2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim 10 gun once bizimde sol gozumuzde capaklanma sulanma oldu. Tobrased damla kullandım 5 gun. Gecti
Gecmis olsun
Sana da gecmis olsun canim

Götür bence canim. İlaç verir doktor. Belki de bundan ağlıyordur yavrum.
evet yarin goturucem doktora

M mehtapmhtp88 evet kuzular cok hassas yaa hemen etkileniveriyolar..
Biz bayramda adapazarina gittik annemlerin yazliga pazar geri geldik evimize ama gittigimizde ilk bi kac saat iyiydi sonra agla agla ici disina cikti cocumun yaa carsafta salladik gene kolik gunlerimize mi donduk acaba dedim ama bugun anladi heralde evimize dondugumuzu iyiydi cunku...

Sen ne karar verdin bilmiyorum arkadasim ama ben olsam gitmem bayramda bile eşimin ailesine 3 saatlik yola gitmedim çünkü 1 aylikken zatürreden hastanede yattım arabada terler hasta olursa çekeceğim sıkıntıyı ben biliyorum kimse yardimci olmayacak sonrasında tek başıma uğraşıp duracagim diye.

Kızlar ben bu zamana kadar kizimla uyudum hem eşim vardiyalı diye diğer odada yattı. Şimdi artık yanlız yatmaya alissin büyüyünce zor olur diyoruz. Ama gece kızım yatakta İHH etse duyuyorum. Aglatmadan hemen emziriyorum. Şimdi ayrı olunca duyabilir miyim sıkıntısı bastı beni. Siz nasıl yatırıyorsunuz bebişleri.

Biz ucumuz de ayni odada kaliyoruz oglum kendi yataginda uyudu hep
Daha erken odadan ayirmak diye dusunuyorum
1 yasinda insallah kendi odasinda uyuturum

Bizim de 4gun sonra asimiz. Bi kol iki bacak yine degilmi. Off cok korkuyorum yine 2.ay gibi olmaaz ins sizde kolay atlatirsiniz. Kulo alimi dusmus mu bu ay peki?
Sadece iki bacak.kol yok bu ay.2 aşı yani.2. Ay da ateşlenmiş miydi bebeğin?simdiye kdr saat başı ölçtüm 36.5 i gecmedi insllh boyle gider.şimdiye kadar oğlum için aldığım en faydalı şey alın ve kulaktan ateş ölçer.cok işe yariyi.oglum uyurken hep ölçuyorum uyandirmadan.kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere.kilo alımı düşmüş.her ay bir kilo aliyodu 3.640 doğdu simdi 8 olmus.son ay 600 gr almiş sadece.insallah bu geceyi iyi atlatiriz .insallah sen de 4. Ay aşinizi rahat atlatirsin.bebeklerimiz sağlikli olsuuun .ben cok pimpirikliyim ödüm kopuyo bebeğim ateşlencek diye aşi yapildigi zamanlar uyuyamiyorum.

tanesiz çay sür istersen cnm biraz. dikkat et gözüne pamuk kaçmasın. sbh a kdr rahatlar biraz. ben kendime olsun kedime olsun çay çok kullandım çok çabuk iyi geliyor. bir şey oldumu dr gözümü çayla temizlememi söylemişti. bebeğe de zararı olacağını sanmam. dr damla verir herhalde sana kısa sürede iyileşir. kirpiği çoksa çapaklanma normaldir.

3. ayda boyu kilosu neydi cnm? bnm ki bu ay zayıflamış gb geliyor bana o yüzdrn 4. ayını merak ediyorum

valla bnm yatak yanı bitişik beşiğim var ama gece ona bile koy al uğraşmıyorum bu ara çünkü bebiş yan dönüp sarılıp yatıyor çok hoşuma gidiyor. bugün de az önce baktımtek yatarken elleri üşümüş. başlık ve eldiven giydireceğiz sanırım.ona göre ellikte görmedim çorap fln geçiririm artık

Cok kirpikleri canim ya babasi gibi uzun bi de alt kirpikleri gozune giriyo belki de ondan oldu

3.ayda boy 62 cm kilo 7400 dü.zayiflamamistir insallah ama galiba buyumeleri yavaşliyor artik.
snnkinin kilosunun maşallahı varmış ztn ama bu ay 5 cm boy atmış maş.
bnm bebiş 3. ayda 65 cm 6800 gr dı. tam kg çıksın diye önlüğüne kdr aynı kıyafetten götürüyorum 250 gr fln düşmüştük

Gecmis olsun canim benim allah sifa versin
Sagol canim benim.
Geçmiş olsun tatlim tedavisi var mi peki?
Sagol tatlim. Tedawisi yokmus sadece dikkat etmem lazimmis direkt egilmemem dizlerimi bukup oyle egilmem agir kaldirmamam yani bir newi hamileymisim gibi hareket edecekmisim. Dahaben
Benimde yanimda yatiyo bebegim ayirmayi dusunuyorumda acikcasi erteliyorum hep cunku yanimda daha guwende gibi bide en az 6 ay ayni odada kalsak iyi olur bence
Hahaha koptum ya supersin onlugune kadar iyi fikirmis. Bende oyle yapayim

Kızlaaar 2 saattir uyanığız ailecek
Paşam sürekli inledi, gaz sancısı var gibi. 3 gün önce sab simplexi bıraktık, sadece bio gaia kullanıyoduk ondan oldu galiba damlalarını verdim, azcık da kimyonlu rezene çayı içirdim gazını çıkardım. Şimdi daha iyi gibi ama uyumuyoooo . Bayiliciiîmmm

Kizlar bizim doktor bezine kadar cikarttirip oyle tartiyor yoksa sonuc dogru olmaz ki nazperver kelebekcik34
bizim sqğlık ocağı üşütür diye o kdr çıkartmıyordu. badiyle kalana kdr çıkartıyordu. dedim bari onu da çıkartmasın. önlüğüne çorabına kdr bezin içine tıkıyorum onla darasını alıyor. normaldr sadece hazır bezse 30 gr demişti ona

canım ya. bizimki serin diye sbh kalkmadı bile. kalktım tulumunun üstüne örtü gb olan uyku tulumunu giydirdim. başından şapka çıkıyordu polar kışlık kulak kısmı uzun bere vardı onu giydirdim. hava değişikliğinden dolayı sizinki üşüyor veya terliyor olabilir mi?
beni çok yorduğunda uyutacağım stresinden uzaklaşıp oynuyorum uyursada kucağımdan bırakmıyorum. huysuzken bırakınca uyanıyor.

Bu gce bttim artk szn dedgnz gbi 3 gndr oglumu 8.30da uyutym ama bu sferde gce 12den snra saat basi emioo npcm yha sznklr nasl 3 saat fln uynmsn uyuyoo

Bebeim in hastaligiyla asi bi arada olunda 2gun beni emmemisti. İnşallah kolay gecer bakalım. Ateş ölçer ne marka aldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…