2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar doğum parası olan bu 300 tl yi aldınzmı başvurunuzdan kaç gün sonra aldınız bilgi verebilir misiniz
Doğumdan sonra başvurmuştuk. Bir kaç haftadır ptt de bekliyordu. Dün benim ikinci çocuğum olduğu için 400tl aldık. Kimliğinizle gidip alabilirsiniz. Yalnız saat 10dan sonra gidin. Postanelere paralar saat 10'dan sonra geliyormuş, bu soygun olaylarından sonra.

Başvurunuzdan kaç gün sonra pttden haber verdiler

Yalniz degilsinn benimkidr oyle kusuyo hemen gaz cikardigimizdada cikariyo gazdan once gazdan sonra emdi emmedi hep cikariyo. Surekli camasir yikiyorum bide yikayinca kurutmadini bekliyorm bi kismini kurutmaya at bi kismini as utule derken ter akiyo heryerimden. Kiyafet aldik yine bisuru onlukte aldim bolcana son zamanlarda hep onluk takiyorum o bi nebze kurtariyo. Cok zor kusan bebek bide reflu yastigi var yatak gibi ondanda aldik hala careler aramaktayimm

Canım her bebeğin gelişimi farklı oluyor doktorun iyi olduğunu söylüyorsa takılma bizim doğum kilomuz 4000 suan 2 ay 6günlük 6300

Oğlum yarin 3 aylik oluyor.gecen haftalarda emzirme araligim 3 saati bile buluyordu ama 2 gündür 1.5 saatte bi emziriyorum.sadece emziren anneler siz de nasil.ben lactamil de iciyorum hergün sütüm var gibi ama yine de azaliyomu diye korkmaya başladim.sizin araliğiniz nasil?oglum hergun huy degistiriyor.bi gun az uyuyor bi gün cok.cozmeye calisiyorum

Cnm.. Benimkide ogle 2.5 ayligiz dun surekli uyudu bugun hep emmek istiyor..benim ikinci oldugu icin normal geliyor... Buyudukce hep emmek isteyecek...gunu gununu tutmaz kendini strese sokma...

Bizimki 1 kgdn gidiyor. Bu ay daha az olacak sanki emin değilim ma 15 eylül kontrolü. Daha var :)
maşallah yaren Hanım'a :) benim paşamda fazla kilo alıyo maşallah, doktor sadece anne sütüyse sorun yok ama mamaysa iyi deil dedi, şükür sadece anne sütü veriyorum diye sıkıntı etmedi

Kızlar doğum parası olan bu 300 tl yi aldınzmı başvurunuzdan kaç gün sonra aldınız bilgi verebilir misiniz
1 ay sonra çıktı Msj geldi ama daha gidip de alamadım
ayy doğru söylütosuuuun :)) ama hepsinin ayrı bi güzelliği var demi, Allah hepimize o günleri de göstersin inş

nasıl önlük takıyorsun. klasik arkadan cırtlı daraltıyor bizimkini. kusma hariç salya da maş. erken mi diş çıkaracak ne diyorum. elini ısırırken kemiklerinden ses geliyor kendi parmağımı koydum bayağı sağlam ısırıyor.
ben de bandana gb bişiyi mi boynuna bağlasam diyorum daha mı rahat olur. ya bu salyayla uzun kollu nasıl giydireceğim kışın

tomrisin emzirme notlarını oku istersen. süt olsada ilk dönemki gb şişme patlıcak gb olma olmuyor. çocuğa göre geliyor süt.
ya nasıl verdikçe emiyor bebiş. bnm ki kendi istemedikçe muhatap olmuyor

Evet cnm hala sağarak veriyorum
kilo alımı ilk iki ay bir kilo aldı ama bu ay o kadar almadi gibi geliyor yarın kontrolü var bakalım kaç kilo almış senin bebeğinin kilo alımı nasıl
İlk ay 1100 aldı ikinci ay 700 bu ay daha az galiba evde tarttım 300 gr. Almıs 3 aylik olmasna 1 hafta var

Kizlar yardiminiza ihtiyacim war. 20 lik disim sisti bademcigimdede vurdu agzimi acamiyorum. Emzirenler icin olan antibiyotik ve parol aldim ama bi faydasi olmadi. Ewde yapabilcegim bisey war mi acill agridan agliyorum yalnizim ewde cok kotuyum

Yandan citcitli olanlar war onlardan al bulursan ben ebebekte buldum. Bandanabip tende sikiliyo benimki huysuzlaniyo takinca ama onlarda ck sirin duruyo. Cirtlilari sewmiyorum heryere yapisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…