2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizimki de yarım yarım uyuyo gündüz hep toplasan iki saat etmez bile ben yanından kalktiğim an uyaniyo gece de 11.30-12.00 gibi falan uyuyor
Aynen canim yanindan kalkiyim uyanio ana kucağina yatirdim bakalim şimdi yanimda doyuyordur dimi doymadiklari için mi böyle acaba???

Kızlar oğlum sağ goğsumu emmiyor 2 gundur uyuduğunda veriyorum bazen. Zaten çok sutum yoktu o goğsumde arada sağıyorum dünden beri çok az sut çıkıyo. Bir haftadırda genel olarak grevdeyiz ya az emer ya hiç emmez sol goğsumu ne yapcam ben yahu

çok kötüyüm arkadaşlar psikolojim bozuldu kızım beslenmeyi kesinlikle reddediyo eliyle ittiriyo biberonu uykuda veriyorum biraz içiyo uykusundan uyanıyo.. çok bunaldım artık o ağlıyo ben ağlıyorum elim kolum bağlı.. aç aç duruyo çocuk offf başıma ağrılar girdi

Canım acaba gazmi var ondan mi rd ediyor. Bnmkide az varsa kendini geri çekiyor sonra sonra alıyor ama

Aynı durumdayız. Denemediğim kalmadı. Çözüm bulursan banada söyle lütfen

ejjok P Pembissanne kizlar kendinizi strese sokmayin lutfen. Doktor baska bi problem var demediyse yani gaz veya pamukcuk gibi baska bi sebebi yoksa grevse, bu gecici bi durum.
Gazi varsa, alti pisse emmiyolar inatla acliktan bayilcak gibi de olsa almiyolar tecrubeyle sabit daha az once yasadim gazi cikti altini degistirdim aldi cok sukur, annenin kokusundaki degisiklikler de etkiliymis mesela hep bi parfumunuz vardiysa ve onu kestiyseniz almazmis gogsu, ya da farkli bi koku surduyseniz
Dedigim gibi etken baska durumlar yoksa sadece cocuklar donemsel meme grevindeyse atlatiliyo sabretmek lazim uyurken ya da uyumadan hemen once mayistiginda falan ya da ben mesela o emmedigi siralarda kucagimda yastigin ustune yatirip hafif hafif sallaniyorum yani sarki soyleyerek, ee ee diyerek pişpişleye pişpişleye once emzikle kandiriyodum mesela emzigi aliyo gogsumu almiyo cunku once emzigi veriyorum tam istahla cokcok yaparken emzigi cikarip gogsumu bi sekilde sokuyodum agzina.. artik bi yol bulursunuz insaallah. Rabbim yardimciniz olsun...

P passam iste olmak nasil? Ben de ekimde basliycam da.. Yarani desmek gibi olmazsa sormak istiyorum.. Cok ozluyo musun
Elbette özlüyorum ama anneme bıraktığım için içim çok rahat. Ev is yerine yakın arabayla 5 6 dakka yürüyerek 20 dakka. Hemencecik kızımın yanındayım. Ilk gün daha zordu sonraki ğin biraz daha iyiydi öyle öyle alisacagim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…