2015 Ekim Anneleri

Zaman nasıl geçti bende anlayamadım yarın okul var
Tavsiye üzerine olması iyi bakıcının inşallah Duru'muz da sever.
Bugün öğrencilere çok farklı baktım biliyor musun ben derste zorlayan öğrencilerin sert diye tabir ettiği öğretmenlerdendim. Bu sene eser kalmadı.
Ah bu annelik..

Hayatımızda karşılaştığımız durum dönüm noktaları bizi başkalaştırıyor canım şimdi olaylara daha farklı bir açıdan bakabilmişsin bu çok güzel. Ben zaten hep cana yakın olmaya çalıştım genelde öğrencilerüm de sevdiler beni tabi ilkokulda çalışmamın da etkisi çok büyük. Ben de kendimde şunu farkettim velilerün gözünden bakabiliyorum biraz daha çünkü ben de veli olacağım ve hassasiyetlerünin bir kısmı oldukça yerinde tabi herkes ve her durum için söylemiyorum. İnşallah bakıcı konusunda kızım alışır biz de iyi anlaşırız böylece uzun zaman çalışırız birlikte. Belki memnun kalırsam ikinci bebişi bile düşünebilirim:)

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin en kiymetlilerimiz gözümüz arkada kalmadan çalışmak gibisi yok.9 gün tatil çok güzel geçti ise adapte olamadım nerdeyse ağlayacaktım.
Kıyamam yaa hrm sana hem kızına zot gelmiştir tabi tatiller uzayınca güzel de bittiğinde boşluğa düşüyoruz alıştığımız şeyler çalışmaya başladığımızda üzüyor. Alışacağız canım bunlara şöyle düşün kızın iyi ve emin ellerde. Sen de hem kızın hem kendin için çalışıyorsun. Ekonomik getirisi bir yana kendini ev dışında bir yerde bir işe yaradığını düşünerek ve ev ortamının zaman içinde oluşan boğucu ortamından uzaklaştırarak farklı imsanlarla konuşarak zihnini boşaltarak iyi hissediyorsun. Çocuklarımızdan bir an bile uzak kalmak zor geliyor olsa da birçok ev hanımı olan anneden daha kaliteli zaman geçirmeye çalışarak iyi bir şeyler yapıyorsun inan. Sözüm meclisten dışarı bu arada arkadaşlar nice ev hanımı anneler var çocuğuna bolca vakit ayırıp dört dörtlük yetiştiren ama niceleri de var ki çocuk kendi halinde büyüyor

Kesinlikle canım eski sert halim gitti başkası geldi :). Birçok davranışlarına artık çok daha hoşgörülüyüm
İkinci bebek fikri bana çok uzak canım
3 sene sonra bile diyemiyorum
İnşallah istediğin zamanda tekrar anne olursun

Teyzeleri bi haberimiz var biz bugün hifanın kulağını deldirdik :)

Aynı şekilde düşünüyorum bazen üzüntüye kapılsam da çok şükür bir işimiz var iş aramıyoruz .ne yapalim bu durumu kabulleneceğiz etrafa bakıyorum çoğu anneler alışmış artik

Merhabalar hanım ben arkadaşımın kız bebeğine 1 yaş doğum günü hediyesi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanışlı bişey almak istiyorum eğitici Bi oyuncak da olabilir tavsiyeniz olursa sevinirim

Kızlar bugün okulda dersim çoktu. Sabah kızım uyurken çıktım ve yeni geldim sayılır. Kızım annemden bana gelmiyor. Kucağıma aldığımda ağlıyor
Dokunsanız ağlayacağım

Kızlar bugün okulda dersim çoktu. Sabah kızım uyurken çıktım ve yeni geldim sayılır. Kızım annemden bana gelmiyor. Kucağıma aldığımda ağlıyor
Dokunsanız ağlayacağım
Canım sakin ol bakalım önce bunları daha çook yaşayacağız. Bebişler artık biraz daha farkındalar olan bitenin o yüzden tepki koyabiliyorlar duru uzun süredir yapıyor inanmazsın yüzüme bakmıyor bazen önüne geliyorum başka taraflara bakıyor hem de bunu bazen hemen uyanır uyanmaz almadım uyandığında ilk beni değil bir başkasını gördü diye de yapıyor ilk başta çok üzüldüm sonra alıştım oyun yapıyorum onu güldürüyorum hemen geliyor:) zaman zaman böyle kriz anları yaşayacağız canım anne olarak çok içerleyeceğiz ama onlar da tepkilerini böyle ortaya koyabiliyorlar hep yanlarında görmek istiyorlar. Alışacağız hep birlikte canım sıkma canını sen

Merhabalar hanım ben arkadaşımın kız bebeğine 1 yaş doğum günü hediyesi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanışlı bişey almak istiyorum eğitici Bi oyuncak da olabilir tavsiyeniz olursa sevinirim
Merhaba canım çok fazla piyasayı bilmiyorum ama şu ana kadar kızıma almadığım için ben kızıma hediye alacak olanlara eğitici köpekçik alabilirsiniz diyorum:) annemler alacaklar belki biraz geç kalmışızdır onun için bilmiyorum da farklı seviyeleri olan bebeğin farklı gelişim dönemlerinde oynayabileceği bir oyuncak. Onun haricinde bir yaşa uygun olan birçok oyuncak var canım internete yazdığında bulabilirsin

Çok teşekkür ederim saol

Yazdıkların rahatlattı beni tam bir rehber öğretmensin :)
Görmen lazım halini hiç yüzüme bakmadı akşam babasına gitti bana gelmedi ilk defa sabah uyurken gittim normalde uyanmış olurdu ondan mı yaptı bilmiyorum

Kızlar napiyosunuz
Çalışan anneler is başı yaptı sohbetimiz kesildi haftaya bir haftalık izin aldım inşallah güzel geçer..kizima kış alışveriş
I yapacağım ev temizliği doğum günü hazırlığı ile geçecek Allahın izniyle.sen neler yapıyorsun?kızın nasıl sanki iştahsız diyordum bi ara..siyah üzümü çekirdeği ile rondadan geçirip mimiklere yedirirsek ıstahi acılirmis saraçoğlu demiş.

Bn duymadim canım evet simdi açıldı iştahı cok şükür yürümeye başladık biz bnde dogum günü yapma niyetindeyim insallah bakalim hayırlısı Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…