- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.941
26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemicanım ya. bizimki serin diye sbh kalkmadı bile. kalktım tulumunun üstüne örtü gb olan uyku tulumunu giydirdim. başından şapka çıkıyordu polar kışlık kulak kısmı uzun bere vardı onu giydirdim. hava değişikliğinden dolayı sizinki üşüyor veya terliyor olabilir mi?
beni çok yorduğunda uyutacağım stresinden uzaklaşıp oynuyorum uyursada kucağımdan bırakmıyorum. huysuzken bırakınca uyanıyor.
bizim ev havayla beraber soğudu hemen. 26 ise kalın bile giydirmiş olabilirsin :)26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemi
Ah canim gecmis olsun insallah hasta olmamistir bizimkinin de uyandiginda burnu tikali oluyo aciyorum rahatliyo. Alistik tabi yazin rahattik bakalim kis ile imtihanimiz nasil olacak rabbim yardimcimiz olsun..26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemi
gece atlet üzerine tulum giydirdim ayaklı bi kat içine çorap. gündüze doğru serinledi uyku tulumu ve polar bere taktımGunaydin hanimlaaar, benim oglumun gozu mikrop olmus tobrased yazdi doktor teyzesi bakalim insallah iyi gelir.
Ben de nasil giydirecegimi sasiriyorum valla bi anda sogudu havalar. Kalin bi kat mi yoksa ince iki kat mi giydirsek bilemedim ki..
Bizde de durum aynı artık sabah beş ten sonra enerjim kalmıyor yanına yatıyorum o emiyor ben uyuyorum.Bu gce bttim artk szn dedgnz gbi 3 gndr oglumu 8.30da uyutym ama bu sferde gce 12den snra saat basi emioo npcm yha sznklr nasl 3 saat fln uynmsn uyuyoo
En iyisini yapıyorsun arkadaşım ben kollamayı beceremedim sanırım gece düzenimiz bozuldu gur gur karnının sesini duyuyorum çocuğun. Bugün çıkabilirsem uyku tulumu birde kışlık nevresim TK alayım Çarşaf buz gibi oluyorgece atlet üzerine tulum giydirdim ayaklı bi kat içine çorap. gündüze doğru serinledi uyku tulumu ve polar bere taktım
şimdi atlet üstü uzun kollu zıbın çorap ve patikli alt.
Bende bizimkinin burnuna bakıyorum sorun ordamı kaynaklanıyor diye ama bişey yok gibi tıkalı olsa anlardım sanırımAh canim gecmis olsun insallah hasta olmamistir bizimkinin de uyandiginda burnu tikali oluyo aciyorum rahatliyo. Alistik tabi yazin rahattik bakalim kis ile imtihanimiz nasil olacak rabbim yardimcimiz olsun..
Biz ilk 25 gün aynı odada yatırdık bebişi sonrasında hep kendi Odasında beşiğinde yattı alıştık böylevalla bnm yatak yanı bitişik beşiğim var ama gece ona bile koy al uğraşmıyorum bu ara çünkü bebiş yan dönüp sarılıp yatıyor çok hoşuma gidiyor. bugün de az önce baktımtek yatarken elleri üşümüş. başlık ve eldiven giydireceğiz sanırım.ona göre ellikte görmedim çorap fln geçiririm artık
bizim ev de serin geldi bana ama ölçtüm soğuk deilmiş.. Amaaan ne yapacağımı şaşırdım ya, kndimi çok acemi hissediyorum. Özellikle annemin yanından geldiğimdebizim ev havayla beraber soğudu hemen. 26 ise kalın bile giydirmiş olabilirsin :)
aynen canım, inş kolayca büyütebiliriz beelerimizi.. Bizim ev çok sıcak olmuyo kışın, merkezi yanıyo isteyen kısıyo. Saolsunlar bizim alt ve üst komşumuz sonuna kadar kıstıkları için biz ne kadar yakarsak yakalım ısıtamıyoruz. Bakalım bu sene bebeyle napcaz bu evdeAh canim gecmis olsun insallah hasta olmamistir bizimkinin de uyandiginda burnu tikali oluyo aciyorum rahatliyo. Alistik tabi yazin rahattik bakalim kis ile imtihanimiz nasil olacak rabbim yardimcimiz olsun..
Bnm kızımın başı da terliyor hep. Ayın 2sinde konttolumuz var bakalım ne dicek doktorHavalar sogudu artik kizlar ki buralar cok soguk olur
Kaloriferleri daha acmadiklarindan kendimz evde soguk olunca aciyorum
Ogluma atlet ustune de patikli pijamasini giydirip ustune penye ortuyorum ve cok sukur bizim gaz sadece 1 ay surdu cunki dogdugundan beri hep karnini ince penye de olsa ortdum soguktan gaz olabiliyor
Cok kalin da giydirmiyorum terliyor oglumun basini yastiga koydugu yer islak oluyor ve boynunda egzamaya benzer kizariklik gordum insallah degildir dr a goturucem(
Canim benim özel doktorda soyup ciplak bakiyor ama aylik aile hekimide cagiriyor burda onlar ustu kalinsa soymuyor inceyse soyup bakiyorbenKizlar bizim doktor bezine kadar cikarttirip oyle tartiyor yoksa sonuc dogru olmaz kinazperver kelebekcik34
Benimkide oyle yapti saat basi uyanip inledi sonra 5 te bi uyandi 9 da zor yatti nolcak yawrucaklarin haliKızlaaar 2 saattir uyanığız ailecek
Paşam sürekli inledi, gaz sancısı var gibi. 3 gün önce sab simplexi bıraktık, sadece bio gaia kullanıyoduk ondan oldu galibadamlalarını verdim, azcık da kimyonlu rezene çayı içirdim gazını çıkardım. Şimdi daha iyi gibi ama uyumuyoooo . Bayiliciiîmmm
Canim hava degisimindendir uyudugu yerde degisti yawrunun ondan yadirgamistir. Bizim idada 25.5 derece ince tulum giydirip ince battaniye ortup oyle uyuttum ama ben yorgan orttum ustume suan wicdanim sizliyo usudu mu acaba26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemi
Canim onluk takiyosan ondan da olabilir. Bu arada benim esimde 10 yil.moskowada kalmis oranin sogunu cok iyi biliyo. Gecen sene ekimde ozbekistandaydik ordan cin e gecmistik buzzdu buzz ben biyle soguk gormedimHavalar sogudu artik kizlar ki buralar cok soguk olur
Kaloriferleri daha acmadiklarindan kendimz evde soguk olunca aciyorum
Ogluma atlet ustune de patikli pijamasini giydirip ustune penye ortuyorum ve cok sukur bizim gaz sadece 1 ay surdu cunki dogdugundan beri hep karnini ince penye de olsa ortdum soguktan gaz olabiliyor
Cok kalin da giydirmiyorum terliyor oglumun basini yastiga koydugu yer islak oluyor ve boynunda egzamaya benzer kizariklik gordum insallah degildir dr a goturucem(
Canim 4 . Ay aşısı ateş yaptımı merak ettim bizimde 1 hafta falan var. Psikolojik olarak hazırlıklı olalım.Sadece iki bacak.kol yok bu ay.2 aşı yani.2. Ay da ateşlenmiş miydi bebeğin?simdiye kdr saat başı ölçtüm 36.5 i gecmedi insllh boyle gider.şimdiye kadar oğlum için aldığım en faydalı şey alın ve kulaktan ateş ölçer.cok işe yariyi.oglum uyurken hep ölçuyorum uyandirmadan.kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere.kilo alımı düşmüş.her ay bir kilo aliyodu 3.640 doğdu simdi 8 olmus.son ay 600 gr almiş sadece.insallah bu geceyi iyi atlatiriz .insallah sen de 4. Ay aşinizi rahat atlatirsin.bebeklerimiz sağlikli olsuuun .ben cok pimpirikliyim ödüm kopuyo bebeğim ateşlencek diye aşi yapildigi zamanlar uyuyamiyorum.
Nasl alstrcz dymuomu die klkilr yksa alsknlkmi ypio nasl dzen olck offfBizde de durum aynı artık sabah beş ten sonra enerjim kalmıyor yanına yatıyorum o emiyor ben uyuyorum.
Gittim doktora alerji dedi cok sukur egzama degildi diet yapicam yineCanim benim özel doktorda soyup ciplak bakiyor ama aylik aile hekimide cagiriyor burda onlar ustu kalinsa soymuyor inceyse soyup bakiyorben
Benimkide oyle yapti saat basi uyanip inledi sonra 5 te bi uyandi 9 da zor yatti nolcak yawrucaklarin halicanim hav
Canim hava degisimindendir uyudugu yerde degisti yawrunun ondan yadirgamistir. Bizim idada 25.5 derece ince tulum giydirip ince battaniye ortup oyle uyuttum ama ben yorgan orttum ustume suan wicdanim sizliyo usudu mu acabacan
Canim onluk takiyosan ondan da olabilir. Bu arada benim esimde 10 yil.moskowada kalmis oranin sogunu cok iyi biliyo. Gecen sene ekimde ozbekistandaydik ordan cin e gecmistik buzzdu buzz ben biyle soguk gormedimbebisine dikkat et .
Evet bi de emerken terliyor basi cunki efor harciyor gibi hizli emiyorBnm kızımın başı da terliyor hep. Ayın 2sinde konttolumuz var bakalım ne dicek doktor
Aynen kizlar unuttu bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?