2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar facebooktan emziren annelee grubunu takip etmenizi tavsiye ederim. Ne gaz ilaci ne su ne ek bisey sadece anne sutu ilk 6 ay . Ben gaz ilacini biraktim 2 gundur zorlaniyor ama cikiyor.
Ozellikle dondurma karpuz suyu vs yalatildigini okudun. Lutfen yapmayin sagliklariyla oynuuorsunuz bilmeden. Tatli ilk 2 yil degmemesi gerekiyor agizlarina
Sevgiler

Bende katildim o gruplara.. Gazdan oluyor yavrum cikipta gaz ilaci vermeyin demesin kimse bana canim seninki zorlada olsa yapmis bi baskasininki yapabilir benimki o ilaclar olmadan yapamiyor bunun baska yolu yok yani. Sanki sagligiyla oynuyomusum gibi muamele ediyorlar insana neymis dayanmaliymisim. Onlarinki aglamiyor belliki iki ikinip sikilmaktan bahsetmiyoruzki burda.. Kim nasil biliyosa yetistirsin yavrusunu.. Ama caresizlikten her yola basvurmus annelerede ahkam kesiyorlar

Haklisin kesinlikle canim. Kimse yavrusunun kötülüğünü istemez ki. Herkes kendi bildiği gibi yetiştiren. Öyle de böyle de buyuyecekler.

İlk 2 yıl tatlı değmicek ağzına derken? Ya bize yedirmişler de nolmuş, valla 3 kardeşiz üçümüzde boylu poslu hemde çok sağlıklıyız.. Biraz da büyüklerimizin yolundan gitmeliyiz diye düşünüyorum.. Ben herşeyden tattırıcam yavaş yavaş, damak tadı öyle gelişir diye düşünenlerdenim

Aynen katiliyorum kolikli bebek cok farkli sadece sussun diye 1saat battaniye ile salladigimi bilirim cocuklari morarana kadar aglasin bakalim gaz ilaci veriyorlar mi vermiyorlar mi burda basit bir aglamadan bahsetmiyoruz bizimkinin nefesi gidiyor bazen aglarken ama fitil turu ilaclara ben de karsiyim cok caresiz kalindiginda ya da hastaneye gidecek kada kotu olursa konulmali sonucta ilac ve devamli kullanimi zarar verebilir ama gaz ilaclarinin zararinin oldugunu zannetmiyorum geneli bitkisel zaten

2 sene cok uzun bir kimsenin o kadar bekleyecegini sanmam kocaman olucaklar o zamAn ve cocuklarin en cok sevdigi seyler sekerli seylerdir sacma geldi 2 yasina kadar beklemek

Kızlaaar bi sağmada göğüslerinizden kaç cc süt geliyor ?? Poşete ne kadar konulmalı? Tek öğünde kaç ml içerler ki? Ben hiç sağıp vermedim de bilemedim poşete kaç cc koyacağımı ???

Kendinden çok bizim üstümüz kirleniyor. Bebeğimde kendince teknik geliştirdi. Gaz sancısı gelince değişik bir ses çıkarması oluyor. Kucakta dik pozisyonda durmalı boynumuza sarılıyor, başını sol omzuma yaslayıp ancak kusunca rahatlıyor. Gaz dalgası bitinceye kadar ba sadece dik durmak istiyor yavrucak.
Benimkinin genelde çişinde sonrası kıyafeti değişiyor. Huggies kullanıyorum ama hemen emmiyor galiba. Kızımda bu şikayetim yoktu.
ayy doğru söylütosuuuun :)) ama hepsinin ayrı bi güzelliği var demi, Allah hepimize o günleri de göstersin inş
Amin, cümlemize göstersin Rabbim. Mürüvvetlerini de görelim inşallah.
Başvurunuzdan kaç gün sonra pttden haber verdiler
İki ay sonra aldım da ama sanırım bir ay içinde çıkıyormuş başvurudan sonra, netten araştırırsan belli bir tel. nosundan bahsediliyordu çıkıp çıkmadığını sormak için.

ptt gelip paranizi alin diye mesaj gonderiyo ben aldim

tomrisin emzirme notlarını oku istersen. süt olsada ilk dönemki gb şişme patlıcak gb olma olmuyor. çocuğa göre geliyor süt.
ya nasıl verdikçe emiyor bebiş. bnm ki kendi istemedikçe muhatap olmuyor
cnm benim oglanda istemezse asla emmiyo zorla agzini acarsam agzinda biriktirip tukuruyo bazen 3 bazen 4 saat emmiyo nasil yapicaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…