2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

verirken dedim kusuyormuş bebekler. d vitamini de kustuğundan adc alıyorum. bunun da öyle alternatifi var mı dedim. kan ilaçlarının hepsi aynıdır dedi. birden verme 5 damlayı birer damla ver dedi. ek gıdaya geçince yemeğine karıştırabilirsin dedi.

Benimde 3300 doğdu. 3. Ay kontrolde kilosu 5800. Aynen canı istemedikce 1 gr yemiyor me meme ne mama. Yanlız ben kilosu nun az olduğunu düşünmüyorum %25 percentilde ama her bebek tombik olacak diye bir şey yok
benim oglumun yumurtaya alerjisi varmis meherse canom baya yuksek o yuzden emmiyormus hem diyet yapicam hem tibbi mqmakullancaz iyi olur insallah

Ya cok uykusu var daliyo ama hemenuyaniyo mesala gece 22 gibi yatti diyelim dedigim gibi 1 3 5 kalkar 5 d3n sonra sallamazsam uykuya dalamaz sonra gazli sekilde kakasini yapar yine uyuklar ama uyumuaz sabah 10 ogle 13 aksamda 17 de uykusu gelir miziklar ve eger sallarsam en fazla yarim saat sallamassam 10 ar dk uyur ve 19dan yatana kadar ne emer ne gaz cikartmama izin verir miz miz uykuya bunalir periyot bu sekilde hep

aklıma ilk gaz geliyor. sancısı vardır. sonra kıyafet. sıcak olunca da uyuyamıyor. ben çok huysuzsa terasa çıkarıyorum temiz hava mıyıştırıyor. tv fln açıksa ona bakmak istiyor.
veya oynayıp yorunca da gzl yatıyor. duş ise çok etkili. yıkıyom havluya sarıyom. meme diye ağlıyor.o kdr çok ki genelde giydirmeden emziriyorum uyuyor öyle

Bende havalar sogudu diye iki katgiydiriyorum evde dogalgazi yakiyorum 24 derece ama ne bukeyim bi ara baya duzene girmisti gaz ilaci kullaniyomusun ben zinco kullaniyorum bi arada biogia kullaniyodum ama cok fark yoktu sagkik ocagindakidomtor. Asiri gazli bi bebekdegil. Diyo karnida cok sert degil sasirdim ozele goturcem en kisa zamanda bide bizimki kusufunu yutuyo cok acaba omu rahatsiz edip midesini agritiyor valla kafamda deli sorular

Oy masallah tontis tontis uss isiririm bunu ben yaa
Seni kizinda ayakta durmak istiyor degilmi? Benim oglum cok seviyor ama daha olmaz ben de kollarinin altindan tutub sakliyorum bir az agirlik gitmesin diye
Evet canim durmak istiyor bende tutmuyorum dengeyi kuramaz beli agrir diye resim cekmek icin tuttum oyle bir kac seferligine

Kızlar ek gıdaya geçiş sürecinde blw diye bişey var, duyan bilen var nı? Benim hoşuma gitti, bebeğin kendi kendini beslemesi demekmiş. Bu tarz yemek yiyen bebekler ortalama 1-2 yaş arasında aileyle birlikte kendi yemek yiyebilecek kıvama geliyomuş. Bi araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…