• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ya. bizimki serin diye sbh kalkmadı bile. kalktım tulumunun üstüne örtü gb olan uyku tulumunu giydirdim. başından şapka çıkıyordu polar kışlık kulak kısmı uzun bere vardı onu giydirdim. hava değişikliğinden dolayı sizinki üşüyor veya terliyor olabilir mi?
beni çok yorduğunda uyutacağım stresinden uzaklaşıp oynuyorum uyursada kucağımdan bırakmıyorum. huysuzken bırakınca uyanıyor.
26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemi :(

26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemi :KK43:
bizim ev havayla beraber soğudu hemen. 26 ise kalın bile giydirmiş olabilirsin :)

Gunaydin hanimlaaar, benim oglumun gozu mikrop olmus tobrased yazdi doktor teyzesi bakalim insallah iyi gelir.
Ben de nasil giydirecegimi sasiriyorum valla bi anda sogudu havalar. Kalin bi kat mi yoksa ince iki kat mi giydirsek bilemedim ki..

26 dereceydi oda, oyüzden sadece kalın pijamayla yatırdım, üstüne de ince battaniye. Kucağıma aldığımda da soğuk deildi ama bilmem ki, şapka eldiven felan takmıyorum hiç üşüdü de mi gaz oldu acaba? Dün annemlerden geldik, 10 gündür ordaydık. Acaba hava veya ortam değişikliğinden mi oldu ki, burnu tıkanıp duruyo.. Ay inş hasta etmemişimdir bebemi :KK43:
Ah canim gecmis olsun insallah hasta olmamistir bizimkinin de uyandiginda burnu tikali oluyo aciyorum rahatliyo. Alistik tabi yazin rahattik bakalim kis ile imtihanimiz nasil olacak rabbim yardimcimiz olsun..

Gunaydin hanimlaaar, benim oglumun gozu mikrop olmus tobrased yazdi doktor teyzesi bakalim insallah iyi gelir.
Ben de nasil giydirecegimi sasiriyorum valla bi anda sogudu havalar. Kalin bi kat mi yoksa ince iki kat mi giydirsek bilemedim ki..
gece atlet üzerine tulum giydirdim ayaklı bi kat içine çorap. gündüze doğru serinledi uyku tulumu ve polar bere taktım :D
şimdi atlet üstü uzun kollu zıbın çorap ve patikli alt.

Eklentiler

• IMG_20150930_112604.webp
    IMG_20150930_112604.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 86
gece atlet üzerine tulum giydirdim ayaklı bi kat içine çorap. gündüze doğru serinledi uyku tulumu ve polar bere taktım :KK70:
şimdi atlet üstü uzun kollu zıbın çorap ve patikli alt.
En iyisini yapıyorsun arkadaşım ben kollamayı beceremedim sanırım gece düzenimiz bozuldu gur gur karnının sesini duyuyorum çocuğun. Bugün çıkabilirsem uyku tulumu birde kışlık nevresim TK alayım Çarşaf buz gibi oluyor

Ah canim gecmis olsun insallah hasta olmamistir bizimkinin de uyandiginda burnu tikali oluyo aciyorum rahatliyo. Alistik tabi yazin rahattik bakalim kis ile imtihanimiz nasil olacak rabbim yardimcimiz olsun..
Bende bizimkinin burnuna bakıyorum sorun ordamı kaynaklanıyor diye ama bişey yok gibi tıkalı olsa anlardım sanırım

valla bnm yatak yanı bitişik beşiğim var ama gece ona bile koy al uğraşmıyorum bu ara çünkü bebiş yan dönüp sarılıp yatıyor çok hoşuma gidiyor. bugün de az önce baktımtek yatarken elleri üşümüş. başlık ve eldiven giydireceğiz sanırım.ona göre ellikte görmedim çorap fln geçiririm artık
Biz ilk 25 gün aynı odada yatırdık bebişi sonrasında hep kendi Odasında beşiğinde yattı alıştık böyle

Havalar sogudu artik kizlar ki buralar cok soguk olur
Kaloriferleri daha acmadiklarindan kendimz evde soguk olunca aciyorum
Ogluma atlet ustune de patikli pijamasini giydirip ustune penye ortuyorum ve cok sukur bizim gaz sadece 1 ay surdu cunki dogdugundan beri hep karnini ince penye de olsa ortdum soguktan gaz olabiliyor
Cok kalin da giydirmiyorum terliyor oglumun basini yastiga koydugu yer islak oluyor ve boynunda egzamaya benzer kizariklik gordum insallah degildir dr a goturucem(

bizim ev havayla beraber soğudu hemen. 26 ise kalın bile giydirmiş olabilirsin :)
bizim ev de serin geldi bana ama ölçtüm soğuk deilmiş.. Amaaan ne yapacağımı şaşırdım ya, kndimi çok acemi hissediyorum. Özellikle annemin yanından geldiğimde :(

aynen canım, inş kolayca büyütebiliriz beelerimizi.. Bizim ev çok sıcak olmuyo kışın, merkezi yanıyo isteyen kısıyo. Saolsunlar bizim alt ve üst komşumuz sonuna kadar kıstıkları için biz ne kadar yakarsak yakalım ısıtamıyoruz. Bakalım bu sene bebeyle napcaz bu evde :(

Ogluma atlet ustune de patikli pijamasini giydirip ustune penye ortuyorum ve cok sukur bizim gaz sadece 1 ay surdu cunki dogdugundan beri hep karnini ince penye de olsa ortdum soguktan gaz olabiliyor
Cok kalin da giydirmiyorum terliyor oglumun basini yastiga koydugu yer islak oluyor ve boynunda egzamaya benzer kizariklik gordum insallah degildir dr a goturucem(
Bnm kızımın başı da terliyor hep. Ayın 2sinde konttolumuz var bakalım ne dicek doktor

Kizlar bizim doktor bezine kadar cikarttirip oyle tartiyor yoksa sonuc dogru olmaz ki :KK64: nazperver nazperver kelebekcik34 kelebekcik34
Canim benim özel doktorda soyup ciplak bakiyor ama aylik aile hekimide cagiriyor burda onlar ustu kalinsa soymuyor inceyse soyup bakiyorben
Kızlaaar 2 saattir uyanığız ailecek :KK43:
Paşam sürekli inledi, gaz sancısı var gibi. 3 gün önce sab simplexi bıraktık, sadece bio gaia kullanıyoduk ondan oldu galiba :KK43: damlalarını verdim, azcık da kimyonlu rezene çayı içirdim gazını çıkardım. Şimdi daha iyi gibi ama uyumuyoooo :KK43:. Bayiliciiîmmm
Benimkide oyle yapti saat basi uyanip inledi sonra 5 te bi uyandi 9 da zor yatti nolcak yawrucaklarin hali :KK43:canim hav
Canim hava degisimindendir uyudugu yerde degisti yawrunun ondan yadirgamistir. Bizim idada 25.5 derece ince tulum giydirip ince battaniye ortup oyle uyuttum ama ben yorgan orttum ustume suan wicdanim sizliyo usudu mu acaba :KK43:can
Canim onluk takiyosan ondan da olabilir. Bu arada benim esimde 10 yil.moskowada kalmis oranin sogunu cok iyi biliyo. Gecen sene ekimde ozbekistandaydik ordan cin e gecmistik buzzdu buzz ben biyle soguk gormedim :( bebisine dikkat et .

Sadece iki bacak.kol yok bu ay.2 aşı yani.2. Ay da ateşlenmiş miydi bebeğin?simdiye kdr saat başı ölçtüm 36.5 i gecmedi insllh boyle gider.şimdiye kadar oğlum için aldığım en faydalı şey alın ve kulaktan ateş ölçer.cok işe yariyi.oglum uyurken hep ölçuyorum uyandirmadan.kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere.kilo alımı düşmüş.her ay bir kilo aliyodu 3.640 doğdu simdi 8 olmus.son ay 600 gr almiş sadece.insallah bu geceyi iyi atlatiriz .insallah sen de 4. Ay aşinizi rahat atlatirsin.bebeklerimiz sağlikli olsuuun .ben cok pimpirikliyim ödüm kopuyo bebeğim ateşlencek diye aşi yapildigi zamanlar uyuyamiyorum.
Canim 4 . Ay aşısı ateş yaptımı merak ettim bizimde 1 hafta falan var. Psikolojik olarak hazırlıklı olalım.

Canim benim özel doktorda soyup ciplak bakiyor ama aylik aile hekimide cagiriyor burda onlar ustu kalinsa soymuyor inceyse soyup bakiyorben

Benimkide oyle yapti saat basi uyanip inledi sonra 5 te bi uyandi 9 da zor yatti nolcak yawrucaklarin hali :KK43:canim hav

Canim hava degisimindendir uyudugu yerde degisti yawrunun ondan yadirgamistir. Bizim idada 25.5 derece ince tulum giydirip ince battaniye ortup oyle uyuttum ama ben yorgan orttum ustume suan wicdanim sizliyo usudu mu acaba :KK43:can

Canim onluk takiyosan ondan da olabilir. Bu arada benim esimde 10 yil.moskowada kalmis oranin sogunu cok iyi biliyo. Gecen sene ekimde ozbekistandaydik ordan cin e gecmistik buzzdu buzz ben biyle soguk gormedim :KK43: bebisine dikkat et .
Gittim doktora alerji dedi cok sukur egzama degildi diet yapicam yine
Aynen canim buzzz oluyor burasi gecen yil o kadar da soguk olmadi bu yil da inşallah oyle olur

Back
X