• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok kötüyüm arkadaşlar psikolojim bozuldu kızım beslenmeyi kesinlikle reddediyo eliyle ittiriyo biberonu uykuda veriyorum biraz içiyo uykusundan uyanıyo.. çok bunaldım artık o ağlıyo ben ağlıyorum elim kolum bağlı.. aç aç duruyo çocuk offf başıma ağrılar girdi
Canim benim anne yüreği dayanmıyor işte. GeçicEk inşaallah doktora danışınız mi nedendir diye. Kendi sütünüzu veriyorsaniz sütünüxun bi tadına bakmanız öneririm bazen anne sütünün tadı acı olabiliyormus bebek emmezmis. Mama ise farklı bir mamayi deneyin isterseniz. Umarım tez zamanda geçer. Pek narin ondan belkide.

Elbette özlüyorum ama anneme bıraktığım için içim çok rahat. Ev is yerine yakın arabayla 5 6 dakka yürüyerek 20 dakka. Hemencecik kızımın yanındayım. Ilk gün daha zordu sonraki ğin biraz daha iyiydi öyle öyle alisacagim artik.
Ayy bizim gibi bebeklerini birakipise gitmek zorunda olan annelere Rabbim sabir versin.. Ben de anneme birakicam o yuzden icim cok rahat olcak..

Benimki de bu ara uyumaz oldu ateşi yok ama kafası çok sıcak ve salyesi çoğaldı bu ara başındaki sıcaklık hoşuma gitmiyor.
Bu sicaklikla ilgili bisey sordun mu doktora? Acaba discikarmanin belirtisi mi.. Cunku kafasinin sicak olmasinin yaninda asiri salya ve isirmaya calisma da var benimkinde hirsla hemde buldugunu agzina goturuyo hirsla ceneme elime falan da yapisiyo... Basi sicak olunca ben hemen endiselenip atesini olcuyorm ama vucut sicakligi normal cikiyo kulaktan olcuyorum o da normaal cikiyo. Bi sıkıntı olmaz insallah..

İyi aksmlar kızlar öncelikle Allahim esirgesin hepimizin çocuklarını .. Benim oğlusum da bugün hiç aglamadigi kadar ağladı çok korktm karnı agriyo du muhtemelen ama ilk defa bu kadar çok ağladı ne yapacagmi bilemedm 2 gündür kakasini yapamiyo ondan suphelendm cevremde herkes soğan suyu ver rahatlar dedi böyle bise duydunz mu bi iki damla çocuğa bi zararı olurmu lütfen cvp oglusum durmuyor teyzeleri :(:KK61:

İyi aksmlar kızlar öncelikle Allahim esirgesin hepimizin çocuklarını .. Benim oğlusum da bugün hiç aglamadigi kadar ağladı çok korktm karnı agriyo du muhtemelen ama ilk defa bu kadar çok ağladı ne yapacagmi bilemedm 2 gündür kakasini yapamiyo ondan suphelendm cevremde herkes soğan suyu ver rahatlar dedi böyle bise duydunz mu bi iki damla çocuğa bi zararı olurmu lütfen cvp oglusum durmuyor teyzeleri :(:KK61:
Verme anne sütü dışında bir şey bence poposuna zeytinyaği sür hemen yapar aci elma yaği var aktarda satiliyo o da kaka yaptirio kasiklarina ve ayaklarinin sltina birer damla sür

çok kötüyüm arkadaşlar psikolojim bozuldu kızım beslenmeyi kesinlikle reddediyo eliyle ittiriyo biberonu uykuda veriyorum biraz içiyo uykusundan uyanıyo.. çok bunaldım artık o ağlıyo ben ağlıyorum elim kolum bağlı.. aç aç duruyo çocuk offf başıma ağrılar girdi
Emmiyorsa muhakkak bir sıkıntısı vardir doktora götürmelisin bence bir an önce

Canim ben doktoruma sormustum gecen ay muayeneye gittigimde. Mekik cekmek istiyorum dedim basla 5 taneyle sonra arttirirsin dedi. Squati bende yapmak istiyorum. Baslasam iyi olacak. Kesinlikle işe yuruyerek git gel giderken yawas git gelirken tempolu yuru ewe geldiginde hemen dus alip sarimirsin yawruna. :KK68:

Ay inanirmisin ben mekigi denedim kalkamadim eşim kaldirdi:KK70::KK70::KK70: Allah tan yalnizken yapmamisim:KK70: bel agrim cok ya. Bugun hafif dikisimde agridi. Soguklar basladi ondan mi acaba:KK64:

Ewet soguklarda cok sizliyor. Dikkat etmek lazim. Ama mekike nasil ne zaman baslamali bilmiyorum

Ben birde dans ediyorum bebis uyuyunca akşam kulaklığı taktım hem oynadım hem egzersiz yaptim☺mekik çekebilirim ama dikişler zarar verir diye korkuyorum.

Aslinda 3 aydan sonra baslayan var arastirdigim kadari ile ama cogusu 6 ay diyor

P passam iste olmak nasil? Ben de ekimde basliycam da.. Yarani desmek gibi olmazsa sormak istiyorum.. Cok ozluyo musun :KK43:

Ya buyudukce dahada baglaniyo sanki insan :(
Kizlar sizin bebişlerin gündüz uykulari nasil benimki uyumuyor toplasan iki saat anca sabah 8 de kalkio akşam 9 da yatiyo
Napacaz bilmiyorum benimkide 5 er 10 ar dk uyuyo kucagimda . uyumayan cocuk mutluda olmuyo surekli mizmiz cunku uykusu var..
Benimki de bu ara uyumaz oldu ateşi yok ama kafası çok sıcak ve salyesi çoğaldı bu ara başındaki sıcaklık hoşuma gitmiyor.

Ayy bizim gibi bebeklerini birakipise gitmek zorunda olan annelere Rabbim sabir versin.. Ben de anneme birakicam o yuzden icim cok rahat olcak..

Bu sicaklikla ilgili bisey sordun mu doktora? Acaba discikarmanin belirtisi mi.. Cunku kafasinin sicak olmasinin yaninda asiri salya ve isirmaya calisma da var benimkinde hirsla hemde buldugunu agzina goturuyo hirsla ceneme elime falan da yapisiyo... Basi sicak olunca ben hemen endiselenip atesini olcuyorm ama vucut sicakligi normal cikiyo kulaktan olcuyorum o da normaal cikiyo. Bi sıkıntı olmaz insallah..

Ben sordum bebegin basi sicak olur diyor dr. Normalmis yani ama ben arada nemli bezle serinletiyorum. Ne demisler ayagini sicak tut basini serin..:)

İyi aksmlar kızlar öncelikle Allahim esirgesin hepimizin çocuklarını .. Benim oğlusum da bugün hiç aglamadigi kadar ağladı çok korktm karnı agriyo du muhtemelen ama ilk defa bu kadar çok ağladı ne yapacagmi bilemedm 2 gündür kakasini yapamiyo ondan suphelendm cevremde herkes soğan suyu ver rahatlar dedi böyle bise duydunz mu bi iki damla çocuğa bi zararı olurmu lütfen cvp oglusum durmuyor teyzeleri :KK43::KK61:

Ben verdim cnm denemedigim sey kalmadi o kriz ani oyle bir anki yapmam dedigini yaptirir insana.. Ise yaramadi ama ...

Kizlar yaaa cnm sıkıldı... Ben kv. Pek Sevmiyorum. Yani bi turlu frekanslarimiz tutmadi... Gerci ogluylada tutmadi ya neyse... Kv. Kendisini Sevmedimi bilir ister istemez suratim asiktir onun yaninda ama simdiye kadar hic saygisizlik yapmadim kotu konusmadim kotu davranmadim ama yapmacikta davranmadim seviyomus gibi yapmadim bayramlarda aramak yerine sms yaziyorum konusmak istemiyorum.. Bugun esimle tartistik... Bana 'Bakalim oglun seni sevecek mi gelinin sana iyi davranacakmi. Dedi cok uzuldum. Hani herkes ektini bicer ama ben kotu birsey yapmiyorumki zorla sevemem ya???

İyi aksmlar kızlar öncelikle Allahim esirgesin hepimizin çocuklarını .. Benim oğlusum da bugün hiç aglamadigi kadar ağladı çok korktm karnı agriyo du muhtemelen ama ilk defa bu kadar çok ağladı ne yapacagmi bilemedm 2 gündür kakasini yapamiyo ondan suphelendm cevremde herkes soğan suyu ver rahatlar dedi böyle bise duydunz mu bi iki damla çocuğa bi zararı olurmu lütfen cvp oglusum durmuyor teyzeleri :KK43::KK61:
Canim bence doktora sormadan verme daha cok kucuk bebeklerimiz. Seninkinin dogum tarihi ne.

Kizlar yaaa cnm sıkıldı... Ben kv. Pek Sevmiyorum. Yani bi turlu frekanslarimiz tutmadi... Gerci ogluylada tutmadi ya neyse... Kv. Kendisini Sevmedimi bilir ister istemez suratim asiktir onun yaninda ama simdiye kadar hic saygisizlik yapmadim kotu konusmadim kotu davranmadim ama yapmacikta davranmadim seviyomus gibi yapmadim bayramlarda aramak yerine sms yaziyorum konusmak istemiyorum.. Bugun esimle tartistik... Bana 'Bakalim oglun seni sevecek mi gelinin sana iyi davranacakmi. Dedi cok uzuldum. Hani herkes ektini bicer ama ben kotu birsey yapmiyorumki zorla sevemem ya???
kayınvalidenin yaklaşımı yanlışsa onun bana dabrandığı gibi çocuğuma gelinime davranmam inş. diye düşün. sonuçta karşılıklı. tabi bir de yıldız uyuşmazlığı diye birşey de var. zorlamamak lazım. zorla samimiyet olmaz. bu sebepten evini uzağa taşıyan aile çok.

kayınvalidenin yaklaşımı yanlışsa onun bana dabrandığı gibi çocuğuma gelinime davranmam inş. diye düşün. sonuçta karşılıklı. tabi bir de yıldız uyuşmazlığı diye birşey de var. zorlamamak lazım. zorla samimiyet olmaz. bu sebepten evini uzağa taşıyan aile çok.

Bizimki biraz kultur catismasi. Beni kendileri gibi yapma cabasi. Baska gelinlerle kiyaslama sevdasi... 23 yasinda evlendim bir sogudum pir sogudum 30 oldum isinamiyorum:))

Canim oyle tabiki ama eşinin hatrina adim at. Zorla sewemezsin de bayramda ara oda uzulmesin. Zaten uzaksiniz adam hasret size bide onu kafasina takmasin. Kv de torunu oldu artik kendine daha cok dikkat eder bence. Ama yinede sen bilirsin yasayan bilir. Uzaktan anca soyluyoruz ama bilmiyoruz noldugunu. Rabb im kimsenin agzinin tadini bozmasin heleki kv yuzunden

Canim oyle tabiki ama eşinin hatrina adim at. Zorla sewemezsin de bayramda ara oda uzulmesin. Zaten uzaksiniz adam hasret size bide onu kafasina takmasin. Kv de torunu oldu artik kendine daha cok dikkat eder bence. Ama yinede sen bilirsin yasayan bilir. Uzaktan anca soyluyoruz ama bilmiyoruz noldugunu. Rabb im kimsenin agzinin tadini bozmasin heleki kv yuzunden

Amin cnm ama O tat coktan bozuldu bizde iste... Tabiki torununu gorsun sevsin isterim hatta esimede hep derim anneni ara sor ihtiyaclarini gider maddi manevi diye... Ama ben yapamiyom ne bilim onceden hadi yasim kucuk ilerde alisirim severim diyodum bu huylari yuzunden tamamen sogudum.
Neyse yani kafanizi agritmak gibi olmasin kafam bozuldu da iste anlativerdim bebislerimizden konusalim biz:) ..

Çok nadirdir kayınvalidesini seven.eşler için idare ederiz.Ben hep şunu düşünürüm eşler kendi ailemize.karşı iyi mi?iyi diyelim empati kuralım.bize göre.ne.kadar kötü kayınvalide olsa bile eşlerimizin annesi değer vermek lazım.bizde yaşlanacağız.üç günlül dünya ne ekersek onu biçeriz hadi biçmedik allah için diyelim buna.:KK60:

Kızlar benim bebeğim 20 haziran doğumlu. Bugün kontrole gittik 5940 gr şuanda. Doğm kilosu 3680 di. Normalde ayda 800-1000 gr arası alıyodu bu ay 440 gr almış. Çok az değil mi? Emiyo da sürekli ama neden böyle oldu bilemedim :( mama takviyesine başlıcam. Hem emzirip hem mama veren anneler günde kaç ml veriyosunuz mamayı ? Günde kaç kere vermeliyim?

Canim benimki aynı durumda kulaktan ateş normal ama başı sıcak doktor için devlet hastanesine gidiyorum buranin en iyi çocuk doktoru devlette çünkü ancak adam 5 dakka ayırıyor kafasının sıcaklığını sormayı aceleye unutmuşum bir sürü sorum oluyor zaman yetmiyor çok kalabalık çünkü.

Canim benim ablam soğan suyu kullandı ama içirdi mi nasıl yaptı bilmiyorum yazını yeni gördüm canım sabah olsun ben ablamı arar bilgi alır sana yazarım.

Kızlar benim bebeğim 20 haziran doğumlu. Bugün kontrole gittik 5940 gr şuanda. Doğm kilosu 3680 di. Normalde ayda 800-1000 gr arası alıyodu bu ay 440 gr almış. Çok az değil mi? Emiyo da sürekli ama neden böyle oldu bilemedim :KK43: mama takviyesine başlıcam. Hem emzirip hem mama veren anneler günde kaç ml veriyosunuz mamayı ? Günde kaç kere vermeliyim?
normalse boyuna göre boşuna mamaya başlama mamaya başlayınca sütün azalır. benimki 4035 doğmasına rağmen 3 aylık 6800-65 cm. boya göre de zayıf yani. kg lu olunca ileride şişko mu olsun. sonuçta sade anne sütü olsa dicem anne sütü kilosundan bişi olmaz ama ark mama kullandı bir ay dr obez mi yapacaksın diye kızdı mamayı bıraktırdı.

Back
X