• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin :)
İstanbuldayim ben de pek disari cikmiyoruz ama evdeyken bile elleri bacaklari soguk oluyo diye ben de uzun kollu zibin ve pijama alti giydiriyorum artik sicaklarsa altini cikariyorum bacaklarinin ustune ince battaniye atiyorum rahatliyo biraz sonra geri giydiriyorum

Sen nasılsın?
Cnm benim elhamdülillah iyiyiz oğluşumla :)
Aylardır girmedim siteye bi bakınayım dedim mesajını gördüm...
İnş arkadaşlar da iyilerdir hiçbirşeyden haberim yok önemli bişey var mı?
Çok sevindim senden haber aldığıma, eskiden yazan arkadaşlardan ara yazıp durumunu bildirseler çok iyi olacak.
Ufak tefek sorun yaşayanlar var sanırsam, bende arada alel acele okuyorum. Hemen herkes aynı sıkıntı, sorun ve endişeleri yaşıyor. Bende misafir yoğunluğu yeni başladı. Ara ara yaz canım, Taha paşanın gelişimi nasıl?

Ay inanirmisin ben mekigi denedim kalkamadim eşim kaldirdi:KK70::KK70::KK70: Allah tan yalnizken yapmamisim:KK70: bel agrim cok ya. Bugun hafif dikisimde agridi. Soguklar basladi ondan mi acaba:KK64:
Bende kaç aydır mekik ile şınav hareketini karıştırıyormuşum. 100-300 tane çeken nasıl çekiyor acaba? Birde kollar kas yapar göbekle ne alaka deyip düşünüyordum.:KK57:
Kızlar squat popoyu büyütmez mi ya? Bir iki sene önce düzenli yapınca 3-4cm popo büyütmüştüm. Basen ve göbek incelten hareketler yapmalı. Geçen gelen misafir teyzeler (eşimin teyzeleri) kadına benzediğimi(!) güzelleştiğimi söylediler. Çöp gibi hatunları beğenmiyorlarmış. Kadın dediğin balık etli olmalıymış! Göbek olmasa a.oktarın kedicikleriyle yarışacam falla:KK53:

Gunaydin :)
İstanbuldayim ben de pek disari cikmiyoruz ama evdeyken bile elleri bacaklari soguk oluyo diye ben de uzun kollu zibin ve pijama alti giydiriyorum artik sicaklarsa altini cikariyorum bacaklarinin ustune ince battaniye atiyorum rahatliyo biraz sonra geri giydiriyorum
Hangi semttesin canim. Bende ince tulum giydirdim tuzu elleri buz gibi oldu uyurken. Ewler bayagi soguyo
Bende kaç aydır mekik ile şınav hareketini karıştırıyormuşum. 100-300 tane çeken nasıl çekiyor acaba? Birde kollar kas yapar göbekle ne alaka deyip düşünüyordum.:KK57:
Kızlar squat popoyu büyütmez mi ya? Bir iki sene önce düzenli yapınca 3-4cm popo büyütmüştüm. Basen ve göbek incelten hareketler yapmalı. Geçen gelen misafir teyzeler (eşimin teyzeleri) kadına benzediğimi(!) güzelleştiğimi söylediler. Çöp gibi hatunları beğenmiyorlarmış. Kadın dediğin balık etli olmalıymış! Göbek olmasa a.oktarın kedicikleriyle yarışacam falla:KK53:
Amaann benim toto zaten buyukk hic yapmiyim ozaman. Bende yapmamaya bahane ariyorum :D ewett biliriim bende ewlenirken 2 yil once 43 kiloydum boyumda 163 esimin ablasi beni gordugunde sasirmisti simdi fotolarimi gorunce cok begenmisler dugunde cok zayiftin simdi cok iyisin sakin zayiflama diyolar. Ama ben eski pantolonlarima girmek istiyorum:mad::mad:

Ben 50 tane mekik cok rahat cekiyodum. Simdi yere yapisip kalkamiyorum cok vahim bi durumdayim :D

Bu arada Prima Premium Care'in 4 numarasına geçince filenin olmadığını gördük biz de. Ve bu paketten sonra Premium Care'i almamaya karar verdim. Yine kalanın sıvı kısmını büyük ölçüde emiyor fakat eskisi gibi temiz değil epey batıyor çocuğun poposu.
Mavi pakete ve ya molfix'e geçmeyi düşünüyoruz. Açıkçası iki katı para vermek istemiyorum aynı özellikteki beze. Göstergesini bile kaldırmışlar. Hiç bir fark yok...

Hangi semttesin canim. Bende ince tulum giydirdim tuzu elleri buz gibi oldu uyurken. Ewler bayagi soguyo

Pendiktryim canim ben. Sen?

Bizim kız dönmeye çalışıyor haha kafayı kaldırıyor kolundan destek alıyor ama kalkamiyor sonra sirt ustu devriliyor :KK70:
Benim de oglum ayni poposunu saga sola attiriyo yanlara dönüyo da , tam tur ancak benim yardimimla dönüyo :)
bi de sesli kahkahalara basladilar mi? Boyle bebek videolarindaki gbi kikir kikir ? :KK70:

Benim de oglum ayni poposunu saga sola attiriyo yanlara dönüyo da , tam tur ancak benim yardimimla dönüyo :)
bi de sesli kahkahalara basladilar mi? Boyle bebek videolarindaki gbi kikir kikir ? :KK70:
Bende maltepedeyim canim. Ablam da kurtkoyde oturuyo :) buarada facedeki sayfada bayramdan sonra bulusma ayarlanilcakmis maltepe parkta sende gel istersen ben gidicem bi sorun olmazsa :)

Kıkırdamiyor da hıı diye gülüyor bizimki henüz :)))

Bende maltepedeyim canim. Ablam da kurtkoyde oturuyo :) buarada facedeki sayfada bayramdan sonra bulusma ayarlanilcakmis maltepe parkta sende gel istersen ben gidicem bi sorun olmazsa :)
Aiyy ne guzel olur. benim facebook hesabim yok da ondan goremiyorum bulusma haberlrini falan :/ instagram var mi ?

Canim ben doktoruma sormustum gecen ay muayeneye gittigimde. Mekik cekmek istiyorum dedim basla 5 taneyle sonra arttirirsin dedi. Squati bende yapmak istiyorum. Baslasam iyi olacak. Kesinlikle işe yuruyerek git gel giderken yawas git gelirken tempolu yuru ewe geldiginde hemen dus alip sarimirsin yawruna. :KK68:

Ay inanirmisin ben mekigi denedim kalkamadim eşim kaldirdi:KK70::KK70::KK70: Allah tan yalnizken yapmamisim:KK70: bel agrim cok ya. Bugun hafif dikisimde agridi. Soguklar basladi ondan mi acaba:KK64:
Evet ise yürüyerek gittim donustede yürüdüm. Baldirlarim ağrıyor. Belden aşağı tutmuyor ama umurumda değil. Devam edicem. Yoksa bu kilolardan kurtulqmiycam. Kilolu olmak çok zormuş.

P passam iste olmak nasil? Ben de ekimde basliycam da.. Yarani desmek gibi olmazsa sormak istiyorum.. Cok ozluyo musun :KK43:

Back
X