- 27 Ekim 2014
- 71
- 90
- 8
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.481
Yapayim canim cok sagol. Ne beter bsymissKaranfil koy canım biraz uyuşturur
Haklisin kesinlikle canim. Kimse yavrusunun kötülüğünü istemez ki. Herkes kendi bildiği gibi yetiştiren. Öyle de böyle de buyuyecekler.Bende katildim o gruplara.. Gazdan oluyor yavrum cikipta gaz ilaci vermeyin demesin kimse bana canim seninki zorlada olsa yapmis bi baskasininki yapabilir benimki o ilaclar olmadan yapamiyor bunun baska yolu yok yani. Sanki sagligiyla oynuyomusum gibi muamele ediyorlar insana neymis dayanmaliymisim. Onlarinki aglamiyor belliki iki ikinip sikilmaktan bahsetmiyoruzki burda.. Kim nasil biliyosa yetistirsin yavrusunu.. Ama caresizlikten her yola basvurmus annelerede ahkam kesiyorlar
Bende katildim o gruplara.. Gazdan oluyor yavrum cikipta gaz ilaci vermeyin demesin kimse bana canim seninki zorlada olsa yapmis bi baskasininki yapabilir benimki o ilaclar olmadan yapamiyor bunun baska yolu yok yani. Sanki sagligiyla oynuyomusum gibi muamele ediyorlar insana neymis dayanmaliymisim. Onlarinki aglamiyor belliki iki ikinip sikilmaktan bahsetmiyoruzki burda.. Kim nasil biliyosa yetistirsin yavrusunu.. Ama caresizlikten her yola basvurmus annelerede ahkam kesiyorlar
İlk 2 yıl tatlı değmicek ağzına derken? Ya bize yedirmişler de nolmuş, valla 3 kardeşiz üçümüzde boylu poslu hemde çok sağlıklıyız.. Biraz da büyüklerimizin yolundan gitmeliyiz diye düşünüyorum.. Ben herşeyden tattırıcam yavaş yavaş, damak tadı öyle gelişir diye düşünenlerdenim[/QUOTE 2yil cok uzun bir sure zaten simdi uygulanan cogu seye gore hepimizin hasta olmamiz gerekiyor bazen dusunuyorum eskiden de bebekler buyuyormus mama yok ilac yok ne kadar zormus simdi imkanlarimiz cok iyi ama yinede zorlaniyoruz gerci eskiden de allah korusun bebek olumu cok normsl birseymis benim babaannem 10 cocuk dogurmus bunun 5 tanesi bebekken olmus babaanneme kalsa nazardan derdi ama bence tibbi yetersizlik
cok zordur 20 dis sen dua et hamileyken sismemis o zaman daha zor olurdu simdi en azindan aldirabilirsin ilac kullanabilirsin oYapayim canim cok sagol. Ne beter bsymiss
Kizlar emzirmeyip adet olmayan var mi bebegim 64 gunluk ben 40 dan sonra adet olmadim normal mi
Benim kızım sadece mama ile büyüyor 2.5 aylık 2. Ayında 5400 gr diBebeğini sadece mama ile besleyen anneler kilo alımı nasıl öğrenebilir miyim?
Kendinden çok bizim üstümüz kirleniyor. Bebeğimde kendince teknik geliştirdi. Gaz sancısı gelince değişik bir ses çıkarması oluyor. Kucakta dik pozisyonda durmalı boynumuza sarılıyor, başını sol omzuma yaslayıp ancak kusunca rahatlıyor. Gaz dalgası bitinceye kadar ba sadece dik durmak istiyor yavrucak.Yalniz degilsinnbenimkidr oyle kusuyo hemen gaz cikardigimizdada cikariyo gazdan once gazdan sonra emdi emmedi hep cikariyo. Surekli camasir yikiyorum bide yikayinca kurutmadini bekliyorm bi kismini kurutmaya at bi kismini as utule derken ter akiyo heryerimden. Kiyafet aldik yine bisuru onlukte aldim bolcana son zamanlarda hep onluk takiyorum o bi nebze kurtariyo. Cok zor kusan bebek bide reflu yastigi var yatak gibi ondanda aldik hala careler aramaktayimm
Amin, cümlemize göstersin Rabbim. Mürüvvetlerini de görelim inşallah.ayy doğru söylütosuuuun :)) ama hepsinin ayrı bi güzelliği var demi, Allah hepimize o günleri de göstersin inş
İki ay sonra aldım da ama sanırım bir ay içinde çıkıyormuş başvurudan sonra, netten araştırırsan belli bir tel. nosundan bahsediliyordu çıkıp çıkmadığını sormak için.Başvurunuzdan kaç gün sonra pttden haber verdiler
Benim kızım sadece mama ile büyüyor 2.5 aylık 2. Ayında 5400 gr di
Kendinden çok bizim üstümüz kirleniyor. Bebeğimde kendince teknik geliştirdi. Gaz sancısı gelince değişik bir ses çıkarması oluyor. Kucakta dik pozisyonda durmalı boynumuza sarılıyor, başını sol omzuma yaslayıp ancak kusunca rahatlıyor. Gaz dalgası bitinceye kadar ba sadece dik durmak istiyor yavrucak.
Benimkinin genelde çişinde sonrası kıyafeti değişiyor. Huggies kullanıyorum ama hemen emmiyor galiba. Kızımda bu şikayetim yoktu.
Amin, cümlemize göstersin Rabbim. Mürüvvetlerini de görelim inşallah.
İki ay sonra aldım da ama sanırım bir ay içinde çıkıyormuş başvurudan sonra, netten araştırırsan belli bir tel. nosundan bahsediliyordu çıkıp çıkmadığını sormak için.
cnm benim oglanda istemezse asla emmiyo zorla agzini acarsam agzinda biriktirip tukuruyo bazen 3 bazen 4 saat emmiyo nasil yapicaz bilmiyorumtomrisin emzirme notlarını oku istersen. süt olsada ilk dönemki gb şişme patlıcak gb olma olmuyor. çocuğa göre geliyor süt.
ya nasıl verdikçe emiyor bebiş. bnm ki kendi istemedikçe muhatap olmuyor
bir ay sonra aldim ptt msj atti paraniz yatti diyeKızlar doğum parası olan bu 300 tl yi aldınzmı başvurunuzdan kaç gün sonra aldınız bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?