• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yarın bir gün bebeklerinizi öğretmenlere emanet edeceksiniz. Yeri gelecek öğretmen, gün içinde çocuğu sizden daha çok görecek, daha çok ilgilenecek. Bu klasik öğretmen tatili tartışmasını bırakın. Öğretmen insanla uğraşıyor, büyük fedakarlık ve özen ister. Aynı anda 30 farklı kişilikle gün boyu ugrasmak kolay değil. Bırakın kafası ve vücudu rahat olacak ki en değerli varlıklarinizi egitebilsin, ogretebilsin. Yoksa yapılmaz bu iş emin olun. Bir iki yıl değil senelerce ugrasiyorsun. O yüzden bina ile evrak ile aynı kefeye koymayın. Kaldı ki bunu tartismanin yeri değil. Bebeklerden söz edin.
Yarın bir gün bebeklerinizi öğretmenlere emanet edeceksiniz. Yeri gelecek öğretmen, gün içinde çocuğu sizden daha çok görecek, daha çok ilgilenecek. Bu klasik öğretmen tatili tartışmasını bırakın. Öğretmen insanla uğraşıyor, büyük fedakarlık ve özen ister. Aynı anda 30 farklı kişilikle gün boyu ugrasmak kolay değil. Bırakın kafası ve vücudu rahat olacak ki en değerli varlıklarinizi egitebilsin, ogretebilsin. Yoksa yapılmaz bu iş emin olun. Bir iki yıl değil senelerce ugrasiyorsun. O yüzden bina ile evrak ile aynı kefeye koymayın. Kaldı ki bunu tartismanin yeri değil. Bebeklerden söz edin.
Arkadasim agzina saglik

4. Ayina girenler gelisimleri nasil meleklerinizin. Bizimde 20 sinde. Merak ediyorum.aşı gelisimi ws. Buaralar bebegimde huysuzluk war ve kopek disleri sismis durumda. Surekli bagirir halde kucagimda tutmaktan ameliyat yerim agriyo walla :KK43: bugun esimi aradim artik gel diye hemen geldi cok sukur biliyo cunku canima tak etmese arayip gel demem. Belimdede rahatsizlik war malum. Yakinda aileden kimssenin olmamasi cokzor :KK43:
Allah yardimcin olsun canim benim

ÖGretmenliğin ne gibi bir rahatliği varmiş merak ettim sadece mesai saatleri özele göre rahat evet meslek değil bak kiskanmayin tatilimizi demek ki hak ediyoruz ki devlet bize iki ay tatil veriyor arkadaşim
Kiskanacak olsam puanim fazlasıyla tuttuğu halde öğretmenligi
ÖGretmenliğin ne gibi bir rahatliği varmiş merak ettim sadece mesai saatleri özele göre rahat evet meslek değil bak kiskanmayin tatilimizi demek ki hak ediyoruz ki devlet bize iki ay tatil veriyor arkadaşim
Evet diğer meslekler haketmiyor demi? :) komiksiniz...kiskanacak olsam öğretmenlik okurdum şikayet eden ben değilim aynı zamanda sizsiniz tatillerde doymayan...

Kızlar bugün tam 3buçuk aylıkoldu bebeğim. Kıpır kıpır ama bişeye uzanıp almıyo ben eline verince tutuyo ama uzanıp almıyo.. Erken mı daha? Yoksa benim tosbaam mı tembel?
Birkaç gün içinde başlar bence günden güne farkediyor..

Kiskanacak olsam puanim fazlasıyla tuttuğu halde öğretmenligi

Evet diğer meslekler haketmiyor demi? :) komiksiniz...kiskanacak olsam öğretmenlik okurdum şikayet eden ben değilim aynı zamanda sizsiniz tatillerde doymayan...

Kızlar lütfen yapmayın böyle herkesin bebeği var herkes bebeğini düşünüyor Bebeklerimizden ne ara geldik tatil meselesine burda kimsenin kalbini kırmaya gerek yok hepimiz anneyiz üzmeyelim birbirimizi

Kimsenin küçümsediği yok o kutsal mesleği sadece doyumsuzluklara ve yakınmalar tahammül edemiyorum.yetmiyosa tatilin yoruluyorsan bırak yapma ozaman otur evi de çocuğuna bak.

Benimki de o zamanlarda başladı. Senin yavrun da başlar insallah meraklanma.
inş bakalım

Ya şimdi merak ediyorum sizin bebekleriniz uzatılan oyuncaga elini uzatıyor mu anlamadım benimkinde böyle bir durum yok eline verdigimide on saniye falan tutuyor
yok canım eline verirsem tutuyo, ağzına götürüyor ama kendi uzanıp almıyor

Annesi ayni durumdayiz 18haziran dogumlu kizim bence zamanla yapacaklar
azcık daha sabredelim ;)

Birkaç gün içinde başlar bence günden güne farkediyor..
gün bile etkiler gelişimi die boşuna dememişler, doğru diyosun

S skelebeks S senosum kizlar oyun halisina koydunuz mu benimki biraz kawriyo oyuncaklari halidayken. Ama tutma refleksi 4. Ayin bitimine kadr gelisiyomus yani zamani warmis. Ablam bebegini doktora goturdu cocuk 5.5 aylik hala uzanmiyor yakinindaysa tutuyor okdar. Bisorun teskil etmiyomus . S skelebeks senin kacti dogumun
ozaman erken desene, amaaan stres yapcak yer arıyom bende :) bizimkisi 23 Haziran doğumlu

Bu arada kızlar benimki huzursuz, kakası da biraz yeşil die bgn ıhlamur verdim ilk kez, suyu bile sevmeyen oğlum bunu keyifle içti maşallah :) tavsiye ederim

S skelebeks S senosum kizlar oyun halisina koydunuz mu benimki biraz kawriyo oyuncaklari halidayken. Ama tutma refleksi 4. Ayin bitimine kadr gelisiyomus yani zamani warmis. Ablam bebegini doktora goturdu cocuk 5.5 aylik hala uzanmiyor yakinindaysa tutuyor okdar. Bisorun teskil etmiyomus . S skelebeks senin kacti dogumun
oyun halısında heyecanlanıyo aşırı hareket ediyo, yanlışlıkla çarpıyo şaşırıyo felan :) ama uzanmıyor henüz

bak kamu bile çok rahat özele göre.
bn öğretmenin ancak idealistine ayrıcalık tanırım. şimdinin öğretmenlerini bilmiyorum amabiz öğrenciyken parmakla gösterilecek kdr azdılar. idealist öğretmen tatildöneminde bile öğrencilerimi takip edip ztn sürekli kafa patlatır nasıl daha iyi olurum diye. öğretmen sürekli araştırıp kendini geliştirince ztn herşeyi hakeder.
tabi genelde bunu beceremeyenleri dahaa çok gördüğümüzden sadece çalışma saatlerini kıyaslıyor insan ister istemez.
bnce her sektörde işyerinde bebeği götürebilecek yuva olmalı. koy kanguruya bebişi anlat dersini dimi :) muhasebeciyim misal bn kendi işyerim olsa yanımda götürürüm. :21:

Internette okudum bi yazi aglasa da almayin yataktan falan diyordu fakat tabi ki ana yüreği, dayanamadim 2-3 dk sonra su koyverdim :KK43: deneme 1: basarisiz... yeni yöntemler arastiracagim artik.

Ya ben tv de super dadida gormustum bebek mizmizlaniyo agliyo anne zor dayaniyor ki benim oglum ordakinin 5 misli agliyor gozyasiyla hickirarak agliyo o sekilde ne kadar aglatabilirim... :110::eek::KK47:

bana bu yöntem daha büyükken uykulamalık yöntem gb geliyor.
farklı yöntemlerebakmak lazım. uyku rutini yapılsa öncelikle..

Benegine dis kasiyici weren war mi??
ben :) başta tutamıyordu şimdi tutuyor.
https://instagram.com/p/8kzgGPkXvm/

uzanamıyorlar ztn göz koyduğuna doğru eğilip koltuğa düşüyor :D

doğumdan sonra karın kasları
aysetolgaiyiyasam.com/yazi/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz/

okuyun bi. doğum öncesindeki hareketlerin bi faydası yokmuş hmm

Kizlarr merhaba,insallah herkes iyidir.. ben ise basladim pazartesi gunu bilen bilir.. sabah 7 de anneannesine birakirken emziriyorum aksam da 5 bucuk 6 gibi alinca hemen emziriyorum sorum su ki gun icinde kac cc sut yeter ogluma? Sabah 10da bi 200 cc + oglen 1bucukta 200 cc sagiyorum iki paket yani o kadar cikiyo.. Aksam gittigimde de dolu dolu oluyo direkt iki gogsumu de emiyo.. Bugun sagiyorum ya mesela onu ertesi gun kullanmasi ici birakiyorum bugununki yarina yani. Yeterli oluyo mudur ki 400 cc 9 saat icin?
Edit: annem rahat ol ben ayarliyorum doyuyo diyo ama bilemedim..

Back