myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.921
Sana da gecmis olsun canimCanim 10 gun once bizimde sol gozumuzde capaklanma sulanma oldu. Tobrased damla kullandım 5 gun. Gecti
Gecmis olsun
evet yarin goturucem doktoraGötür bence canim. İlaç verir doktor. Belki de bundan ağlıyordur yavrum.
Kizlar gorumcem dogum yaptı yeni kv de de onun yaninda. Bizden 6 saat uzakta oturuyolar esim gidelim diye tutturdu. Ama bebegimle hic gitmek istemiyorum zaten cok huysuz yolda durmaz beslenmesi ayri bi problem. Herseye karisan da bi kv. Var onunla zehir olur yolculugum gidersem biliyorum. Ama esime ne dycem off siz olsanz napardnz kzlar
Biz ucumuz de ayni odada kaliyoruz oglum kendi yataginda uyudu hepKızlar ben bu zamana kadar kizimla uyudum hem eşim vardiyalı diye diğer odada yattı. Şimdi artık yanlız yatmaya alissin büyüyünce zor olur diyoruz. Ama gece kızım yatakta İHH etse duyuyorum. Aglatmadan hemen emziriyorum. Şimdi ayrı olunca duyabilir miyim sıkıntısı bastı beni. Siz nasıl yatırıyorsunuz bebişleri.
Doğru dedin heeSefamerve'de tesettürlü hamile kıyafetleri satılmaya başlanmış, biz hamileyken nerdeydiler acaba
Sadece iki bacak.kol yok bu ay.2 aşı yani.2. Ay da ateşlenmiş miydi bebeğin?simdiye kdr saat başı ölçtüm 36.5 i gecmedi insllh boyle gider.şimdiye kadar oğlum için aldığım en faydalı şey alın ve kulaktan ateş ölçer.cok işe yariyi.oglum uyurken hep ölçuyorum uyandirmadan.kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere.kilo alımı düşmüş.her ay bir kilo aliyodu 3.640 doğdu simdi 8 olmus.son ay 600 gr almiş sadece.insallah bu geceyi iyi atlatiriz .insallah sen de 4. Ay aşinizi rahat atlatirsin.bebeklerimiz sağlikli olsuuun .ben cok pimpirikliyim ödüm kopuyo bebeğim ateşlencek diye aşi yapildigi zamanlar uyuyamiyorum.Bizim de 4gun sonra asimiz. Bi kol iki bacak yine degilmi. Off cok korkuyorum yine 2.ay gibi olmaaz ins sizde kolay atlatirsiniz. Kulo alimi dusmus mu bu ay peki?
tanesiz çay sür istersen cnm biraz. dikkat et gözüne pamuk kaçmasın. sbh a kdr rahatlar biraz. ben kendime olsun kedime olsun çay çok kullandım çok çabuk iyi geliyor. bir şey oldumu dr gözümü çayla temizlememi söylemişti. bebeğe de zararı olacağını sanmam. dr damla verir herhalde sana kısa sürede iyileşir. kirpiği çoksa çapaklanma normaldir.Yarin sabaha randevu aldim canim goturucem doktora
Gazdan dolayi oyle yapiyo olabilir canim..benimki de gazi oldugunda ayni emziriyorum agliyo omzuma aliyorum omzumu emiyo..
Ya kizlar bi fikri olan yok muudoktora goturucem yarin sabah ama neden akiyo olabilir? Sag gozu akiyo gozyasi gibi gozunun ucundan akiyo bazen, bazen de sari sari capak seklinde birikiyo gozunde hatta cok acik yesilimsi oluyo, sutumden akittigim zaman bi iki saat akmiyo ama sonra yine ayni ayy ne olmus olabilir mikrop mu kapti ki..
pislerSefamerve'de tesettürlü hamile kıyafetleri satılmaya başlanmış, biz hamileyken nerdeydiler acaba
3. ayda boyu kilosu neydi cnm? bnm ki bu ay zayıflamış gb geliyor bana o yüzdrn 4. ayını merak ediyorumBiz bugun 4.ay aşimizi olduk.sadece iğnei batirinca ağladi hemen sustu yavrum.bu gece bana uyku yok insllh ateslenmez.2.ay asida ateslenmemisti..bu gece saat basi ölçerim.8 kilo olmus.67 cm de boyu.cok hareketli oğlum ama su an hamağinda sakin sakin yatiyo.dua edin teyzeleri bu aşımızı da ateşlenmeden atlatalim.
valla bnm yatak yanı bitişik beşiğim var ama gece ona bile koy al uğraşmıyorum bu ara çünkü bebiş yan dönüp sarılıp yatıyor çok hoşuma gidiyor. bugün de az önce baktımtek yatarken elleri üşümüş. başlık ve eldiven giydireceğiz sanırım.ona göre ellikte görmedim çorap fln geçiririm artıkKızlar ben bu zamana kadar kizimla uyudum hem eşim vardiyalı diye diğer odada yattı. Şimdi artık yanlız yatmaya alissin büyüyünce zor olur diyoruz. Ama gece kızım yatakta İHH etse duyuyorum. Aglatmadan hemen emziriyorum. Şimdi ayrı olunca duyabilir miyim sıkıntısı bastı beni. Siz nasıl yatırıyorsunuz bebişleri.
3.ayda boy 62 cm kilo 7400 dü.zayiflamamistir insallah ama galiba buyumeleri yavaşliyor artik.3. ayda boyu kilosu neydi cnm? bnm ki bu ay zayıflamış gb geliyor bana o yüzdrn 4. ayını merak ediyorum
Cok kirpikleri canim ya babasi gibi uzun bi de alt kirpikleri gozune giriyo belki de ondan oldutanesiz çay sür istersen cnm biraz. dikkat et gözüne pamuk kaçmasın. sbh a kdr rahatlar biraz. ben kendime olsun kedime olsun çay çok kullandım çok çabuk iyi geliyor. bir şey oldumu dr gözümü çayla temizlememi söylemişti. bebeğe de zararı olacağını sanmam. dr damla verir herhalde sana kısa sürede iyileşir. kirpiği çoksa çapaklanma normaldir.
snnkinin kilosunun maşallahı varmış ztn ama bu ay 5 cm boy atmış maş.3.ayda boy 62 cm kilo 7400 dü.zayiflamamistir insallah ama galiba buyumeleri yavaşliyor artik.
Sagol canim benim.Gecmis olsun canim benim allah sifa versin
Sagol tatlim. Tedawisi yokmus sadece dikkat etmem lazimmis direkt egilmemem dizlerimi bukup oyle egilmem agir kaldirmamam yani bir newi hamileymisim gibi hareket edecekmisim. DahabenGeçmiş olsun tatlimtedavisi var mi peki?
Benimde yanimda yatiyo bebegim ayirmayi dusunuyorumda acikcasi erteliyorum hep cunku yanimda daha guwende gibiKızlar ben bu zamana kadar kizimla uyudum hem eşim vardiyalı diye diğer odada yattı. Şimdi artık yanlız yatmaya alissin büyüyünce zor olur diyoruz. Ama gece kızım yatakta İHH etse duyuyorum. Aglatmadan hemen emziriyorum. Şimdi ayrı olunca duyabilir miyim sıkıntısı bastı beni. Siz nasıl yatırıyorsunuz bebişleri.
Hahaha koptum ya supersin onlugune kadar iyi fikirmis. Bende oyle yapayimsnnkinin kilosunun maşallahı varmış ztn ama bu ay 5 cm boy atmış maş.
bnm bebiş 3. ayda 65 cm 6800 gr dı. tam kg çıksın diye önlüğüne kdr aynı kıyafetten götürüyorum250 gr fln düşmüştük
bizim sqğlık ocağı üşütür diye o kdr çıkartmıyordu. badiyle kalana kdr çıkartıyordu. dedim bari onu da çıkartmasın. önlüğüne çorabına kdr bezin içine tıkıyorum onla darasını alıyor. normaldr sadece hazır bezse 30 gr demişti onaKizlar bizim doktor bezine kadar cikarttirip oyle tartiyor yoksa sonuc dogru olmaz kinazperver kelebekcik34
canım ya. bizimki serin diye sbh kalkmadı bile. kalktım tulumunun üstüne örtü gb olan uyku tulumunu giydirdim. başından şapka çıkıyordu polar kışlık kulak kısmı uzun bere vardı onu giydirdim. hava değişikliğinden dolayı sizinki üşüyor veya terliyor olabilir mi?Kızlaaar 2 saattir uyanığız ailecek
Paşam sürekli inledi, gaz sancısı var gibi. 3 gün önce sab simplexi bıraktık, sadece bio gaia kullanıyoduk ondan oldu galibadamlalarını verdim, azcık da kimyonlu rezene çayı içirdim gazını çıkardım. Şimdi daha iyi gibi ama uyumuyoooo . Bayiliciiîmmm
Bebeim in hastaligiyla asi bi arada olunda 2gun beni emmemisti. İnşallah kolay gecer bakalım. Ateş ölçer ne marka aldin cnmSadece iki bacak.kol yok bu ay.2 aşı yani.2. Ay da ateşlenmiş miydi bebeğin?simdiye kdr saat başı ölçtüm 36.5 i gecmedi insllh boyle gider.şimdiye kadar oğlum için aldığım en faydalı şey alın ve kulaktan ateş ölçer.cok işe yariyi.oglum uyurken hep ölçuyorum uyandirmadan.kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere.kilo alımı düşmüş.her ay bir kilo aliyodu 3.640 doğdu simdi 8 olmus.son ay 600 gr almiş sadece.insallah bu geceyi iyi atlatiriz .insallah sen de 4. Ay aşinizi rahat atlatirsin.bebeklerimiz sağlikli olsuuun .ben cok pimpirikliyim ödüm kopuyo bebeğim ateşlencek diye aşi yapildigi zamanlar uyuyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?