo oyüzden gidip bakmadım beni aşar o fiyatlar :KK53:
sen öyle diyince dahada bi ısındım bu gelinliğe acaba çok mu abartılı heryeri diye düşünüyodum :KK19:
Şöyle bir daha baktım gelinliğe hani ben mi görmüyorum dedim ben ki sadeci bir insanım ama abartı gelmedi bana çok zarif geldi canım emin olabilirsin çok dantel kullanılmamış eteklerine serpilmiş falan üstü en üst kısmı tül gibi geliyor sanırım sonra dantel ve parıltılarla devam ediyor ee her gelinlikte muhakkak vardır :KK37:

Şöyle bir daha baktım gelinliğe hani ben mi görmüyorum dedim ben ki sadeci bir insanım ama abartı gelmedi bana çok zarif geldi canım emin olabilirsin çok dantel kullanılmamış eteklerine serpilmiş falan üstü en üst kısmı tül gibi geliyor sanırım sonra dantel ve parıltılarla devam ediyor ee her gelinlikte muhakkak vardır :KK37:
evet canım birazda parıltı olması lazım tabi o ışıkların altında çok hoş duruyo :KK36:
ay bakalım kafamda bişeyler netleşmeye başladı en azından
keşke diğer modelide gösterebilsem ama bulamadım gittiğim modaevinin kendi tasarımıymış

Eki Görüntüle 1407320

canımmm tek kelimeyle bayıldım bende straplez almayacağım için bu tarz bişiler istiyorum danteli eteğinin kabarıklığı tam ideal ve çok çok şık. 3200 dediğin fiyata duvak dahil mi canım? dahil değilse fiyatlı geldi bana tabi inmeden önceki fiyatı daha da pahalıymış.

canımmm tek kelimeyle bayıldım bende straplez almayacağım için bu tarz bişiler istiyorum danteli eteğinin kabarıklığı tam ideal ve çok çok şık. 3200 dediğin fiyata duvak dahil mi canım? dahil değilse fiyatlı geldi bana tabi inmeden önceki fiyatı daha da pahalıymış.
günaydın canımm
ayy denerken daha bi güzel oluyo yaa anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle :KK36:
duvak dahil galiba canım çünkü ona uygun duvakta denedim bana toplam fiyatı verdi sanırım
bende straplez istemiyorum diğer beğendiğim model straplezdi ama bana özel dikileceği için istediğiniz yerini değiştirebiliriz dediler ondada askı yada bu tarz bişey yaptırırım
tabi karar veremedim daha keşke onunda resmi olsada göstersem

günaydın canımm
ayy denerken daha bi güzel oluyo yaa anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle :KK36:
duvak dahil galiba canım çünkü ona uygun duvakta denedim bana toplam fiyatı verdi sanırım
bende straplez istemiyorum diğer beğendiğim model straplezdi ama bana özel dikileceği için istediğiniz yerini değiştirebiliriz dediler ondada askı yada bu tarz bişey yaptırırım
tabi karar veremedim daha keşke onunda resmi olsada göstersem

ayy hadi yaa bakalım 21'inde bizde İzmire gidicez içime sinerse alır dönerim diye düşünüyorum ama bakalım şimdiden heyecan bastı. duvakla beraberse fiyat normal yani. canım anladığım kadarıyla diğer yer daha çok senin istediğin gibi yapacak inan böyle şeylerde mağazanın sana yaklaşımıda çok önemli. diğer yerden aldığın fiyat ne kadardı?

ayy hadi yaa bakalım 21'inde bizde İzmire gidicez içime sinerse alır dönerim diye düşünüyorum ama bakalım şimdiden heyecan bastı. duvakla beraberse fiyat normal yani. canım anladığım kadarıyla diğer yer daha çok senin istediğin gibi yapacak inan böyle şeylerde mağazanın sana yaklaşımıda çok önemli. diğer yerden aldığın fiyat ne kadardı?
aysiradaki bayan çok soğuk biriydi ya yardımcı oldu falan ama surat beş karıştı hep o yönden sevmedim diğer yerdeki bayan tam tersi çok güler yüzlü çok ilgiliydi bunlarda gerçekten önemli oluyo seçerken
ordada fiyat 2800 canım duvak dahildi bu fiyata
ama gelinlikler birbirinden çok farklı modeller oyüzden karar veremiyorum

aysiradaki bayan çok soğuk biriydi ya yardımcı oldu falan ama surat beş karıştı hep o yönden sevmedim diğer yerdeki bayan tam tersi çok güler yüzlü çok ilgiliydi bunlarda gerçekten önemli oluyo seçerken
ordada fiyat 2800 canım duvak dahildi bu fiyata
ama gelinlikler birbirinden çok farklı modeller oyüzden karar veremiyorum

işte benim için inan satıcının tavrı o kadar önemliki. aysiraya telefon açtım randevu almak için birde birkaç şey sordum ama böle zoraki konuştu falan eğer gittiğimizdede bu tip bi yaklaşımla karşılaşırsam asla almam. nişanlığımı aldığımız yere gidicez birde kız o kadar sıcakkanlı ki daha çok çekio benide ama bakalım işte.

canım eğer diğer taraftaki modelde tam tamına içine sindiyse ordan al derim 400 TL 400 TL dir. ama tabi en başta aynı oranda içine sinmesi önemli olan. sonuçta istediğin ekleme çıkarma diğer yerde daha rahat yapılır

Back