• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

bizim de tam o sirada bozulmustu iste duzen. Diger hersey anlik sakinlestirse de uyumasini cok geciktiriyordu. 2-3 saat fln aliyordu. 4 ayi gecince iste ferberi denedik. 4 aydan once denemeyin deniyor zaten. Bir de birden aglamaya birakmak zorunda degilsin 2 dakikayla baslayip 10 dakikaya kadar cikabilirsin mesala her gun biraz arttirarak. Biz esimle 10 dakikayi gecirmeyecegimizi konustuk mesala. Ediz in 2 dakikayi hic gecmedi ama cok siddetli agliyordu gercekten psikolojim fln bozuldu o derece. Ama 2 gunun sonunda bitti:) ama iyice okuyup iyice dusunup oyle girismek lazim karisik mesajlat verilirse bebisin kafasi iyice karisabilir. Umarim ceyda nin da duzeni tekrar oturur. Er ya da gec kendileri uyumayi ogrenmeleri gerekiyor ama o zaman her bebis icin farkli olabilir. Boynumuz da iyi cok sukur sagol canim sordugun icin
Cok sevindim cnm boynu iyilesmis edizin cok sukur.bakalim bende etraflica arastirayim ferberi bikac gune deneyeyim gunduz kendi kendine uyuyor ama gece ne oluyrsa bi degisiyr bu aralar insallah ceydada da ise yarar bu yontem

Tek ben değilmişim sevindim cnm dek ki şart değil eksik lige göre veriyorlar ama kan mi alıyorlar ki.yoksa vitamin gibi oyle veriyorlarmi
Canım yenice verdiler başlamadık daha. Az araştırayım diyorum. Anne sütüyle beslenince demir yetmiyormuş. Ama bir bakmak lazım farklı görüşler var mı.

canim cok gecmis olsun, kolay gelsin. Zoru atlattiniz yarina birseyi kalmaz yigidimizin. Her gun ayri cinlikler numaralarla geliyorlar, uyanik olmak lazim:KK66: ediz cok sukur iyi, boynu tortikolisten cok pozisyonelmis, biraz egzersizle duzeldi gibi. Ayrica sut alerjisi de degil intoleransmis yogurdu tekrar deneyecegiz ama sutu iyice kaynatin dedi doktor bakalim yiyebilecek mi kusum.
Canım ben uykulu halde okurken konuları kaçırıyorum yaa, boynu iyileşmiş çok sevindim intolerans olmasına da öyle :) sütü de güvenilir bir yerden al canım, çünkü içindeki mikroplar kaynatarak ölür ama antibiyotikli süt olursa kaynatmakla geçmez boşu boşuna antibiyotik alır yavrucak.

Cnm buyume atagi olabilir o yuzden memeyi reddediyrdur bide ek gida vs ye basladiysan onlarda cok gelmis olabilir

Canım bi iki gün önce güneş de yaptı, saatlerce emmedi, her emzirmek istediğimde ağladı. 10 saate yakın sürmüştür. Zıplata zıplata, şarkıyla ninniyle denedim bana mısın demedi. Çişli bezi falan azaldı o gün.Sonra kendiliğinden geçti.
ek gidaya gecmedik henuz canim cok sukur bugun emmesi iyiydi ama huzursuzluk hala devam ediyo yavrumun bi sikintisi var belli ince ince garip sesler cikariyo dis etleri coj kasiniyo belki dis cikaracak ama gorunurde de bisey yok

Cnm bende casual cadillac kullanıyorum ama air değil zaten bir tekerlekleri farklı Dimi sana birşey soracağım anakucagi size küçük geliyor mu kafa korumalığını içine doksan ayaklar çok dışarda kalıyor iç yastikta daha yukarı alınmıyor zaten yükseltilmiş.peki sen içindeki yastığı çıkardın mi canim.bende çok memnunum araba dan uçuyor sanki:)
Anakucağını denemedik canım. Aslında bizim durum karışık. Biz dışarı çıkmayacak diye araba almadık ama izmire kontrole gidiyoruz diye de arabaya apar topar anakucağı almamız gerekti gittik,buralarda pek seçenek yok zaten, kraft anakucağı aldık araba koltuğu olarak. 3 aydır kullanıyoruz. Bu anakucağını kullanabileceğimiz bir araba baktık ama kraft, anakucağı takılabilen tüm arabalarını anakucağıyla birlikte satıyo. Zaten krafttan araba da beğenemedim. Sadece puset olarak arabalara baktım ama sanki 4.5 aylık bebiş pusete oturmaz gibi geldi. Az bekleyim desem bahar aylarını kaçırıcaz.anakucaklı travel sistemlerden alsam 2 anakucağımız olacak. Ayy ne uzun oldu. Ne diyim kendime, allah başka dert vermesin:KK48::KK48:

Amin canım gece boyu daha 2 saat uyuyabildim nöbet tutuyorum 37.7 kadar cıktı ateşi daha fazla olmadan calpol verdim su yaptım alnını sürekli düşük seyretti ama hic dalamadı çok tedirgindi simdi de sanki biraz var ateşi öyle mememde bacagimda garibim uyumaya çalışıyo. Tesekkur ederiz bi gör daha ne bakışları var bide yiğit efendi ağlama silahını bulmuş durumda kullanmasını öğrendi :KK43:((( ediz maşaallah çok iyi görünüyordu rahatsızlığı ne durumda ? Bende alicam bi uyku arkadaşı zaten uyku konusu ayrı bi sorun :KK43:
Ah canim ya eger cok kirgin gorunmuyorsa bebek hemen ilac vermeyin vucut savassin biraz 38 den once ilac vermeyin diyo doktorlar bi keci boynuzu pekmezi bulundurun mutlaka yarim cay kasigi verin bakin nasil dusecek atesi benimki oksuruyo geceleri bas ucuna sogan kestim koydum oksurmuyo o zaman bi de sik sik emziriyorum gec olsun ama ilaca alismasin bebisler yazik kizim 4 yasinda vallaha usutmus kustu 39 u gecti atesi pekmez verdim bez koydum sabaha 37 bucuga dustu 1 gun oyle gezdi 2, gece atlatti cunku hic ilac vermedm simdiye jadar

Oyy masllah elamiza annesi disi kimseye soyleme ilk goren hediye alir bizim buralarda:-)
Cnm bana da annem söyledi baktım gördüm:) tam da avm ye giriyorduk zaten annem yine birşeyler alacaktı kizima aldi da bissuru.bari başkası görseydi yanımızda kaynana da vardı:)tbi o almadı birsey

Anakucağını denemedik canım. Aslında bizim durum karışık. Biz dışarı çıkmayacak diye araba almadık ama izmire kontrole gidiyoruz diye de arabaya apar topar anakucağı almamız gerekti gittik,buralarda pek seçenek yok zaten, kraft anakucağı aldık araba koltuğu olarak. 3 aydır kullanıyoruz. Bu anakucağını kullanabileceğimiz bir araba baktık ama kraft, anakucağı takılabilen tüm arabalarını anakucağıyla birlikte satıyo. Zaten krafttan araba da beğenemedim. Sadece puset olarak arabalara baktım ama sanki 4.5 aylık bebiş pusete oturmaz gibi geldi. Az bekleyim desem bahar aylarını kaçırıcaz.anakucaklı travel sistemlerden alsam 2 anakucağımız olacak. Ayy ne uzun oldu. Ne diyim kendime, allah başka dert vermesin:KK48::KK48:
:)ay ne tatlisin.cnm bende ne des bilemedim çünkü şimdi rahat kullan diyebtravel sistem al desem model farklılığı olmasın diye e bu sefer daha ne kadar kullanabileceksin ki an ankucaginiiki kere almış olma.pusettw haklısın oturamaz bizde kaç kere dir pusetle gidiyoruz mümkün değil yatmıyor bugün yine gittik baktım durmayacak kalın battaniyesini destek yaptım acılı şekilde yatirdim durdu oyle idare etcez çünkü anakucagima sigmiyor yaştığını cikarmam gerek

:)ay ne tatlisin.cnm bende ne des bilemedim çünkü şimdi rahat kullan diyebtravel sistem al desem model farklılığı olmasın diye e bu sefer daha ne kadar kullanabileceksin ki an ankucaginiiki kere almış olma.pusettw haklısın oturamaz bizde kaç kere dir pusetle gidiyoruz mümkün değil yatmıyor bugün yine gittik baktım durmayacak kalın battaniyesini destek yaptım acılı şekilde yatirdim durdu oyle idare etcez çünkü anakucagima sigmiyor yaştığını cikarmam gerek
Bu arada nerede yaşıyorsun merak ettim izmir e gidiyoz diyince.Ben aydinliyim

T
Ah canim ya eger cok kirgin gorunmuyorsa bebek hemen ilac vermeyin vucut savassin biraz 38 den once ilac vermeyin diyo doktorlar bi keci boynuzu pekmezi bulundurun mutlaka yarim cay kasigi verin bakin nasil dusecek atesi benimki oksuruyo geceleri bas ucuna sogan kestim koydum oksurmuyo o zaman bi de sik sik emziriyorum gec olsun ama ilaca alismasin bebisler yazik kizim 4 yasinda vallaha usutmus kustu 39 u gecti atesi pekmez verdim bez koydum sabaha 37 bucuga dustu 1 gun oyle gezdi 2, gece atlatti cunku hic ilac vermedm simdiye jadar
Teşekkür ederimm canım bende senin gibi
Bende çok korkuyorum cnm bakalım henüz dışı hissedilcek gibi değildir zaten dudaklarıyla kıstıriyordu o bile nasıl açıyordu.4ay26 olduk cnm çok sukur
Maşaallah güzel elaya :) bekleyip görücez ;)

Günaydın güzel anneler ... Bu ara giremiyorum pek Zeynep bu ara çok şımardı resmen kendini ergen bi birey sanıuo :D biz hep o uyanıkken beraber yemek yedik onun yanında şimdi be içsek uzanıyor dokunmadığı zaman ağlıyo bardak tutucak kaşık tutucak silikon uçluyu eline veriyorum yok metal olucak artık memede uyumuyo uyku arkadaşını sevmedi akşam ek gıda vermiyorum gece sorun oldu 2-3 kere ... Yatağına koydum 2-3 dakika ağlattım uyur belki diye yok katıla katıla ağlayınca kıyamadım banyo sonrası uykuyuda yemedi ...tek bi secenek altında pijama yokken uyuyo tek uzub kollu zıbınla çorabıda gece atıyo üstünü sıkı örtüyorum ama aklım kalıyo... Babyjumper ın bütün oyuncaklarını ağzına sokuyo zıplaması gerekirken resmen savaşıyo :D çok çabuk büyüyolar .. Bu forumun ablası olarak siZi uyarıyorum sizin bebişlerde yakında hulka dönüşebilir :D

Back