• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Canım sadece sağlık raporuna gidiyor fotoğraf ekstradan birşey istemiyorlarsa 5 adet yeterlidir ama 2-3 tane fazladan olsun tabi ki her belediyenin istediği belgelerde farklı HoppaKan sonucu bir gün sonra çıkıyor bazı arkadaşlar mesela kan vermiş ama doktorları raporlarını yazmışlar hemen o gün başvuru yapabilmişler ama bizim aile hekimlerimiz bir gün kan aldı sonraki gün yazdı raporu kan sonucunu beklediler yani:KK51:Benden akciger filmi istemediler ama nişanlımdan istemişler hemograt gibi bir test vardı erkeklerden istenen onuda istemişler onunki biraz daha ugraştırıcıydı doktoruna göre değişiyor işte :KK16:Düğün mekanınızın bağlı olduğu belediyeye ikinizden birisi bağlıysa diğer belediyeden izin belgesi istemeye gerek yok aklınızda bulunsun çünkü ona da 30 TL istemişlerdi neyseki yırttık gerek yokmuş ben o belediyeye bağlı olduğum için:KK53:
Herkes farklı birşey diyor canım... Demekki belediyeden belediyeye fark var... :)

nehirnil111 nehirnil111 Martle Martle Günaydın kızlar.
Evet hava buz gibi çok rüzgar ve kar var istanbulda..
Bende netten tupperware bakıyorum. Dün arkadaşımla konuşurken günlük yemek yapmadığını kalan yemekleri tupperware ile buzluga attığını 1 hafta sonra çıkarıp yediklerini falan söyledi. Tadı falan hiç bozulmuyormuş.
Bizim gibi çalışan gelincikler için çok uygun değil mi?

günaydın canımm bizim iş yeri biraz dağ başında gibi fırtına var birde çok zor geldik sabah:KK43: sistemlerde yok sabahtan beri boş boş oturuorz canım sıkıldı vallahi :)
Canım eve geri dönün eğer böyle devam edecekse beklemenin bir mantığı yok ki :KK59:
nehirnil111 nehirnil111 Martle Martle Günaydın kızlar.
Evet hava buz gibi çok rüzgar ve kar var istanbulda..
Bende netten tupperware bakıyorum. Dün arkadaşımla konuşurken günlük yemek yapmadığını kalan yemekleri tupperware ile buzluga attığını 1 hafta sonra çıkarıp yediklerini falan söyledi. Tadı falan hiç bozulmuyormuş.
Bizim gibi çalışan gelincikler için çok uygun değil mi?

Evet tupperware kaplarını duymuştum genelde tercih ediliyor canım bende hafta sonundan bazı yiyecekleri yapıp buzlukta saklamayı düşünüyorum ama genelde poşette de saklayabileceğim şeyler olduğundan hiç düşünmedim tupperwareleri bir düşüneyim biraz pahalı yalnız:KK51:

Canım eve geri dönün eğer böyle devam edecekse beklemenin bir mantığı yok ki :KK59:

Evet tupperware kaplarını duymuştum genelde tercih ediliyor canım bende hafta sonundan bazı yiyecekleri yapıp buzlukta saklamayı düşünüyorum ama genelde poşette de saklayabileceğim şeyler olduğundan hiç düşünmedim tupperwareleri bir düşüneyim biraz pahalı yalnız:KK51:

Evet canım bende hafta sonundan depolarım buzluğa..
Bu arada hiç lezzetli yemek yapamam umarım ona da alışırım :(
Ben sebzeleri saklamak için güzel büyük kapları var. Hemen bozulmasını engelliyormuş o setten almayı düşünüyorum.
Salatalarını falan yapıp koyuyorlarmış dolaba hafta içi yiyecekleri kadarını soslayıp yiyorlarmış. Çok pratik geldi bana.
Yağdanlıkları hiç yağ akıtmıyormuş.
Birde buzluğa koymak için şeffaf kapları gördüm. Birde birde peynir kabı var :))

Acaba aynı işi yapan daha uygun fiyatlı bir şeyler bulamaz mıyız?
Fikri olan var mı?

Bu arada hiç lezzetli yemek yapamam umarım ona da alışırım :KK43:
Ben sebzeleri saklamak için güzel büyük kapları var. Hemen bozulmasını engelliyormuş o setten almayı düşünüyorum.
Salatalarını falan yapıp koyuyorlarmış dolaba hafta içi yiyecekleri kadarını soslayıp yiyorlarmış. Çok pratik geldi bana.
Birde buzluğa koymak için şeffaf kapları gördüm. Birde birde peynir kabı var :))

Fikri olan var mı?
Bence bulunabilir canım vakumlu saklama kaplarının aynı işi göreceği düşüncesindeyim ben yeterki buzluğunda yer olsun:KK49:Börek poğaça yapar atarız mantı falan elimizin altında bulunsun ben salata atmam çünkü iki dakikalık iş çörüşür tadı kalmaz aynı gibi sanki bazı mezeleri yapar atarım pratiklik lezzet konusunda yaptıkça alışacaksın yemek yapmak çok zevkli tarif olarak konuma beklerim :KK76:

Bu arada hiç lezzetli yemek yapamam umarım ona da alışırım :KK43:

Fikri olan var mı?
canım bende alıcam annemde kullanıyo evde gerçekten çok güzel ürünleri var bazen evden yemek getiriyorum işyerime saklama kabına katıp çantama atıyorum hiç bi şekilde dökülmüyo
aynı işi yapan ben başka ürün göremedim şimdiye kadar
parası çok gibi geliyo ama yıllarca kullanılıyo hiç bişey olmadan o yönden hesaplayınca pahalı değil aslında

canım bende alıcam annemde kullanıyo evde gerçekten çok güzel ürünleri var bazen evden yemek getiriyorum işyerime saklama kabına katıp çantama atıyorum hiç bi şekilde dökülmüyo
aynı işi yapan ben başka ürün göremedim şimdiye kadar
parası çok gibi geliyo ama yıllarca kullanılıyo hiç bişey olmadan o yönden hesaplayınca pahalı değil aslında

canım instagramda çok uyguna satan birini buldum.
Bunların sahtesi yoktur diye düşünüyorum. Ondan sipariş vereceğim

canım instagramda çok uyguna satan birini buldum.
Bunların sahtesi yoktur diye düşünüyorum. Ondan sipariş vereceğim
Eltim üye olcak benimde canım geliş fiyatından alcaz kendi ihtiyaçlarımızı alırız dedik
bu ay üye olucak istediğin bişey olursa haber ver bana sanada getirtirim geliş fiyatından kargoyla gönderirim kargo ücreti olur extra sadece

Eltim üye olcak benimde canım geliş fiyatından alcaz kendi ihtiyaçlarımızı alırız dedik
bu ay üye olucak istediğin bişey olursa haber ver bana sanada getirtirim geliş fiyatından kargoyla gönderirim kargo ücreti olur extra sadece

Teşekkürler canım.
O zaman almıyorum senden haber bekliyorummm :)

Martle Martle bu işi de çözdük canım :)

Teşekkürler canım.

tamam canım bende akşam eltimle konuşayım üyelik konusunu bende bi an önce almaya başlamam lazım sonraya kalırsa diğer masraflarla birlikte bide onları almak zor olur şimdiden alıp koymak lazım
buraya giremezsem bile instagramdan haber veririm sana canım

Teşekkürler canım.

canım dün eltimle konuştum üye oldu tupper a en azından kendi ihtiyaçlarımızı geliş fiyatından alırız dedik
istediğin şeyleri bana özelden yada instagramdan yazarsın geliş fiyatından getirtirim sanada bende kendi ihtiyaçlarımı alcam
seninkileride kargoya veririm
burdan başka isteyen olursa söyleyin kızlar

canım dün eltimle konuştum üye oldu tupper a en azından kendi ihtiyaçlarımızı geliş fiyatından alırız dedik
istediğin şeyleri bana özelden yada instagramdan yazarsın geliş fiyatından getirtirim sanada bende kendi ihtiyaçlarımı alcam
seninkileride kargoya veririm
burdan başka isteyen olursa söyleyin kızlar

aslında bende istiyorum desem ayıp etmiş olur muyum :):)

aslında bende istiyorum desem ayıp etmiş olur muyum :):)
yok canım ne ayıbı uzun zamandır burda sohbet ediyoruz arkadaş gibi olduk hepimizin derdi aynı çeyiz telaşındayız
bende uzun zamandır tupper almak istiyorum eltimde istiyomuş dedik madem birimiz üye olalım en azından geliş fiyatından alırız diye düşündük istediğin bişey olursa söylersin bana getirtirim geliş fiyatından kargoyla gönderirim sana :KK19:

yok canım ne ayıbı uzun zamandır burda sohbet ediyoruz arkadaş gibi olduk hepimizin derdi aynı çeyiz telaşındayız
bende uzun zamandır tupper almak istiyorum eltimde istiyomuş dedik madem birimiz üye olalım en azından geliş fiyatından alırız diye düşündük istediğin bişey olursa söylersin bana getirtirim geliş fiyatından kargoyla gönderirim sana :KK19:

tamam canım ben bir genel ihtiyaç listeme bakiim sana özelden mesaj olarak atarım. teşekküler :)

Back