How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ekim Anneleri

Değişiyor canım hifanın uyanık kalma süresi bide sabah uyuma süresi uzadı ana kız 11 e kadar uyuyoruz :KK48: Çok şükür
Cnm masallah bizde Annemler gelmeden once öğlene kadar yatardik kızımla sonra değişti sabahın yedi sekizinde uyanıyor bir saat içinde yine yatıyor ama benim uyku kaçtıktan sonra uyumasada olur ama şimdi annem var da verip kaciyom:)

Yok canım ya uykusuz bi gece geçirdik şimdi hala ateşi var huysuz ;( Allah'im yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım aşı yapılmıştı herhalde bizim de yaklaşık bir buçuk gün ateş huzursuzluk olmuştu sonra birden geçti. Gerçi ateş çok fazla değildi de yine de insan endişeleniyor. İnş kızım gibi sizin de çabuk biter bugün akşama bir şeyciğiniz kalmaz

Geçmiş olsun canım aşı yapılmıştı herhalde bizim de yaklaşık bir buçuk gün ateş huzursuzluk olmuştu sonra birden geçti. Gerçi ateş çok fazla değildi de yine de insan endişeleniyor. İnş kızım gibi sizin de çabuk biter bugün akşama bir şeyciğiniz kalmaz
Ayyy inşaallah canım ya evet çok ateşi yok ama ateş insani az da olsa korkutuyor.gece 2 kere kıyafet degistirdim terden bu gece de kontrollü uyucam bakalım.

Canım bende teredütteydim senin gibi ana kucagında resmen sıkışmaya başladı çocuk bu hafta bi deniyim dedim puseti inanılmaz rahat etti araya bindirdiğimizde ağlamaya başlamıştı demekki rahatsızmış dedik :) kntrolde doktora sordum sıkıntı yok geçebilirsiniz dedi bi dene istersen
canim cok tesekkur ederim mesajin icin, dogru duzgun bir bilgim yok konuyla ilgili, doktora da sormak aklima gelmedi, hemen deneyecegim

canim cok tesekkur ederim mesajin icin, dogru duzgun bir bilgim yok konuyla ilgili, doktora da sormak aklima gelmedi, hemen deneyecegim
:) inşallah sizinkide rahat eder tam dik konumda oturtmuyorum ben 3 seviyesi var 2 de rahat etti bizimki resmen çocuk bebek arabasından soğumuştu ana kucağı yüzünden

Amin canım gece boyu daha 2 saat uyuyabildim nöbet tutuyorum 37.7 kadar cıktı ateşi daha fazla olmadan calpol verdim su yaptım alnını sürekli düşük seyretti ama hic dalamadı çok tedirgindi simdi de sanki biraz var ateşi öyle mememde bacagimda garibim uyumaya çalışıyo. Tesekkur ederiz bi gör daha ne bakışları var bide yiğit efendi ağlama silahını bulmuş durumda kullanmasını öğrendi :KK43:((( ediz maşaallah çok iyi görünüyordu rahatsızlığı ne durumda ? Bende alicam bi uyku arkadaşı zaten uyku konusu ayrı bi sorun :KK43:
canim cok gecmis olsun, kolay gelsin. Zoru atlattiniz yarina birseyi kalmaz yigidimizin. Her gun ayri cinlikler numaralarla geliyorlar, uyanik olmak lazim;) ediz cok sukur iyi, boynu tortikolisten cok pozisyonelmis, biraz egzersizle duzeldi gibi. Ayrica sut alerjisi de degil intoleransmis yogurdu tekrar deneyecegiz ama sutu iyice kaynatin dedi doktor bakalim yiyebilecek mi kusum.

:nazar:masallah canim edize cok guzel duzeni oturmus kuzucugun ,ceyda dogdugundan beri hic sorun yaratmamisti gece uykusunda emzigini verip elibden tutup iki pispis uyiyordu ama artik gece uykusu icin yataga yatirir yatirmaz bi garip olyr basliyr aglamaya sakinlessin diye bi kac kere kucaga alip evde dolastiriyrm ama yatirinca yine aglyr boyle boyle yarim saati geciyr uykuya dalmasi 3-4 gundur boyle daha yeni 4 aylik oldu ceyda sizin yontemi denesem diyrm ama asiri agliyr sanki bisey yapmislar gibi napicgimi bilemedim.bu arada tortikolisi nasil oldu edizin duzeldimi
bizim de tam o sirada bozulmustu iste duzen. Diger hersey anlik sakinlestirse de uyumasini cok geciktiriyordu. 2-3 saat fln aliyordu. 4 ayi gecince iste ferberi denedik. 4 aydan once denemeyin deniyor zaten. Bir de birden aglamaya birakmak zorunda degilsin 2 dakikayla baslayip 10 dakikaya kadar cikabilirsin mesala her gun biraz arttirarak. Biz esimle 10 dakikayi gecirmeyecegimizi konustuk mesala. Ediz in 2 dakikayi hic gecmedi ama cok siddetli agliyordu gercekten psikolojim fln bozuldu o derece. Ama 2 gunun sonunda bitti:) ama iyice okuyup iyice dusunup oyle girismek lazim karisik mesajlat verilirse bebisin kafasi iyice karisabilir. Umarim ceyda nin da duzeni tekrar oturur. Er ya da gec kendileri uyumayi ogrenmeleri gerekiyor ama o zaman her bebis icin farkli olabilir. Boynumuz da iyi cok sukur sagol canim sordugun icin

Bunu beğenmiştik biz çok önceden. Anakucağı küçük gelmişti. Nasıl sence kaç aya kadar kullanılır?
Cnm bende casual cadillac kullanıyorum ama air değil zaten bir tekerlekleri farklı Dimi sana birşey soracağım anakucagi size küçük geliyor mu kafa korumalığını içine doksan ayaklar çok dışarda kalıyor iç yastikta daha yukarı alınmıyor zaten yükseltilmiş.peki sen içindeki yastığı çıkardın mi canim.bende çok memnunum araba dan uçuyor sanki:)

Selam arkadaslar aranizda ek gidaya gecen varmi bebegim 5 aylik ve ek gidaya basladik yogurtla sanki biraz kabiz oldu gibi boyle bi durumla karsilasan varmi?
Cnm bizde başladık yoğurt ve elma suyu arada da havuç suyu veriyoruz kabız olmadı ama hergün dört beş kere yaparken artık iki günde bir yapıyor ve kıvamı hafif koyu böyle olması iyi kiloda alırlar.

canim cok gecmis olsun, kolay gelsin. Zoru atlattiniz yarina birseyi kalmaz yigidimizin. Her gun ayri cinlikler numaralarla geliyorlar, uyanik olmak lazim:KK66: ediz cok sukur iyi, boynu tortikolisten cok pozisyonelmis, biraz egzersizle duzeldi gibi. Ayrica sut alerjisi de degil intoleransmis yogurdu tekrar deneyecegiz ama sutu iyice kaynatin dedi doktor bakalim yiyebilecek mi kusum.
Canım çok sevindim yakışıklı ediz in iyi olduğuna :) uuu bunlar cin olmadan adam çarpmayı sanırım karnimizdayken öğrendiler annem hep der yeni nesil bebekleri ana karnından diplomalı doğuyorlar ;) bide öyle dene bakalım ama yoğurda bira z erken başlamasından oldu sanırım vücudu daha hazır değildi. Herşey çok güzel olsun hepimiz için :)

Gunaydin tatli anneler ve kuzucuklari bol gulucuklu gezmeli sonrada bol uykulu hafta sonlari...:-):-) buda benim kulkedisi kizim ceyda:-) Eki Görüntüle 1783895
Ay yarabbim bazı kız anaları ne de güzel süslüyor kızlarını :)) o başındaki nasıl yakışmış :) çok güzel bir kızın var maşallah :)

Back