- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.781
Zor canim cok zor.. Ama aAllah veriyo kolayligini bi sekilde..
Evet canim demir ilacini vericekler. Kilo basina bi damla dedi doktor bize.
Sarimsak olabilir canim.. Dogal antibiyotik hem sut de yapiyomus. Ama gaz da yapiyomus.
Gözün aydin
Canım bizimde 2.doz 5. Ayda yapılacak
Saçlarını yerim ya maşallah. Guluse bak. Bizim demir damlasına vegaferon. Çok kötü tadı var ya. Kizimda dokundu habire kaka yapmaya başladı. Damlayi bırakınca düzeldi. Degistircez damlayi bir dahaki gidişte.
bizim ki de sinek ısırığı gibi oldu. Tuttu aşı çok sukur
Gazı var demek surekli damla kullananlar cnm.
canım daha erken ışıkları kapatsanda uyumuyor mu
Uyuması lazım aslında
benim oglumun yumurtaya alerjisi varmis meherse canom baya yuksek o yuzden emmiyormus hem diyet yapicam hem tibbi mqmakullancaz iyi olur insallahBenimde 3300 doğdu. 3. Ay kontrolde kilosu 5800. Aynen canı istemedikce 1 gr yemiyor me meme ne mama. Yanlız ben kilosu nun az olduğunu düşünmüyorum %25 percentilde ama her bebek tombik olacak diye bir şey yok
Ya cok uykusu var daliyo ama hemenuyaniyo mesala gece 22 gibi yatti diyelim dedigim gibi 1 3 5 kalkar 5 d3n sonra sallamazsam uykuya dalamaz sonra gazli sekilde kakasini yapar yine uyuklar ama uyumuaz sabah 10 ogle 13 aksamda 17 de uykusu gelir miziklar ve eger sallarsam en fazla yarim saat sallamassam 10 ar dk uyur ve 19dan yatana kadar ne emer ne gaz cikartmama izin verir miz miz uykuya bunalir periyot bu sekilde hepuyuması lazım ya. saatleri yaz topla istersen. az az çok uyuyordur belki. bnm ki gündüz de yattığı halde annem bendeydi bugün gündüz az uyuyor bebeğin uyuması lazım. alıştır rahat ettir gündüz de uyusun dinlensin dedi. nasıl olacak bakalım. az uyursa kucağımda uyutuyorum bırakmıyorum daha çok uyuyor
aklıma ilk gaz geliyor. sancısı vardır. sonra kıyafet. sıcak olunca da uyuyamıyor. ben çok huysuzsa terasa çıkarıyorum temiz hava mıyıştırıyor. tv fln açıksa ona bakmak istiyor.Ya cok uykusu var daliyo ama hemenuyaniyo mesala gece 22 gibi yatti diyelim dedigim gibi 1 3 5 kalkar 5 d3n sonra sallamazsam uykuya dalamaz sonra gazli sekilde kakasini yapar yine uyuklar ama uyumuaz sabah 10 ogle 13 aksamda 17 de uykusu gelir miziklar ve eger sallarsam en fazla yarim saat sallamassam 10 ar dk uyur ve 19dan yatana kadar ne emer ne gaz cikartmama izin verir miz miz uykuya bunalir periyot bu sekilde hep
aklıma ilk gaz geliyor. sancısı vardır. sonra kıyafet. sıcak olunca da uyuyamıyor. ben çok huysuzsa terasa çıkarıyorum temiz hava mıyıştırıyor. tv fln açıksa ona bakmak istiyor.
veya oynayıp yorunca da gzl yatıyor. duş ise çok etkili. yıkıyom havluya sarıyom. meme diye ağlıyor.o kdr çok ki genelde giydirmeden emziriyorum uyuyor öyle
Evet oyle insallah bol bol sutumuz olur da besleriz bebisleriBu hafta emzirme haftasıymış kızlar.farkında bile deiliz hafta bitti:))en az ilk 1 yıl normalde 2 yıl anne sütünün önemi çok büyük kızlar unutmayalım
Oy masallah tontis tontis uss isiririm bunu ben yaaEki Görüntüle 1658090 buda biz buyumusmuyuz teyzeler
Mesaji cevaplanin yaninda dosya yukle butonu var ona tikla yukle:)Kzlar tldn nsl foto yklynz
Evet canim durmak istiyor bende tutmuyorum dengeyi kuramaz beli agrir diye resim cekmek icin tuttum oyle bir kac seferligineOy masallah tontis tontis uss isiririm bunu ben yaa
Seni kizinda ayakta durmak istiyor degilmi? Benim oglum cok seviyor ama daha olmaz ben de kollarinin altindan tutub sakliyorum bir az agirlik gitmesin diye
Canim kac dogumlu kizin?Evet canim durmak istiyor bende tutmuyorum dengeyi kuramaz beli agrir diye resim cekmek icin tuttum oyle bir kac seferligine
8 haziran seninkiCanim kac dogumlu kizin?
OlmuyoMesaji cevaplanin yaninda dosya yukle butonu var ona tikla yukle:)
Ne diyo hatami diyo oyleyse resimin boyutu buyuk ordan kirp tekrar yukle ama biraz bekle asagiya veriyo ilk resmi sonra cevapla diyince yukleniyoOlmuyo
Hcbsy dmio. Ykle dym bos ekran gne msj ksmu glio ekrnwNe diyo hatami diyo oyleyse resimin boyutu buyuk ordan kirp tekrar yukle ama biraz bekle asagiya veriyo ilk resmi sonra cevapla diyince yukleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?