ejjok
P
Pembissanne
kizlar kendinizi strese sokmayin lutfen. Doktor baska bi problem var demediyse yani gaz veya pamukcuk gibi baska bi sebebi yoksa grevse, bu gecici bi durum.
Gazi varsa, alti pisse emmiyolar inatla acliktan bayilcak gibi de olsa almiyolar tecrubeyle sabit daha az once yasadim gazi cikti altini degistirdim aldi cok sukur, annenin kokusundaki degisiklikler de etkiliymis mesela hep bi parfumunuz vardiysa ve onu kestiyseniz almazmis gogsu, ya da farkli bi koku surduyseniz
Dedigim gibi etken baska durumlar yoksa sadece cocuklar donemsel meme grevindeyse atlatiliyo sabretmek lazim uyurken ya da uyumadan hemen once mayistiginda falan ya da ben mesela o emmedigi siralarda kucagimda yastigin ustune yatirip hafif hafif sallaniyorum yani sarki soyleyerek, ee ee diyerek pişpişleye pişpişleye once emzikle kandiriyodum mesela emzigi aliyo gogsumu almiyo cunku once emzigi veriyorum tam istahla cokcok yaparken emzigi cikarip gogsumu bi sekilde sokuyodum agzina.. artik bi yol bulursunuz insaallah. Rabbim yardimciniz olsun...