• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

valla bende bayadır bi telaş yok canım ya pek bişey yapmadım 1 aydır :KK43:
bugünde gelinlik bakmaya gidicem fikir olsun diye bakalım
martta tam koşuşturmaca başlar :KK4:
Bizimde herşey duruyor daha gelinlik bile bakmadım kuaför fotoğrafı hallettik sadece. Eskiden daha telaşlıydım yetişmezse diye ama bu ara pek bi rahatım akışına bıraktım :KK45: gelinlik hazır mı düşünüyorsun

Kızlar ya azönce birşey öğrendim. Face de bir grup var buradaki gibi bu yaz falan düğünü olanların kurduğu. / haziranda seçim olacağı için 6 hazran akşamı düğünler erken bitirilecekmiş diyorlar :( Hatta birisi ysk yı aramış o şekilde söyledikleri için düğünün tarihini değiştirmişler. Böyle birşey duyan var mı aranızda çok moralim bozuldu. 9 buçuk 10 gibi engeç bitecekmiş düğün. Zaten kaçta başlanıyor yaz günü, yarıda mı kesilecek yani.. Bu saatten sonra tarih de değiştiremeyiz herşey ayarlandı.. off....

Kızlar ya azönce birşey öğrendim. Face de bir grup var buradaki gibi bu yaz falan düğünü olanların kurduğu. / haziranda seçim olacağı için 6 hazran akşamı düğünler erken bitirilecekmiş diyorlar :KK43: Hatta birisi ysk yı aramış o şekilde söyledikleri için düğünün tarihini değiştirmişler. Böyle birşey duyan var mı aranızda çok moralim bozuldu. 9 buçuk 10 gibi engeç bitecekmiş düğün. Zaten kaçta başlanıyor yaz günü, yarıda mı kesilecek yani.. Bu saatten sonra tarih de değiştiremeyiz herşey ayarlandı.. off....
Canım bir gün öncesiyle bir alakası olamaz seçimin açıp sorun derim her söylenene inanmayın sadece 7 Haziran gündüz düğünleri yasaktır diye biliyorum ama akşam nikahta olabilir düğünde Hoppa

Nasılsın canım :KK68:

iyiym canım dün fotoğrafçıyla konuşmaya gittik sadece düğün esnasında foto ve video çekimi olacak bizim dış mekan nişanlımın kuzeni çekecek yuhh dedim nasıl fiyatlar var öyle yahuuu millet evlenios diye soyup soğana çevirio bizi pööff :(

Günaydın kızlar, iyi haftalar :)
ugurluozge ugurluozge aramıza tekrar hoşgeldin canım.

iyi haftalaaarrr canımmmm:)

Günaydın kızlar, iyi haftalar :)
ugurluozge ugurluozge aramıza tekrar hoşgeldin canım.
Hayırlıhaftalar canım nasılsın:KK68:
iyiym canım dün fotoğrafçıyla konuşmaya gittik sadece düğün esnasında foto ve video çekimi olacak bizim dış mekan nişanlımın kuzeni çekecek yuhh dedim nasıl fiyatlar var öyle yahuuu millet evlenios diye soyup soğana çevirio bizi pööff :KK43:
Ne kadar verdiler canım tüm gün çekimleri 2 bin civarını buluyor ama sizin dış mekan kuaför evden çıkma falan yok sanırım sadece düğün yeri için ne kadar istediler :KK59:

Ne kadar verdiler canım tüm gün çekimleri 2 bin civarını buluyor ama sizin dış mekan kuaför evden çıkma falan yok sanırım sadece düğün yeri için ne kadar istediler :KK59:

iyiyim tatlım sen nasılsın ?

paket yapmışlar birde ayrıca en alt pakete istediğini ekleyebiliyorsun. sadece video ve fotoğraf 1350 TL dediler. hadi bu gayet uygun. ekstra slayt gösterisi,barkovizyona canlı yayın dedi mi 2200 gibi birşey oldu. birde Jimmy jib kamera çok istiyoruz ama 1250 liraymış o da yuh dedim. :( gelin takibi 400 tl dediler. işte bakalım çok da bütçeyi aşmadan birinden birine karar kılacağız. hepsi olsun dersek 3000 TL'yi aşacak. :(

paket yapmışlar birde ayrıca en alt pakete istediğini ekleyebiliyorsun. sadece video ve fotoğraf 1350 TL dediler. hadi bu gayet uygun. ekstra slayt gösterisi,barkovizyona canlı yayın dedi mi 2200 gibi birşey oldu. birde Jimmy jib kamera çok istiyoruz ama 1250 liraymış o da yuh dedim. :KK43: gelin takibi 400 tl dediler. işte bakalım çok da bütçeyi aşmadan birinden birine karar kılacağız. hepsi olsun dersek 3000 TL'yi aşacak. :KK43:
Canım düğün mekanınız salon mu açık alan mıydı sizin onun bağlı olduğu bir yer yokmu acaba :KK51:Bizim arkadaşlarımız Zümrütte yaptırdı dış mekan foto çekimi düğün video fotoğraf çekimi falan anca senin dediğin rakamları ödemişlerdi bayağı albümü posteri falanda vardı içinde hatta bir de Zümrüt bilindik kaliteli bir yerdi sizinde orası mı yoksa onunla yarışır bir yer mi bayağı fazlaymış gerçekten:KK59:Barkovizyon gösterisi falan olmasa çokmu istiyorsunuz slaytla onu 1350 TL ye video fotoğrafı halledeilirseniz o uygunmuş biz sadece 3 saatlik bir dış çekim albümlere bir postere indirimle 800 TL ye anlaştık:KK14:

Canım düğün mekanınız salon mu açık alan mıydı sizin onun bağlı olduğu bir yer yokmu acaba :KK51:Bizim arkadaşlarımız Zümrütte yaptırdı dış mekan foto çekimi düğün video fotoğraf çekimi falan anca senin dediğin rakamları ödemişlerdi bayağı albümü posteri falanda vardı içinde hatta bir de Zümrüt bilindik kaliteli bir yerdi sizinde orası mı yoksa onunla yarışır bir yer mi bayağı fazlaymış gerçekten:KK59:Barkovizyon gösterisi falan olmasa çokmu istiyorsunuz slaytla onu 1350 TL ye video fotoğrafı halledeilirseniz o uygunmuş biz sadece 3 saatlik bir dış çekim albümlere bir postere indirimle 800 TL ye anlaştık:KK14:

Canım bende zümrütle anlaştım.
Zümrüt Cihangir şubesi.. Martle Martle Fiyatlar ne yazık ki çok pahalı ama bence o gün gelip geçecek geriye kalan resimlerimiz olacak.
O kadar para verip gelinlik damatlık vs herşeye özeniyoruz dikkat ediyoruz. Bütçenin yettiği kadarını yaptır içinde kalmasın

Back