• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oglum bu gun tam 16 haftalik oldu :KK68:cok sukur Allaha
Dr da ayin 10da 4. ayda degil bi 15 gun sonra da arttirdi 25 ekime randevu yazdi hem karmanin 2. dozu olucakmis hem de rutin kontrolu o zaman yapariz dedi pehh 4. ay kilosunu nasil bilcem peki kotu kadin:KK11:

Merhabalar :KK54: ahh yogunluktan tamamen unutmusum forumu. Cocuk olunca bircok seye vakit olmuyormus :KK43: oğlum 4. ayini tamamladı. Gelisimi masallah cok güzel. Dün karma asimizi ve rota virüsü asisinin birinci dozunu yaptirdik. Ates olmaz dediler ama aksam atesi 39a kadar cikti:KK61: hemen annemin yanına gittim tabi. Yoksa aglamaktan hicbisey yapamazdim :KK61:cok şükür sabahtan beri atesi olmadı. Bu asilari yaptirip atesi yukselen oldu mu? Ayrica asidan sonra aylik kontrole gittik doktorumuz bi sıkıntı görmedi. Ahh cok zormus daha bu kadar küçük durumdan dünden beri canim sıkkın, yüreğim agzimda, gozyasim gözümün ucunda:KK61:

Eklentiler

• IMG-20150915-WA0003.webp
    IMG-20150915-WA0003.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 143
Bebeim in hastaligiyla asi bi arada olunda 2gun beni emmemisti. İnşallah kolay gecer bakalım. Ateş ölçer ne marka aldin cnm
Babymall diye bi siteden mimmoma gibi bi marka simdi bakamiyorum markasina .cok memnunum hem kulak hem alindan.bebek icin ilk alinmasi gereken bi ihtiyac bence.60 liraydi.

Canim 4 . Ay aşısı ateş yaptımı merak ettim bizimde 1 hafta falan var. Psikolojik olarak hazırlıklı olalım.
Yok canim rahat ol cok şukur 37 i gecmedi hic.ama bugun cok huysuzdu beni yordu biraz.uyumadi gunboyu mizladi durdu.o kdr olcak acisi vardi galiba.hic istememe rağmen yarim kasik agri kesici surup verdim ogleden sonra.biraz dinlensin istedim.yine uyumadi ama normale dondü.gulucukler sacmaya basladi.stres yapma rahat atlatirsin insallah.

Benim oglum da oyle normal yani ben emzik veriyorum elini agzina sokmasini sevmiyorum salya oluyor agzi burnu eli
Ben de ayni durumdayim.emzigini veroyorum elini almasin diye ama dunden beri emzigini eliyle cikarip emzik ağzinin yarisinda diger eli de ağzin bos kalan kusminda.:KK48: o kucucuk agzina hem emzigi hem de elini sokmayi basariyor.

Ya kizlar bir daha bugunler gelmeyecek bir daha bu aylarda olmayacaklar o yuzden ben en az 6 ay kuzumla yatmak istiyorum
. belki bi daha istesemde benle yatmayacak zaten... Hatta zaman hic gecmese ayrilacamiz gunler gelmese diyorum .. O minik nefesi yanagimda hissetmek dunyaya bedel.. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Benki hic bebek dusunmezken resmen asik oldum.. Bide kolik yuzunden iki bucuk ay bebegimi sevemedim yani sevemedim derken kendini sevdirmedi gulucukleri yoktu. Mutlu degildi .. Buyudukce daha cok baglaniyorum sanki....

Ben de ayni durumdayim.emzigini veroyorum elini almasin diye ama dunden beri emzigini eliyle cikarip emzik ağzinin yarisinda diger eli de ağzin bos kalan kusminda.:KK48: o kucucuk agzina hem emzigi hem de elini sokmayi basariyor.
Aynen benimki de emziği eliyle çikariyor elini sokuyor aç mi bu çocuk nie böyle yapiyor

Kizlar kizimin eli sürekli ağzinda emdikten hemen sonra da yapiyor bunu her şeyi ağzina götürüyor
Bebeklerimiz etraflarini taniyo kizlar.. Bizimki de oyle.. Cingiragini agzina sokuyo emzigini eliyle cikarip agzinin bosta kalan yarisina elini sokuyo ellerimizi tutup agzina sokmaya calisiyo.. Yani herseyi agizlarina goturme istekleri ogrenmeye calismak istemelerindenmis. Bi de disleri kasinmaya baslamis olabilirmis ekstra salya akitmalari da ondanmis..

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:(

Ya kizlar bir daha bugunler gelmeyecek bir daha bu aylarda olmayacaklar o yuzden ben en az 6 ay kuzumla yatmak istiyorum
. belki bi daha istesemde benle yatmayacak zaten... Hatta zaman hic gecmese ayrilacamiz gunler gelmese diyorum .. O minik nefesi yanagimda hissetmek dunyaya bedel.. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Benki hic bebek dusunmezken resmen asik oldum.. Bide kolik yuzunden iki bucuk ay bebegimi sevemedim yani sevemedim derken kendini sevdirmedi gulucukleri yoktu. Mutlu degildi .. Buyudukce daha cok baglaniyorum sanki....
ısır onu :*
pedegog adem güneş 2 sene koyniş koyniş diyo

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:(
Tatlım hiiç telaşlanma. Benim de tsh 5 çıkmıştı, hem de 3. Ayda farkettik. Allaha çok şükür kızım gayet sağlıklı. İlaç kullandım hamilelik boyunca tabi.

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:KK43:
Cok yakin Arkadasimin 3.ayda troidleri 0 oldu hic calismiyodu. Bebegin karninda olur dediler yasarsa da zeka geriligi olur dediler ilac kullandi Allah a teslim oldu hep inandi saglikli olacagina 6. ayinda butun vucudu sisti. Karaciger enzimleri artti. Ya bebek ya sen öluceksiniz dedi doktoru. Ama o bebegi icin sabretti 7. Ayda artik yuruyemiyordu acil doguma aldilar . bebegi su an 1 yasinda firlama akil kupu oglan cocugu ...

Yani sadece Allah a inan teslim ol. Ondan gelene razi ol ama hep iyisini iste cunku Allah en guzelini vermeye kadirdir...

Back
X