2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

aynı hayali bende kuruyorum ama burda bebeğimi bırakcak kimsem yok, olsa da bırakamam zaten. Daha hiç ayrılmadık nereye gitsek beraberiz, anca beraber kanca beraber :))
valla bana çok uzak hayaller

Akıntı belki rahatsız eder onu kuzum gotur sen doktora hiç bekleme bence
Yarin sabaha randevu aldim canim goturucem doktora
Benimki de akşamlari ağlayarak emiyor hem emmek istiyor hem de emerken ağliyor anlamadim yanii
Gazdan dolayi oyle yapiyo olabilir canim..benimki de gazi oldugunda ayni emziriyorum agliyo omzuma aliyorum omzumu emiyo..

Ya kizlar bi fikri olan yok muu doktora goturucem yarin sabah ama neden akiyo olabilir? Sag gozu akiyo gozyasi gibi gozunun ucundan akiyo bazen, bazen de sari sari capak seklinde birikiyo gozunde hatta cok acik yesilimsi oluyo, sutumden akittigim zaman bi iki saat akmiyo ama sonra yine ayni ayy ne olmus olabilir mikrop mu kapti ki..

Gecmis olsun canim benim allah sifa versin

Canim bebeklerin gözleri çok hassastır. Göz yaşı kanallari zamanla oluşur. Bu yüzden gözleri çapak yapar. Bu tozdan olur mikroptan olur herseyden olabilir. Sarı veya yeşil alabilir zaten çapakta açık yeşil renkte değil mi. Bu da onun gibi. Anne sütü iyi gelir. Bunun yanında temiz kaynamis sogutulmus suyla sil. Birde ben Bebeğimin gözünü çay ile siliyorum çok iyi geliyor ancak sana yap diyemem çünkü doktorun önermesi daha önemli. Annem bize kucuklukten beri yapar. Benim kızda da capaklanma olunca yapıyoruz ertesi güne geçiyor. Ama çay sade olcak kokulu falan dEğil çay demini pamuğa sürüp sil ama tek seferlik sileceskin. Icten dışa doğru ikinci silmede yeni bir pamuk kullanacaksın. Hergün 1 kez sil geçmesse bir gün ara ver bi daha sil. Ben geçeceğine eminim muhtemelen mikrop kapmış. Geçmiş olsun canım.

Cnm mikrop kapmis olabilir. Yesil ishal iyi değildir

Bu hafta gidicez canım çok sağol. Kulağından ziyade hep ağzında parmaklarını ısırıyor auuvv vaauuu sesler çıkarıyor bi yarım saat falan sonra ağlamaya başlıyor

P passam sagol canim bakalim ne diycek yarin doktorumuz..sutu yaptim da nette yaziyo ki sut damlatmak iyi degil temiz oldugu icin daha cok bakteri yaoar yaziyodu

Biz bugun 4.ay aşimizi olduk.sadece iğnei batirinca ağladi hemen sustu yavrum.bu gece bana uyku yok insllh ateslenmez.2.ay asida ateslenmemisti..bu gece saat basi ölçerim.8 kilo olmus.67 cm de boyu.cok hareketli oğlum ama su an hamağinda sakin sakin yatiyo.dua edin teyzeleri bu aşımızı da ateşlenmeden atlatalim.

Bizim de 4gun sonra asimiz. Bi kol iki bacak yine degilmi. Off cok korkuyorum yine 2.ay gibi olmaaz ins sizde kolay atlatirsiniz. Kulo alimi dusmus mu bu ay peki?

Ya kizlar bi fikri olan yok muu doktora goturucem yarin sabah ama neden akiyo olabilir? Sag gozu akiyo gozyasi gibi gozunun ucundan akiyo bazen, bazen de sari sari capak seklinde birikiyo gozunde hatta cok acik yesilimsi oluyo, sutumden akittigim zaman bi iki saat akmiyo ama sonra yine ayni ayy ne olmus olabilir mikrop mu kapti ki..[/QUOTE]

Canim 10 gun once bizimde sol gozumuzde capaklanma sulanma oldu. Tobrased damla kullandım 5 gun. Gecti
Gecmis olsun

Geçmiş olsun tatlim tedavisi var mi peki?

Kuzum doktora götür neyi olduğunu anlamadiysan oyle aglamalarina dayanamaz insan.. kiyamam yarencige.

Okudukça üzüldüm canim.. cok mu bağımlisin bebeğine. Yani kucuk bebekler elbette , ama bebeğin üzerine kurulmamali düzen. Oyle yaparsak evlilikler tükenir. Mesela ayri yatmayin kesinlikle. Aksam bebek uyuyunca önce bi dus al sonra temiz kıyafetler giyin eğlenceli vakit geçirin eşinle. Yarım saat bile olsa. sen artı kilo bile almış olsan hala guzelsin ve hala eşin sana aşık. Mühim olan böyle hissetmen ve hizlice kilolariduzenli beslenmeyle vermen.
Benim kılolar gitti sana konuşmasi kolay diyebilirsin ama tecrube ettiğim bu olduğu için diyorum.

Götür bence canim. İlaç verir doktor. Belki de bundan ağlıyordur yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…