2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tutamadim kendimi agliyorum su anda of insallahhhh cok sagoolll

Tatlım hiiç telaşlanma. Benim de tsh 5 çıkmıştı, hem de 3. Ayda farkettik. Allaha çok şükür kızım gayet sağlıklı. İlaç kullandım hamilelik boyunca tabi.
Peki kac mg ictiniz bana 25le basladi sanki az gibi geldi hemen dussun istiyorum of

Ama yanimda yatirmiyorum da besigi kafes gibi yapisigimda yatağımin dibinde. Sabah gülüyor bana bakip oyle uyandiriyor beni:)) yanimda hep esim vardi o olacak bundan sonrada. Bence kizlar gece esinizle yatmak en sogrusu. Zaten eski kari koca iliskimiz kalmiyor. Bari en azindan yanyana yatalim. Yani ben öyle düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar,benikde 13 haziran dogumlu bir pamugum var.Yanliz beni uzuyor su aralar.Soyle ki,son bir aydir kakasi asori duzensiz.Bir haftayi buldu iki kere ve onda da ben yaptirdim.Bekliyim diyorum ama dayanamayip mudaheke ediyorum.Bir sikintisi yok,halinden memnun.Sadece anne sutu almasina ragmen neden boyle oldu anlamiyorum.2 aya kadar gayet duzenli gunde 3 4 defaya kadar yapiyordu.Doktrlara gore kilo aliminda sorun yoksa problem yok malum.Ama ben dert ediyorum.Bende troid var,bebekkerde de troid kabizlkik yapabikiyor diye tahlillerini yaptirdik cok sukur temiz cikti.Doktor gunde uc kere bir cay kasigi z.yaagi ver dedi.Onuda yapmistim zaten ve yApiyorum da ama faydasiz.Su verneye basladim,yok.Daha mne yapabikirim ve neden boyle olur.Aranizda boyle olanlar varsa,onerileri olan varsa bekliyorum ( Bu arada bende "isinaslisi" adiyla instagrandayim.Ayni cag bebis anneleri olarak birbirimize faydamiz olur belki ordan da.Onerilerinizi bekliyorum...

Merhaba,oncelikle hayirli olsun hamileliginz.Allah saglikla kavustursun.Bu konuya en iyi cevap verebikeceklerden biriyim herlde ben :) Oncelikle aklinizi kaciracak bir durum kesinlikle yok.Doktorunuz demek istedigi,tsh yuksekkigi farkedlip tedavi edilmedigi durumlarda gecerlli.Ki boyle bir hamilelik zaten cogunlukla dusukle sonuclaniyor.Tsh 5 yuksek bir deger degil.Yukselmeye baslayacagini gosterir daha cok.Yani siz ilaci kullanarak tam zamaninda mudahek etmjs olacaksiniz.Muhtemeken o ilaci das hamilelik boyunca kullanirsiniz,bu ikac bebege zararli degil aksine ilk uc ay troid hormununu sizden alacagi icin gerekli birsey.Hamilelik boyunca doktorunuzu dinleyip duzenli tahlillerinizi yaptirdiginiz surece birsey olmaz Allahin izniyle.Ben hasimati troidi hastasiyim.2011 yilinda bir hamilelk yasadim meger o zaman tshim yuksekmeye baslamis,dr onemsese ve ikac kullansam belki 21 haftakik gec bir dusuk olmazdi.Hamilelik sonrasi farketik troid bozuklugu oldugunu.Sonrasi bu forumlarda bol bol dolasmakla gecti :) Yapmak gerken tek sey ilaci kuklanip tahlilleri yaptrimak.benim bebisim cok sukur kollarimda.Darisida size insallah...

Amin insallah sizde gule gule buyutun evladinizi darisi bizlerin basina insallah cevabiniz icin cok tesekkur ederim yuregime iyice su serptiniz okudukce boyle icim soguyo iyi hissediyorum cok sukur cok sagolun

Kizlar mamipower kullanan ce faydasini goren var mi?

benim bebekte bir haftaa on günde bir yapıyordu şimdilerde 5-6 günde bir. dr on güne kdr normal dedi. kabız değil normalse kakası müdahale etme dedi. hatta forumda biri veya birinin arkadaşı makatı zedelemişti. bende ilk kabız mı diye zeytinyağı sürmüştüm normal gelince daha dokunmadım. müdahalen anca bir gün fln erkene çeker.

Kizlar mamipower kullanan ce faydasini goren var mi?
biz 5. gün sünnet için gidince baktık doğumdan sonra gitti çocukta 400 gr yani normal esasında doğum kgsunun yüzde on u. 3 gün sbh akşam içmem için verdi.
tadı gzldi. fiyatı çok kg yapmıyormuşta. paraya kıysam hergün alırım. ama nette emzirme haftası diye gözüken kampanya ztn hep olan bir kampanya. alırsam toplu alayım o arada rejim yapıp sütte sağıp dolaba koyayım diyorum. kararsızım tabi :)

C
Cnm ise yaradi mi peki. Ya sutum bikac gundur cok az deli olcam cocuk emerken cildiriyor. Bi baktimki sut bitmis( napsam nasil arttirsam ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…