2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
P passam canim nasilsiinn alisabildiniz mi yeni yasantiniza nasil gidiyo is-ev??
Ahh canım tam manasıyla alıştım desem yalan olur ama ev is yerime çok yakın yürüyerek 20 dakka evde de annem var. Malum yarım gün yokum sonra evdeyim. O yüzden çok zorlanmiyorum. Ilk günlere göre daha iyiyim. Ama ev uZak olsaydı sorun olUrdu. Insan bebeğinden ayrı duramıyor. Sürekli çocuklarda oluyor gözlerim. Çocukları önceden de severdim ama anne olduktan sonra sanki daha da bi değişti yüreğim. YA YÜREĞİM BI ÇOCUK GÖRÜNCE RESMEN TIR TIR TITRIYOR. Annelik çok başka bi duyguymus. Kadın olmanin belkide en güzel yonu anne olmak. Allahıma çok şükür. Isteyken sürekli sesli bis şekilde sayikliyorum AH KUZUM AHH TONTIS KIZIM AHH BAL KIZIM VS... şeklinde çocuğum yanımda değil ama hep dilimde Tutamıyorum kendimi. Icim biraz soguyor sayıklaya sayıklaya. Ve benim için günün özlü sözü PARANIN GÖZU CIKSIN oluyor. Mecburiyetten bebegimden ayrı kalıyorum. Ama yinede çok şükür her şey yolunda bebeğim de bende tüm ailemde sağlıklı. Allahtan ne isterim ki başka çok şükür.

Merhaba anneler elifle ilgilenmekten giremiyorum biz büyüdük :) haziran altı dogumluyuz bir şeyleri kavriyiruz yere düşeni alıyoruz yerden 45 derece açıyla kalkmaya calisiyoruz :) dönüyoruz kıpır kıpır elifim beni çok zorluyor altını alamiyorim bir turlu :) degisik sesler cikari6or. Ve bi4az meyvâ şuyu vermeye başladım çok sevdi sebze suyu başladım çok sevdi .. Yanlız kalmayı hiç sevmiyor ağlıyor kuzucum dışkkasiyicisi demissiniz bizde başladık ağzı çok akıyor çünkü sukur anne olmak gibisi yokmuş o sesli seesli guldukce icim gidiyor enerjm tavan yapıyor :)

Eklentiler

• IMG_20150925_134008.webp
    39 KB · Görüntüleme: 107
Kızımın saçlarını kestik. Benim saçlarım baya dökülüyor cnm. Benim oturduğum evde yerlerde beyaz.Tek sac teli bile hemen sırıtıyor. Sinir oluyorum. Allahtan kira. Kasımda kendi evimize taşıncaz inşallah

Cok tatlı masallah allah bagislasin bebeginiiiiii.

Kizim yeni bi hareket yapıyor. Uzandigi yerden ayaklarına basip gövdesini kaldirip geriye dogru atiyor kendini. Bizimkisi de gecen gun babasının uzattigi taragi tuttu cok sevindik:) bi de burnunu durmadan omzuma suruyor neden acaba bi tarafimi kasiniyor

Cnm bnmki de cok asiti dökülüyor sac kalmayacak diye korkuyorum. Tarayinca topak topak geliyor resmen. Yolunmus gibii

Canimdoktor 3 saatte bir emzir demisti(gerci ben oyle yapamıyorum, ) ama giderken emziriyorsun dondugundede. Yani bebegin sen yokken biraktigin sutle, en az toplam iki kere beslenmesi gerekiyor. Bence 400cc yetiyor artiyordur bile.

Kizim sac bandi takinca deli oluyor varyaaaa asla kabul etmiyor. Hic rahatsizliga gelemez hanimefendii

masallah kızçeye

Canimdoktor 3 saatte bir emzir demisti(gerci ben oyle yapamıyorum, ) ama giderken emziriyorsun dondugundede. Yani bebegin sen yokken biraktigin sutle, en az toplam iki kere beslenmesi gerekiyor. Bence 400cc yetiyor artiyordur bile.
Sagol canim cevabin icin. Zaten bi seferde 100 cc bile icmiyomus fazla geliyomus 90'a bolup bolup veriyomus annem de.

kıyamam ya. link atmıştım adem güneşin bakana alıştırma süreci nasıl olmalı diye.
önce annen yanında hem duygusal hem fiziksel ihtiyaçlarını sen karşılıcan. sonra annen fiziksel sen duygusal ihtiyaçlarını.en son sen sadece ortamda olacaksın annem hem fiziksel hem duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde.

Sağolasın canım. Peki ses ve ışık var mı? Benim oğlum da çok çabuk sıkılıyor her şeyden ses ve Işıkla oyalanır ancak

Bebeklerinizle nasil oyunlar oynuyosunuz kizlar? Mesela cingirakla falan mi? Ellerini ayaklarini mi tanitiyosunuz neler konusuyosunuz?

Cnm burnunu kasi surekli gozlerini de sen ogustur onlar yapamiyorlar ama cok ihtiyac duyuyorlarmis

Hep yanlardan bastir hizli hizli ama hafifce hemde hani cocuklar yapar ya avuc iciyle burunlarini yukari dogru iterek sumuklerini silerler ya oyle yap hoslarina gidiyoer

Bebeklerinizle nasil oyunlar oynuyosunuz kizlar? Mesela cingirakla falan mi? Ellerini ayaklarini mi tanitiyosunuz neler konusuyosunuz?
Biz egzersiz yapiyoruz canim kollarini asagi yukari kaldirmak,goguste capraz yapmak,sonra masaj yapiyorum var yaa gidiklaniyor buyuk adam gibi kahkaha atiyor tabi bunlari yaparkan sarki soyluyorum,guluyorum cok seviyor hem yoruluyor emzirip uyutuyorum
Cingirakla da oynuyoruz ama en zevklisi bu onun icin

Kizim sac bandi takinca deli oluyor varyaaaa asla kabul etmiyor. Hic rahatsizliga gelemez hanimefendii
Oglumda sapka taktirmiyor halbuki cok hos tulum sapka takimlari vardi kullanamadim

Benimki oyuncaktan cabuk sikiliyor konusacaksin durmadan belki daha erkendi 3 bitti 4 icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…