• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Günaydın kızlarr Zeyneb geceden beri uyuyo iki defa emmek için uyandı geri uyudu ama bn bir gram uyku uyumadım derdime yanıyorum... İnşallah sizin geceniz güzel geçmiştir
Günaydın canım benim gecem kabus gibiydi gece boyu neden ağladığını anlayamadığım bir kızım oldu iki gecedir özellikle zor geçiyor. Sakinleştirip kucağımda uyutuyorum yatağına bırakıyorum max 20 dk içinde yine ağlamaya başlıyor 2 ye kadar böyle geçti güya erken yatmıştık 11 de. 3.30-5.30 da tekrar kalktı şimdiyse uyuyor hanımefendi. Eşimi işe gönderdim ama biraz oyalanayım az sonra küçük hanım uyanır uyu uyan yapmayayım. Ya bu evde de sabahın bu saatinde komşunun biri sanat müziği halk müziği karışık dinliyor sanki yan odamdan geliyor ses o kadar yüksek dinliyor:( öğlen gibi de istisnasız her gün çocuklarına bağıran onlarla kavga eden bir kadın var gidip saçını başını yolasım var... bu evde gel de rahat uyu. Çok şükür ki cumartesi evime dönüyorum çok mutluyum bundan dolayı:)

Yok canım ama her bebek farklı bizimki büyük koyunca almıyo küçük koyınca hepsini alıp öğürtüyo meyveyi kes ver daha iyi..
Anladım canım muhtemelen benimki de benzer şeyler yaşayacak:( ben daha katı gıdaya geçmedim vermiyorum da bakalım verince ne yapacak

Ay buyur benden de o kadar saçma bi rüya gördüm ki sorma yerin altında kaplıca deprem çökük tek kurtulam ben aonra silahli adamlar iş yeri servisi bu arada da hiç bişi yokmuş gibi kan tahlili vermeye hastaneye gidiyorum :)) rüyaya gel :)) senarist olsam oscar goes to me :)) :mad:
Canım hayır olsun bu rüyadan nasıl bir anlam çıkarılır bilmesem de böyle ilginç bağlantısız rüyalar ben de çok görüyorum:) dün ilginç bir şekilde görümcemi rüyamda gördüm normalde kv onda bugün gelecek buraya rüyamda görümce de onunla gelmiş. Buraya kadar bir şey yok ama o da beni rüyasında görmüş hem de duruyu emzirirken:) karşılıklı rüyalarımıza girmişiz neredeyse eşimle bile yaşamıyoruz böylesini:):)

Ben aldım fileli emzik canım inan kes ver daha iyi :)) almadı hiç fileyi çok büyük yapmışlar en küçüğünü aldık babymall den ama o bile öğürtüyo ben vermiyorum :)
Bende hem kendi tutup yer hemde parçacıklar boğazına kaçmaz diye alayım diyodum demekki pek işe yaramiyor

Aslında benim kızda sessizliğe alışkın yavaş yavaş sokuyorum ortamlara ilk zamanlar yok yemek saati yok uyku saati bütün gün eve hapsettiğimi farkettim farklı ortamlara da uyum yeteneği artsın istiyorum bilmiyorum erken bir davranış mı
Bence farkli ortamlar farkli bebisler cok iyi geliyor canim bebislere ama ortama yavas yavas alistirmak lazim. Mesala kucagimizdayken uzaktan once baskalariyla konusmak sonra yakinda en son bebiste isterse baskasina vermek gibi

Mrb kızlar bugün sadece sabah uyandığmı hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum oyle yoğun oyle stresli birgündu ki anlatamam.sabahtan beri huysuz ağlıyor kıyameti kopariyordu ela.akşam saatinde bir arttı artık elim ayağım boşaldı titremeye basladim.dis huzursuzlugu dedikleri bu olsa gerek nasıl acı nasıl ağrı ki böyle oldu.Birde kaç gündür ishaldi dis ishalde yaparms bilginiz olsun.dün doktor kontrolümüzde vardı 6800 63cm olmuşuz ne kilolu ne zayifiz normal.doktor da iyi dedi kilo alımı.şükür.dış etlerimiz için calgel jel aldık birde üç dört gündür vegafron kullaniyoz sizdede kakayi siyah yaptı mi birde kabiz.doktor kabiz yapar dedi ama rengi sormayı unuttum
Canim cok gecmis olsun. Bize de tecrube oluyor bunlar. Sagol paylasimin icin. Kaka rengi notmal canim demir ilaciyla

Günaydın canım benim gecem kabus gibiydi gece boyu neden ağladığını anlayamadığım bir kızım oldu iki gecedir özellikle zor geçiyor. Sakinleştirip kucağımda uyutuyorum yatağına bırakıyorum max 20 dk içinde yine ağlamaya başlıyor 2 ye kadar böyle geçti güya erken yatmıştık 11 de. 3.30-5.30 da tekrar kalktı şimdiyse uyuyor hanımefendi. Eşimi işe gönderdim ama biraz oyalanayım az sonra küçük hanım uyanır uyu uyan yapmayayım. Ya bu evde de sabahın bu saatinde komşunun biri sanat müziği halk müziği karışık dinliyor sanki yan odamdan geliyor ses o kadar yüksek dinliyor:KK43: öğlen gibi de istisnasız her gün çocuklarına bağıran onlarla kavga eden bir kadın var gidip saçını başını yolasım var... bu evde gel de rahat uyu. Çok şükür ki cumartesi evime dönüyorum çok mutluyum bundan dolayı:)
Oy kuzum Allahım kolaylık versin evini özlemiştir Duru o yüzden de huzursuzlanmış olabilir....

2015 ekim anneleri merhaba.bende ekim annesi olarak sormak istiyorum bebeklerimiz yaklasik 4,5 5 aylik.benimde bi kizim var 15 ekim 3470 dogdu en son 15 subatta gittigimde 6 kiloydu.iki bucuk ay guzel emdi ama artik emmiyor malesef mamaya basladik bir bucuk iki aydir.ama kizimda genel olarak istahsizlik var.emmesi icin inanlmaz caba sarf ettim her yonteni herseyi denedim en sonunda sagip biberonla verdm ki anne sutunden mahrum kalmasn ama sutum ne yaziki azaldi azaldikca mama verdim ve sonuc iki yudum anne sutum kaldi..ek gidaya basladim suan meyve puresi arada sebze yogurt ve maalesef bebe biskuvisi falan veriyorm sabahlari.suan bebegim tahminim 7 kiloya ancak yaklamsmistr.dogdugundan beri kilo alimi 1.ay 900gr,550,500 ve en son mama verdgm ay 600 gr..ne yazikki hep agir gttik idrar kultru vs yapildi bisi cikmadi huzuruda yerinde.cok sukur hamd olsn diyelim.sizlere sorum su bazidensizler bakamiyormsn cocuga zayif diolar bebeklerin kilo alimi annennin yedrmesiykemi alakali tamamen bunhe denen bisi yok mu yani ben cok kafama takiyorum kizlar lutfen fikir verin.kilo aldrici yontemler soyleyin suan ne vereblirim e:nazar:vladima
Canim bence bebisinin kilosu guzel masallah. Illa herkes tombis olacak diye birsey yok. Bunye meselesi. Zaten bu aylarda herkes 500-600 aldi. Cok sukur biyolojik birsey de cikmamis. Bence sen o densizleri bosvermesini basarip bebisini oldugu gibi kabul edebilirsen hersey yoluna girer. Ama yemek meselesini takinti haline getirirsen o zaman ileride ciddi sorunlae yasayabilirsin. Cunku bebisler cok akilli ne zaman anlayacak bu konunun senin icin onemli oldugunu o zaman inat yapacak veya ilgini cekmek icin bu konuyu kullanacak fln. Inan hepimizin icinde var cocugum yeterince yiyor mu, bir yerlerde yanlis mi yapiyorum fln. Ama sen icindeki o mantikli sese kulak ver cunku cok haklisin elinden geleni yapiyorsun, istah meselesi bunyeyle cok alakali, me sende ne bebisinde bir sikinti var, ve odensizlere kocaman bir size ne:KK11:

Selam canım bebeklerimizin doğum tarihleri yakındo diye hatırlıyorum 23 eylül doğumlu oğlum :) bizim ufaklık geceleri çok sık uyanmaya başladı gece yatmadan önce 11 12 gibi 180cc mama veriyorum ama 2 de uyanıp sabaha kadar söyleniyor acaba tol tutmuyomu diye düşünmeye başladım mama gece mamalarına baktım kararsız kaldım doktorumuzda vermeyin demişti ama artık bi deniyim diyorum ek gıdayada başladık zaten sen hangi mamayı veriyorsun
Evet canim yakin biz de 26 eylul dogumluyuz. Soyle yapiyorum canim ben aksam 7 de 180ml sute ek gida ekleyip veriyorum. Bir de 11 gibi emziriyorum. Su ana kadar sabaha kadar tok tuttu. Dun mesala 8 bucuk saat uyudu deliksiz. Kullandigim mama milupanin 8 tahilli balli ek gidasi. Milupanin 7 tahilli balsizi da var. Bir baska deneyebilecegn sey gunduz ogunlerinin miktarini arttirmak. Ama hep ayni saatte uyaniyorsa aclikla ilgili olmayabilor diye okumustum

Günaydın güzel anneler ve kuzuları 5.ay kontrolümüz vardı kilomuz 7.200 boyumuz 66 cm olmuş ek olarak akşamları mamaya hipp 4 organik yulaflı katıp vereceğim ama dr önce gündüzden başla alerjik reak olursa görelim dedi birde bu muhallebinin içine bir kahve füncanı armut püresi koyabilirsin dedi meyveyle başlatmıyorum ama kızım bu aralar biraz kabız olduğu için verdi sebze püreleri 6. ayda başlayacakmış rota aşısının 2. Dozunu olduk sonmış

Ay buyur benden de o kadar saçma bi rüya gördüm ki sorma yerin altında kaplıca deprem çökük tek kurtulam ben aonra silahli adamlar iş yeri servisi bu arada da hiç bişi yokmuş gibi kan tahlili vermeye hastaneye gidiyorum :)) rüyaya gel :)) senarist olsam oscar goes to me :)) :mad:
Ben de bir rüya gördüm hamileyim baya da karnım büyük doğuma gidiyorum hayır diyorum daha Güneş çok küçük ben daha uyuyamamıştım diyerek uyandım

ekim annelere,benim bebeğim 29 aralık doğumlu.sürekli kusan bir bebek.emiyor kusuyor.tüm sayfaları okuyamasamda butür sorun yaşayanlar var aranız.şuan sizin bebişler 4 aylık .acaba bu kusma sorunu ne durumda.geçt mi,azaltacak yok edecek bir yol var mı? lütfen beni aydınlatın.

Back