- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
bu kiz bir ayri yaw suna bak hazir ola gecmis. Sanki biz bilmiyoruz kac gece annesini hazir ola gecirdigini numaraci seniii. Ayrica o ceneyi isiririmEki Görüntüle 1783499 bu ciddi arkadaş da benim sıpam:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kiz bir ayri yaw suna bak hazir ola gecmis. Sanki biz bilmiyoruz kac gece annesini hazir ola gecirdigini numaraci seniii. Ayrica o ceneyi isiririmEki Görüntüle 1783499 bu ciddi arkadaş da benim sıpam:)
ay ne kadar tatli olmus yigit. Capkin gulusunu yerim. Bir de gozleriyle guluyorkar ya bayiliyorum, kuyruklu yildiz diyorum ben bizimkininkine:) gayet iyi bence boyu kilosu. Ben de bugun birinin kontrol vardi kimdi diyordum sizmissiniz. Cok gecmis olsun kolaycacik atlatir umarim kucuk pasacik.Coook tatlılar bu bebişler ya kızlar Allah'im tüm yavruları korusun buda benim yaramaz. Bugün asi olduk 4 aylık kontrolümüz u yaptık çok kusuyo dedim dr mize reflu olabilir dedi ama ilaç kullanmak istemiyorum dedi vermedi idrar tahlinine baktı belki enfeksiyon olabilir diye Allah'a çok şükür bisey yok.kilo alimi biraz az 6700 66 cm de boyu. Yiğit fit bi çocuk diye beni motive etti :) ilk aşıda gikini çıkarmadı ama 2. Uuuu yıktı ortalığı inşaallah ateşimiz olmaz
Masallah asiri guzel dila, o gozler hele ufffAnalar ne güzeller doğurmus ya Rabbim maşallah maşallah bebeklerimize bir poz da bizden gelsin
Maşallah bebişecanim cok sukur yaklasik bir aydir kendi kendine ve hemencecik uyuyor, ozellikle aksam yatarken.
Uyku egitimimiz bir kac gece aglamaya birakmamizla oldu ama aglamalari 2 dakikayi gecmedi hic. Ama ediz in hic uyumasi icin sart kostugu birsey olmadi dogdugundan beri. Memede uyumak hic istemedi mesala. Tabi kundakladigimiz pispisladigimiz salladigimiz beyaz gurultuden yararlandigimiz emzik verdigimiz zamanlar oldu. Ama hepsi uykuya dalmasini kolaylastirmak icindi. 4 aydan sonra hicbiri ise yaramaz oldu hatta ters tepip uykuya dalmasini uzatiyordu gitgide sinirleri bozuluyordu. Kendi haline birakip odadan cikinca hemen dalmayi ogrendi.
Sizde nasil durumlar?
Ben yoğurtla başladım severek yedi :) sebzeye geçicez yarın havuç veriyim diyorum :) bakalım sevicekmiDenedin mi hiç canım? Elma ya da armut suyu veriyor arkadaşım sevmiş senin bebişün tepkisi nasıl
Canım bende teredütteydim senin gibi ana kucagında resmen sıkışmaya başladı çocuk bu hafta bi deniyim dedim puseti inanılmaz rahat etti araya bindirdiğimizde ağlamaya başlamıştı demekki rahatsızmış dedik :) kntrolde doktora sordum sıkıntı yok geçebilirsiniz dedi bi dene istersenyok canim bence arastirmakta haklisin. Pahali birsey sonucta ve memnun kalmayip yenisini alanlari duydum. Hem baya onemli bence hele de yazin gelince her gun cikacagiz. Biz hala ana kucagi kullaniyoruz ama sigmiyor ediz artik napacagimi ben de bilmiyorum. Kilodan cok boy sanki onemli gibi. Ediz simdi 7 bucuk kilo 68 cm. Hem sigmiyor iki buklum gibi hem de icinde rahat hareket edemiyor gibi. Puset icin de sanirim destekli rahat oturmasi lazim bir evde deneyim bari bir ara
Çok teşekkür ederiz teyzesiiii öpüyoruz seni ve ediz iMasallah asiri guzel dila, o gozler hele ufff
Allahimmm masllah mudur havalarini yesinler senin yaaEki Görüntüle 1783499 bu ciddi arkadaş da benim sıpam:)
Masallah kuzucuga cok tatli insallah geceyi atessiz atlatmissinizdir ahh su asi gunleri kabusumuz oldu resmenCoook tatlılar bu bebişler ya kızlar Allah'im tüm yavruları korusun buda benim yaramaz. Bugün asi olduk 4 aylık kontrolümüz u yaptık çok kusuyo dedim dr mize reflu olabilir dedi ama ilaç kullanmak istemiyorum dedi vermedi idrar tahlinine baktı belki enfeksiyon olabilir diye Allah'a çok şükür bisey yok.kilo alimi biraz az 6700 66 cm de boyu. Yiğit fit bi çocuk diye beni motive etti :) ilk aşıda gikini çıkarmadı ama 2. Uuuu yıktı ortalığı inşaallah ateşimiz olmaz
Masallah minik kus sana nasilda tatli gulmusAnalar ne güzeller doğurmus ya Rabbim maşallah maşallah bebeklerimize bir poz da bizden gelsin
İki kiz annesi masallah cok imrendim hayalim 3 kiz annesi olmak ilkinde tutturduk bakalim digerleinde ne olacak:)bu da bizden :))
masallah canim edize cok guzel duzeni oturmus kuzucugun ,ceyda dogdugundan beri hic sorun yaratmamisti gece uykusunda emzigini verip elibden tutup iki pispis uyiyordu ama artik gece uykusu icin yataga yatirir yatirmaz bi garip olyr basliyr aglamaya sakinlessin diye bi kac kere kucaga alip evde dolastiriyrm ama yatirinca yine aglyr boyle boyle yarim saati geciyr uykuya dalmasi 3-4 gundur boyle daha yeni 4 aylik oldu ceyda sizin yontemi denesem diyrm ama asiri agliyr sanki bisey yapmislar gibi napicgimi bilemedim.bu arada tortikolisi nasil oldu edizin duzeldimicanim cok sukur yaklasik bir aydir kendi kendine ve hemencecik uyuyor, ozellikle aksam yatarken.
Uyku egitimimiz bir kac gece aglamaya birakmamizla oldu ama aglamalari 2 dakikayi gecmedi hic. Ama ediz in hic uyumasi icin sart kostugu birsey olmadi dogdugundan beri. Memede uyumak hic istemedi mesala. Tabi kundakladigimiz pispisladigimiz salladigimiz beyaz gurultuden yararlandigimiz emzik verdigimiz zamanlar oldu. Ama hepsi uykuya dalmasini kolaylastirmak icindi. 4 aydan sonra hicbiri ise yaramaz oldu hatta ters tepip uykuya dalmasini uzatiyordu gitgide sinirleri bozuluyordu. Kendi haline birakip odadan cikinca hemen dalmayi ogrendi.
Sizde nasil durumlar?
Cnm buyume atagi olabilir o yuzden memeyi reddediyrdur bide ek gida vs ye basladiysan onlarda cok gelmis olabilirGünaydın kızlar bebişlerin hepsine maşallah Hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı :) dün hiç giremedim neredeysr baturalp çok huzursuzdu ne emdi ne uyudu akşam da misafirliğe gittik orda da aynı durum. Inşallah bugün iyi geçer hava iyi olsaydı dışarı çıkacaktık ama yağmurlu ve kapalı yarın iyi olur inşallah. Sizde de hiç memeyi reddetme oldu mu baturalp dün 12 saat boyunca sadece 2 kete emdi
Canım bi iki gün önce güneş de yaptı, saatlerce emmedi, her emzirmek istediğimde ağladı. 10 saate yakın sürmüştür. Zıplata zıplata, şarkıyla ninniyle denedim bana mısın demedi. Çişli bezi falan azaldı o gün.Sonra kendiliğinden geçti.Günaydın kızlar bebişlerin hepsine maşallah Hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı :) dün hiç giremedim neredeysr baturalp çok huzursuzdu ne emdi ne uyudu akşam da misafirliğe gittik orda da aynı durum. Inşallah bugün iyi geçer hava iyi olsaydı dışarı çıkacaktık ama yağmurlu ve kapalı yarın iyi olur inşallah. Sizde de hiç memeyi reddetme oldu mu baturalp dün 12 saat boyunca sadece 2 kete emdi
Tek ben değilmişim sevindim cnm dek ki şart değil eksik lige göre veriyorlar ama kan mi alıyorlar ki.yoksa vitamin gibi oyle veriyorlarmiCanım 4 ay 10 günlüğüz kullanmıyoruz. Hiç araştırma yapmadım ama sanki ne kadar geç versem o kadar iyiymiş gibi hissediyorum. Ben çok ilaç kullandım kızıma, ondan herhalde. Böbrekleri karaciğeri yorulacak diye korkuyorum içten içe.
İnsallah cnm ya şöyle rahat rahat uyuyalim bebislerimizleCnm bence alistirmakla alakali artik bebisler buyudu 4-5 saat hatta daha fazla uyumalari lazim artik ama eger her uyandiginda emzirirsek bu elbetteki aliskanlik haline gelecek bi sure sonra benm kizim gece iki kere uyaniyrdu saat 4 ve 6 gibi iki kalkustada emziriyrdum 6daki kalkista emzirmemeye basladim uykusu acilmadan emzigini verip pispisliyrdm hemen uyuyrdu simdi artik gece kalkis 1 e indi uyku ogrenilen bi davranis en saglikli sekilde bu davranisi kazandiralim insallah ki hem onlar hemde biz dinlenelim